Мартенички Баба Марта вече е оплела, за БУРГАС през горска пътечка е поела - 46

• 14 421
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
в Лазур има ли сладкарница Захаро? трябва ми направо готова торта да си взема, но не да я поръчвам предварително

# 181
в Лазур има ли сладкарница Захаро? трябва ми направо готова торта да си взема, но не да я поръчвам предварително

До Флората е!
Влез в сайта на Захаро и там има карта ...

# 182
  • Burgas, Bulgaria
ко си правите девойки

# 183
  • Бургас
Аз лично разглеждам линкчето дето го пусна Мегата  Mr. Green и въздишам  Heart Eyes Да взема да потретя ли  newsm78 Ама този мъж не си го давам Heart Eyes

# 184
  • у дома
Девойки, добрутро и от мен!
За рождения ден на мойта щерка, който наближава се колебая дали да го празнувам в Смарти парти или в кафето зад Старата поща /не му знам името  Rolling Eyes/. Ще съм благодарна на всякакви отзиви  Hug

# 185
УстатА зад Старата поща  Peace

# 186
  • вкъщи
тедка имам му гсма.ама тел си го полях и сге а не мога да ти го дам,всеки ден преглежда след 14 и 30  вполиклиниката срещу космос.а баба ,дето бае има в 28 блок  в славейков.в крилото,сем.купенови пише на домофона.

# 187
  • Бургас
това кафе зад старата поща да не е с едни надписи на стъклата за партита. Не е ли мъничко? Аз скоро минах покрай него и се загледах (ако е същото де). Я разкажете повече, моля.   bouquet

# 188
mama21 жена която бае и лее куршум има във Възраждане, мисля че ще ти е по-близо от Славейков. Ако решиш да ходиш при нея се обади ще те заведа.

# 189
  • у дома
Amelia и аз съм по склонна за там, но много е тясно вътре за децата. На 2 РД бях, сума ти деца изпопадаха от пълзалката, защото са само две момичета. И собственичката се държи просто адски надменно. Не се пуска детска музика, не дава кетъринг да си направя ...
Но от друга страна, на Натлия и е по-интересно там, отколкото на Смарти парти  Thinking

# 190
Устата, кафенцето зад старата поща е за предпочитане, но зависи колко гости ще имаш и на каква възраст.Там деца над 5 години не мисля, че ще се забавляват.
За Смарти парти отзивите не са много добри и е по-скъпо.
И на мен ми предтоят подобни вълнения.

Кой развали времето Close

писали сме по едно и също време

# 191
  • у дома
Оф, единствено ме притеснява, че е много малко - тясно е за децата, просто ...

# 192
  • България
Аз лично разглеждам линкчето дето го пусна Мегата  Mr. Green и въздишам  Heart Eyes Да взема да потретя ли  newsm78 Ама този мъж не си го давам Heart Eyes
Ох и аз снощи въздишах  Grinning Нали се съм обличала булчинска рокля.....

# 193
Ох и аз снощи въздишах  Grinning Нали се съм обличала булчинска рокля.....
Рени , изчакайте още малко и си направете една сватба, така, че Майчето да ви е щаферка Heart Eyes
Вие днес няма ли да излизате. Аз се чудя  newsm78 Май не духа на вън и е по-меко времето от вчера.
УстатА, има един парти клуб Усмивка на ул. 'Райна Княгиня" , до кафе Хаваи. Там също правят РД , ние миналата година празнувахме там и децата бяха доволни. Какичките бяха много мили, и един батко клоун имаше. Само дето къщата е стара и тогава нямаше зала за родители. Щяха да правят такава. Скоро обаче не съм срещала отзиви за там  newsm78

# 194
  • България
  Ама ние сватба имахме , обаче аз  не бях с  рокля  Laughing
След малко излизаме.

Общи условия

Активация на акаунт