Мартенички Баба Марта вече е оплела, за БУРГАС през горска пътечка е поела - 46

• 14 411
  • 283
  •   1
Отговори
# 210

Цитат
КатКа  пууууу лоша такава.Ще се обиждаме ли .Ух че ми стана кофти като като си помислих.Младичък е тозиии
Завиждам затова Mr. Green. Рядко срещам такива мъже.

Ами отскоро си в комплекса, затова. GrinningКабинетът му е над аптеката в новата кооперация отстрани на болницата. Mr. GreenЧесто го засичам.

# 211
  • Burgas, Bulgaria
ах мръсница  Hug сега да не от тънкообидните
много ми е гот като срещна такива мъже.Аз обичам и костюмари. Crazy
е дай Боже като стана финансов експерт  Flutter само с такива да се срещам.
уууу олях се днес ама ми е готино така да се разсейвам

# 212
  • Бургас
Мммм че флирт се заформил тука, ми да вземем да поканим доФторчето в темичката ли, що ли  Twisted Evil

# 213
ах мръсница  Hug сега да не от тънкообидните
много ми е гот като срещна такива мъже.Аз обичам и костюмари. Crazy
е дай Боже като стана финансов експерт  Flutter само с такива да се срещам.
уууу олях се днес ама ми е готино така да се разсейвам

Ако говориш на мен, аз и от дебелообидните не съм. Laughing
Мммм че флирт се заформил тука, ми да вземем да поканим доФторчето в темичката ли, що ли  Twisted Evil
И защо мислиш, че отдавна не се е самопоканил? LaughingСпециално педиатрите много го посещават този форум. Simple Smile

# 214
  • Burgas, Bulgaria
вие представяте ли си ако чете а Ник е тъпосан ииии  Blush
ами да аз д-р Йотова като отидохме на консулт се ровеше тук дори аз и показах как по-лесно да влиза
ееее

# 215
  • Бургас
Ми щото никой не се е цопнал в темата и да каже здравейте аз съм този и този ама много ви се радвам и такива  Mr. Green
Иначе имам едни такива подозрения на разни анонимки дето хвалят този и онзи ама никой не е имал смелостта да се представи лично и да му сваля шапка  Simple Smile

Ми да чете, в крайна сметка никой не му говори и мисли лошото  Mr. Green

# 216
  • Burgas, Bulgaria
ох спирам че ме е срам аз съм пртеснителна.Принципно мъжа ми все още ме кефи страшно много и .....
обачеее все хубави неща му  мисля на този готиния.Има още един от болницата ама незнам от кое отделение.
не немога да правя такива неща
спрете щото  Naughty някой ще си направи грешен извод и иди обяснявай после
взема да ви пусна едни снимчици на мен от бала и на мъжо -неговите не са от беле ама айде  Mr. Green

# 217
УстатА , там е по-тясно да, но пък ти затварят заведението само за частното парти. В Смарти парти - ти си празнуваш РД там, да ама аз искам да отида на масаж и си оставям и аз детето... и комшийката, и тя на фризьор и хоп и нейните деца там... И накрая имаш вместо 10 гостенчета 20  Mr. Green Много тъпо, ама пусто как се изтърват по 4лв на дете на час я?
После майките и татковците - В Смарти Парти - има една стая, дето допълнително си я плащаш ако искаш да я ползваш, като столова е, не се пуши. А зад Старата поща кафето ти кафе.
То има меню там - ти какъв кетъринг искаш да вкарваш?

За детските песнички - сигурна ли си, че няма да ги пуснат - аз съм слушала там  newsm78

И друго се сетих - за детския кът на Караоке мислила ли си?

# 218
  • Burgas, Bulgaria
първите две са от бала-беше ужас бяхаме гримирали като за цирк
http://images24.snimka.bg/005309835.jpg  -тази дето ръкомаха е моя милост
http://images24.snimka.bg/005309837.jpg - тук кърша снага на Преслава

а тук съм в третия месец бременна със моя пич-мъж на чужда сватба
http://images24.snimka.bg/005309840.jpg

# 219
Лекарят се казва Алексиев, от Александровска болница
Другият е Литвиненко - Медицински център по детски болести - бивша поликлиника на Института по педиатрия
ул. Найден Геров № 2
02 9521814
02 9523840
вътр. 239 и 334
Запазване на час: вторник и четвъртък - 10-13 ч

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 15:25 от mousy

# 220
mama21 мъжа ти как ми прилича на хан крум..... :>

# 221
  • у дома
Amelia, спрях се на тоя център зад Пощата, дано всичко мине добре!  Party

# 222
  • На морето!

Цитат
КатКа  пууууу лоша такава.Ще се обиждаме ли .Ух че ми стана кофти като като си помислих.Младичък е тозиии
Завиждам затова Mr. Green. Рядко срещам такива мъже.

Ами отскоро си в комплекса, затова. GrinningКабинетът му е над аптеката в новата кооперация отстрани на болницата. Mr. GreenЧесто го засичам.
Пууу, аз се махнах от "Зорница" и те чак тогава готините д-ри си направиха кабинети  Crossing Arms
Шушоната, и аз подозирам, че доста лекари бродят из темите, но мн тъпо се хвалят- на някои супер мн им личи, че са те и доста смях пада  hahaha
Мама21, пък на мен ако знаеш как ми се прави пак сватба. Като се жених мн съжалявах, че не съм туркиня, например и сватбата ми е само един ден, вместо 3 CrazyА и я виж каква хубава двойка сте  с мъжа ти, как ще сте смешни- глупости, а и на Ники ще му е мн забавно да ви е шафер.
Ама верно съм мн заблудена, забравих да си публикувам мнението и сега като се сетих вие сте писали още половин страница ooooh!
За Смарти парти и аз има лошо мнение.Освен че не се пуши и алкохол не може да се пие- най много по 20мл за наздраве и стига толкова.И храната ти препоръчват да е пица на парче и сладки Confused....

# 223
  • Бургас
Ехее, какви са тези интересни мнения тук? mama 21, сега е време да пуснеш снимка и на доктора  Wink. Много ме заинтригува!

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 16:42 от Pagocт

# 224
  • Burgas, Bulgaria
megata   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт