Мартенички Баба Марта вече е оплела, за БУРГАС през горска пътечка е поела - 46

• 14 435
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
 Оууу, ново амплоа виждам! SunglassesТи беше от загубилите се напоследък май. Laughing

# 151
Оууу, ново амплоа виждам! SunglassesТи беше от загубилите се напоследък май. Laughing
Шшшшшт! Да не вземеш да ме издадеш сега Sunglasses
Подивях вече, че и заядлива взех да ставам Wink

# 152
  • Бургас
Леле,тотална дегизировка и много готина  Sunglasses и аз се чудя как така не съм го  срещала този ник  из темите Mr. Green

# 153
еми да, и аз пльоснах една картинка, но в по-друг смисъл - знаме -  и стана тя една...
наистина не бях само аз с поздрава на този ден Peace но на фона на останалите сме нищо
както и да е - аз се изказах отдавна по въпроса и го смятам за приключил ...

iveto_
- ами хайде, време ти е пак, какво се ослушваш 

.....
Ками, знам, че ти си организираш основните срещи, затова аз не съм поела някаква инициатива. На 22-ри ще си е масовата среща, което не пречи и сега да се съберем и да полеем празника Simple Smile

Ами не е съвсем така - аз не си ги организирам. Какво значи "ти си организираш основните срещи"? - не разбирам смисъла newsm78  Аз не ви каня ни на сватба, ни на РД, че да си организирам събитията. Рядко някой е пожелавал да обикаля да запазва места или поне в последно време не съм разбрала да има такъв  newsm78 и понеже живея в центъра, накрая ходейки за хляб и мляко, минавам и по заведенията - не ми пречи ... 
А за 8ми така или иначе си имах други планове и нищо не подхванах, дори и в темата не съм се интересувала какво ще се прави... и на 15ти няма да мога...
Оставам за 22ри - на линия съм пак казвам Peace
... само се чудя сега ли да пусна анкета за бройка или в следващата тема, че май е рано?

# 154
Ками, факт е, че последните срещи ги организираш ти. Не коментирам защо и как, нито го казах с някакъв лош умисъл.
Извинявай, ако на теб ти е прозвучало така Rolling Eyes

# 155
....Шшшшшт! Да не вземеш да ме издадеш сега Sunglasses

Wink вдянах, ама и аз няма да те издам  Mr. Green

# 156
iveto_  - ами хайде, време ти е пак, какво се ослушваш 

АААААА още не!!!!!!! Ако е ревливо като първото ще трябва да се гръмна. Това мойто дете роди се ревна та до ден днешен, ако и второто е така  Crazy Не че това ме спира де, но още ми е рано  Mr. Green   

За 22-ри и аз съм на линия. Ками ако има нужда от помощ по организацията свиркай, ще помогна с каквото мога  Peace

# 157
момичета,някоя от вас има ли координати на д-р Недев -неврохирург и завеждаш неврологията? Rolling Eyes мн спешно ми трябва всякакво мнение и координати Praynig

# 158
Освен данни на д-р Недев,търся и адрес на някоя баба дето да заведа Деби да й баят....
моля,помагайте Praynig

# 159
момичета,някоя от вас има ли координати на д-р Недев -неврохирург и завеждаш неврологията? Rolling Eyes мн спешно ми трябва всякакво мнение и координати Praynig

тел. 801616
Ст. Стамболов 132

Какво се е случило?

# 160
Тедка, Недев се води най-добрия, но и избора е малък.
Ако става дума за консултация е ОК, но ако се налага оперативна намеса те съветвам да идете в София. Тук нямат добро оборудване за сериозни операции Peace

# 161
  • България
тедка, дано всичко е наред  Hug Praynig Hug

# 162
Шшшшшт! Да не вземеш да ме издадеш сега Sunglasses
Подивях вече, че и заядлива взех да ставам Wink

И на мен ми светна лампата. Ми то вече май не е тайна, щом трима знаят... Wink

# 163
  • Burgas, Bulgaria
иии сега да пиша ли -страх ме е  Wink
 Райне  Hug добре сме в същност абе неказвам че ми омръзна тъкмо се похваля и айде наново.Вентолина ни действа. Mr. Green

Искам само да кажа че ако с нещо дразня или показвам комплексарска същност моля кажете щото аз прогресивно затъпявам и няма кой да ме светне.На мъжа ми така му харесвам повече.Не че ще се поправя аз по принцип също съм много зоядлива и инатлива но ....... предпочитам тук да се държа прилично. Sunglasses

# 164
  • България
Аз пък ще си пиша когато и каквото си искам и картинки ще си слагам щото ме кефят  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт