С мартенички бели и червени греят АВГУСТинчета засмени

• 10 655
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  • Ланкър, планините Овнерог
Момичета, давайте идеи за подарък за 50г жена. Лелята на мъжо на 7-ми прави 50г, а ние идея нямаме какво да вземем. Нещо до 50-ина лв.

# 256
Честит рожден ден на Ира, батката / Боянче/ и Цвете дас. Само хубави мигове ви пожелавам с любимите ви хора.   bouquet

Вчера не съм влизала и не съм чела, сега се връщам назад.

Гита много съм зле с подаръците, нямам представа, дано да ти дадат добри идеи останалите момичета.

# 257
  • Видин
Гита, мисля че е нещо за дома е хубав подарък. В смисъл сувенир или нещо подобно. В сувенирните магазини има много добри идеи. Но това си е лично мое мнение Peace

# 258
Момичета, давайте идеи за подарък за 50г жена. Лелята на мъжо на 7-ми прави 50г, а ние идея нямаме какво да вземем. Нещо до 50-ина лв.

Гита, лелята има ли някакво хоби или страст?! Примерно да харесва статуетки, или гоблени, или акварели примерно...Ако е така - ви улеснява...
Има ръчно рисувани красиви шалове...Бижута...Аксесоари от хубава кожа /ръкавиците и портфейлите са до тази цена/
Зависи и от самият човек. Може да харесва дребните, но стилни и изискани неща, а може да е по-семпла, но пък да е гостоприемна и да смята за чудесен подарък един чаен сервиз, примерно...
Ей за такива неща се сещам...
Аз предпочитам личните подаръци, та затова клоня към нещо за нея си...Нещо, което не би си купила сама, но което би я радвало да има...

# 259
  • Видин
... Нещо, което не би си купила сама, но което би я радвало да има...
Peace Peace Peace

# 260
  • вкъщи
първо да честитя на ира,бате жото и цвете дас!
и да се опла4а,не стига 4е ве4ер не спи,ами и днес 2 пъти по10минути спи,след 40 минутно приспиване.във най големия вятър го разхождах навън,белким заспи,уж заспа,прибрахме се и  Shockedще ем побърка ве4е това мом4енце...
хери вземи пюре от шипки,на нас мн ни помогна,сега пак сме с разстройство,но излиз а 3 зъб.
айд е 4ао ви!

# 261
Благодаря ви момичета. Продължаваме да се лутаме. Лелята е луда глава-не се застоява в къщи, не си пада по гоблени, шиене и т.н. Сервиз не ми се струва достатъчно лично. Бижута-тя носи само злато, а на мен всичките злата по магазините ми изглеждат еднакви, явно защото не харесвам този метал. А и не знаеме какво има и какво не. Не се виждаме много често. Ей, за това е много трудно.

# 262
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИРА, БАТЕ ЖОРО И ЦВЕТЕ ДАС!!! ДА СТЕ ВИНАГИ УСМИХНАТИ И МНОГО КЪСМЕТ ДА ВИ ДОНЕСАТ ДНИТЕ ДО СЛЕДВАЩИЯ РОЖДЕН ДЕН!!!

Добре дошла на мама Виктори!  newsm38 welcome

Гита, за жените над 50 години голям сантимент е парфюмът на "Нина Ричи" - "L'air de temps". Направо се размазват - от личен опит го казвам. Струва около 60 лв. Според мен за такъв юбилей не е лошо подаръкът да не е практичен, а нещо, което тя самата надали би си позволила да си купи. Освен, ако не е с толкова добри финансови възможности, че да не й пука колко пари за какво дава. Обикновено жените над 50 години предпочитат да дадат пари за нещо полезно и практично, а не за глезотии от рода на скъпи парфюми. Затова и когато получат такъв подарък, го приемат като много специален. Аз така направих с юбилея на майка ми и леля ми преди време и наистина много се зарадваха. Думите им бяха, че съм ги върнала години назад, защото точно този парфюм е класика. Ето го.

# 263
Лулумба, вчера си повредих носа от душене на парфюми. Имаше много, които на мен много ми харесаха, но дали на нея ще й хареса?  newsm78 Боби така преди много време ми беше купил скъп парфюм(Кензо "Джангъл"), който майка ми още мъчи, а на мен ми се вгажда от него. Иначе харесах няколко много свежарски, не тежки.

# 264
Гита, този "Нина Ричи" е един от малкото, непроменени и останали във времето. Точно този аромат е създаден през 1948 г. И е бил любим на не едно и две поколения - най-вече на нашите майки. По соц-време се е продавал само в Кореком и е било празник да бъде подарен. Парфюмът комбинира различни флорални есенции с дървесни нотки. Много е лек, въздушен и пленителен, без да е сладникав. Казват, че бил подходящ за романтични жени. Това не мога да твърдя със сигурност. Но е страшна класика. Абе след като аз се изкуших да си го купя за мен преди време, смятай. Тоалетната вода може да се намери и до 50 лв. Забравих това да пиша. Иначе парфюмната вода и парфюмът-концентрат са по-скъпи. Специално концентратите на мен нещо не ми харесват, защото са винаги доста по-тежки от другите по-разредени вариации.

# 265
Сериозен вятър днеска!Хубавото е поне,че прането ми изсъхна за 2 часа!! hangАз днеска реших да полегна малко,ама сега като се събудих такава глава ме заболя!! smile3511Не съм го правила това следобедното спане от както бях бременна.
За подарък може да вземете някоя готина картина.Знам ли?Моята свекърва много обича такива неща,та с нея ми е лесно.Това за парфюма и на мен ми се вижда готина идея. Peace
Мама Мариана ,как издържаш с това неспане? WearyДано отмине по-скоро .

# 266
Мммм, подарък-картина... това е чудно. Peace Аз лично бих се размазала на такъв. Но е важно човекът, на който ще се подарява да харесва картини. Пък и да се знае какъв стил точно обича - акварел, суха игла, графика, офорт...  За масло не може да се говори, че там сумите са доста високи. Но пък хубав акварел може да се намери на доста сносна цена. Както и суха игла. Виж, офортът е малко по-особен и не допада на мнозина. Пък и при него са ценни първите десетина отливки, след това става манифактура. А първите обичайно са скъпички. И който разбира от офорти веднага ще направи разликата. В този ред на мисли, добър подарък е и иконата. Но пак е много специфично - зависи дали човекът си пада по този вид изкуство. А е и по-подходяща за подарък на семейство и то при повод, свързан с дома - нова къща, Коледа и т.н.  Thinking

# 267
  • Stavanger,Norway/ Varna
Честит рожден ден на Ира, Бате Жоро И Цвете   bouquet

Момичета откога може да се дава суров банан  newsm78

Идеята за икона за подарък е чудна. Другото което ми идва на акъла е някакъв добър крем за нейните години. Thinking

# 268
  • София
Ние сега се прибрахме,виелица е направо но не е студено!

Гита,честито ви второ зъбенце Hug
За подарък картина наистина не е лоша идея,стига да знаеш дали обича и какво ще седи добре bowuu или просто някакъв сувенир Thinking

Тонка,пюре от шипки е добра идея или оризова каша Peace

# 269
  • Видин
И картината и парфюма много ми харесват като идея. Може ли да ги взаимствам, че и моите родители правят по 50 год.след няколко месеца.
Ще ми позволите ли едно въпросче? Колко сухар слагате в попарата, за цяло хранене?

Общи условия

Активация на акаунт