Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 3

• 46 703
  • 540
  •   1
Отговори
# 60
момичeта,UNA  професионлана марка за коса ли е? Моята фризьорка каза ,че щяла да започва да работи с нея  и ме убеждава че съм щяла да остана много доволна....тя иначе с Йожени Перма си работи и сякаш не съм особенно възхитена от мисълта за смяна....

# 61
# 62
  • София
Цитат

Още не съм ходила, така както е тръгнало май ще пробвам пресата на Арената.  Blush Whistling

lili-lo, а ти свободна ли си на 7 или 8 да посетим изложението ?

Иля, привет мила, съжалявам за закъснението (поредно). На 8-ми е перфектно за мен, на  7-ми съм на работа.

Кък колко часа можеш ти?   Simple Smile

Ами значи 8.03 се пада в събота, тогава предполагам на всички ще е удобно. Може да се организираме за тази дата, за час може към 1-2-3 следобяд, когато се разберем.  Peace Hug

Аз ще имам майстори вкъщи  #Crazy
Ще се опитам да мина утре през арената.  Peace

# 63
  • София
Момичета, свободни ли сте в събота в 12.30 ч. да посетим Арената ?

Romy , цял ден ли ще имате майстори или ще идват по- късничко и ще успееш ?   Whistling  Rolling Eyes

# 64
  • София

Romy , цял ден ли ще имате майстори или ще идват по- късничко и ще успееш ?   Whistling  Rolling Eyes

Значи, те ще цъфнат у нас още в четвъртък и много се надявам до събота наобед да свършат, но нали се сещаш какво ще е след тях  Sick

Не ме бройте за сега. Ако се случи така, че още в петък да привършат, ще ви кажа тук, че съм ок за събота.

Hug

# 65

На мен ми е перфектно. Само кажете къде да се чакаме. Иля, ти май ще си ни ориентир Crazy
Romy, дано и ти да успееш Thinking

# 66
  • София

На мен ми е перфектно. Само кажете къде да се чакаме. Иля, ти май ще си ни ориентир Crazy
Romy, дано и ти да успееш Thinking

camee, значи в 12.30 в събота пред НДК на пилоните.  Hug

И аз се надявам Romy да успее.  Heart Eyes

lili-lo , а на теб удобна ли ти е тази среща ? 

# 67
Иля, супер, 12:30 е чудесно!

Момичета, аз никой от вас не познавам, как ще се разпознаем - по гривите и вманиачения поглед ли хихи newsm18

# 68
  • София

Момичета, аз никой от вас не познавам, как ще се разпознаем - по гривите и вманиачения поглед ли хихи newsm18

Аааа ще се познаем, в събота ще си се опишем и на лични, а също и се надявам да ме познаете поне сте ме виждали.  Grinning

# 69
  • София
Момичета, и аз се надявам да успея!

Благодаря, че сте съпричастни!  Heart Eyes   bouquet

# 70
  • София
Утре ли започва Арената? Rolling Eyes

# 71
  • София

Да, от утре до 9.03.  Peace

# 72
  • София

Да, от утре до 9.03.  Peace

Благодаря   bouquet

# 73
  • София
Добре, че не се замъкнах там още днес  Rolling Eyes

# 74

Момичета, аз никой от вас не познавам, как ще се разпознаем - по гривите и вманиачения поглед ли хихи

Аааа ще се познаем, в събота ще си се опишем и на лични, а също и се надявам да ме познаете поне сте ме виждали.  Grinning

Иля, чудесно! Между другото, ти къде в Сф живееш ? Аз съм в Борово, има ли съседки?
Ще се справим все някак с разпознаването.  Peace (особено ако разбера как да си кача снимка в поста...  newsm78 )

Утре ще съм в Пловдив, мацки, там има ли Alfaparf?   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт