Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 3

• 46 681
  • 540
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Докладвам - измих се сутринта с Керастас-а. От едно измиване не може да се каже до каква степен косата може да се промени от даден продукт. Но засега е по-жива, не е слегнала, има блясък и е гладка и мека. Известно време след като се измих си усещах косата в корените като след професионален сушуар за обем. Ще докладвам след 10-тина дни пак, защото от опит знам, че ако един продукт е добър за обем и плътност, с времето се наслагва и ефекртът се усилва.
Имам един въпрос обаче - на опаковката на шампоана пише да се слага по два пъти като след първия косата да се подсуши с кърпа и чак тогава да се сложи още шампоан #Crazy КАкви са тези глупости! Не е ли като всички шампоани - просто шампунисваш, отмиваш, пак шампунисваш и това е...

# 46
  • София
Докладвам - измих се сутринта с Керастас-а. От едно измиване не може да се каже до каква степен косата може да се промени от даден продукт. Но засега е по-жива, не е слегнала, има блясък и е гладка и мека. Известно време след като се измих си усещах косата в корените като след професионален сушуар за обем. Ще докладвам след 10-тина дни пак, защото от опит знам, че ако един продукт е добър за обем и плътност, с времето се наслагва и ефекртът се усилва.
Имам един въпрос обаче - на опаковката на шампоана пише да се слага по два пъти като след първия косата да се подсуши с кърпа и чак тогава да се сложи още шампоан #Crazy КАкви са тези глупости! Не е ли като всички шампоани - просто шампунисваш, отмиваш, пак шампунисваш и това е...

Аз знам, че косата се подсушава преди маска или балсам  Peace

# 47
  • София
Абе и аз така знам  Sunglasses Но това на опаковката направо ме потресе. Съмнява ме само това, че да не би като има цимент и в този шампоан да се прави така, за да може циментът да циментира  newsm78

# 48
  • София
Абе и аз така знам  Sunglasses Но това на опаковката направо ме потресе. Съмнява ме само това, че да не би като има цимент и в този шампоан да се прави така, за да може циментът да циментира  newsm78

Аааа, на този въпрос може Иля да ти отговори или другите моми с повече опит в "цимента"  Wink

# 49
И аз ползвам Цимента, но никъде не видях да пише такова нещо за шампоана. Иначе за маската - да, трябва да се подсуши с кърпа , преди да се нанесе.

# 50
А и този продукт много ми хареса: http://www.sleekhair.com/1745.html ooooh!

camee, ето какво пише в каталога-  балсам за къдрава коса, дълбоко подхранваща формула с ниско ниво на pH, която овлажнява косата и възстановява нейната еластичност.
Керамичен Комплекс с Вътрешни Връзки подсилва и защитава косата като същевременно балансират композицията на влагата, за да създаде добре оформени къдрици с невероятен блясък.  Peace
Иля,   bouquet
Дано на Арената да има промоционални комплекти и тестерчета (от тези по 15 мл. = 2 лв.) и на други продукти. Praynig

# 51
  • София
Иля,   bouquet
Дано на Арената да има промоционални комплекти и тестерчета (от тези по 15 мл. = 2 лв.) и на други продукти. Praynig

Ами няма, за съжаление има само малки разфасовки на Коприната.  Confused

# 52
И аз се мия с цимента.Слагам само веднъж шапмоан,ще пробвам следващия път 2 пъти,но не на подсушена коса,безсмислено ми звучи Confused

# 53
репоръчайте ми и на мен маска и шампоан за косата.Боядисмам я и я изправям така че нека да е подхранващо за повече плътност и блясък.Иначе косата ми е нормална с цъфтящи краища.Благодаря.

# 54
репоръчайте ми и на мен маска и шампоан за косата.Боядисмам я и я изправям така че нека да е подхранващо за повече плътност и блясък.Иначе косата ми е нормална с цъфтящи краища.Благодаря.
Аз в момента съм с Олео релакс на керастаз, сега чакам то вече месец мина от Златна рибка Бейн сатен 2. Доволна съм . Просто според мен зависи какво точно целиш.

# 55
А някоя мацка може ли да ме просвети къде в Пловдив мога да намеря продуктите на CHI?

# 56
Цитат

Още не съм ходила, така както е тръгнало май ще пробвам пресата на Арената.  Blush Whistling

lili-lo, а ти свободна ли си на 7 или 8 да посетим изложението ?

Иля, привет мила, съжалявам за закъснението (поредно). На 8-ми е перфектно за мен, на  7-ми съм на работа.

Кък колко часа можеш ти?   Simple Smile

# 57
Аз в момента съм с Олео релакс на керастаз
и аз съм с него и маската ии съм много доволна. не знам от него ли, но ми порасна доста косата  Peace

# 58
  • София
Аз в момента съм с Олео релакс на керастаз
и аз съм с него и маската ии съм много доволна. не знам от него ли, но ми порасна доста косата  Peace

Аз съм много доволна от цялата серия Олео Релакс на Керастаз, страхотно подхранва суха коса.  Heart Eyes

# 59
  • София
Цитат

Още не съм ходила, така както е тръгнало май ще пробвам пресата на Арената.  Blush Whistling

lili-lo, а ти свободна ли си на 7 или 8 да посетим изложението ?

Иля, привет мила, съжалявам за закъснението (поредно). На 8-ми е перфектно за мен, на  7-ми съм на работа.

Кък колко часа можеш ти?   Simple Smile

Ами значи 8.03 се пада в събота, тогава предполагам на всички ще е удобно. Може да се организираме за тази дата, за час може към 1-2-3 следобяд, когато се разберем.  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт