Арабска сила ~::~ български кураж 57

• 29 358
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Тони Hug  а така, че взех да се чувствам самотна и изоставена. 

Свеар, изгледах клипа сега  Cry Един певец от емирствата има и за бащата подобна песен, казва се "Къде са децата ми". Пък и Самката Йосуф има подобна.

Като си помисля колко пъти съм се държала лошо с мама Embarassed  Изнервена, ядосана и си мисля, че тя е длъжна всичко да търпи, само грижи й създавам.

Деси, стига с тия диети.Аз пък писах в "диети за напълняване", и други като мен имало:)  сега си притоплям остатъка от вечерята

Aйде, лека и пт мен, и утре преди 2 на обяд не ме чакайте, че имам да наваксвам сън за цялата седмица Mr. Green

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 03:27 от tahmine

# 256
  • Монреал

Честит 8-ми Март!

# 257

4естит 8_ми март

Да сте глезени и оби4ани маики,приятелки и съпруги Hug
Много подаръци да полу4ите Laughing

# 258
  • In a surreal moment!
Добро утро , гълъбици !
Честит празник на всички !
Аз ви подарявам дръвче !

Това ми подари шефа - 15 различни плодни фиданки . Днес ще ги посадим . Много се радвам , хич не обичам букети и подобни салтанати .... Пък и плодче ще си хапваме след някоя и друга годинка ...

Кате - нищо не съм мислила , ако имате идеи предлагайте . За терличките - не съм майсторка , като бабите , знам си един , два модела и се придържам към тях . Но как ще те уча дистанционно  newsm78 то трябва да се види , кое как .

# 259
Честит празник момичета,
Нека днес има много блясък и радост в очите ви, много подаръци в ръцете ви и много наслада за душата ви (не е задължително да е от шоколад)
Довечера всеки да си приготви отчет за празника Simple Smile   bouquet  без подробности от трапезата, заради диетите  newsm78   chef

# 260

чЕСТИТ 8 МАРТ
Деси и моите визи са безплатни,но ми бяха казали,защото сме се женили в Сирия.Освен сирене правиш ли кашкавал-имам рецепта ама не съм я изпробвала.
Кате,нищо още не си видяла-зимнината тук започваш от началото на лятото и свършваш късна есен.Освен това доматено пюре,правим макдус-пълнени патладжани с орехи и люта чушка в зехтин,шанклиш-сушена извара с подправки,суша 30 кг издълбани патладжани,бамя,правя маслини-черните в зехтин,а зелените във вода и сол и пак по20 кг.,въобще много работа. Joy

# 261
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ МОМИЧЕТА!

Да бъдем горди и уверени жени,
да бъдем смели в мечтите и начинанията си,
да покоряваме с красотата си  на богиня!
И да не забравяме, че нашето
призвание е да направим света по-добър!

Поздрав за настроение с една от любимите ми песни: http://youtube.com/watch?v=zgj7r0jWFKs

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 10:48 от desert princess

# 262
  bouquet  bouquet ееееееее страхотна песничка, принцеске!!!  newsm51

# 263
  • по пътеката

за вси4ки мами и техните ръце,които дават вси4ко -любов, ласка и прошка! за жените,които олицетворяват живота и доброто на4ало на тази земя!
4естит 8-ми март на вси4ки!

# 264
4естити празник     bouquet

поздрав за всички с пожелание за повече спокойствие и усмивки

http://truden.com/extra/shtastie.html

# 265
Здравейте мили момичета!

Честит празник на всички!
Бъдете щастливи, обичани, благословени и уважавани защото да си жена е призвание!

Какво да ви кажа за мен... Благодаря ви, че се сещате все още и че мислите понякога и за мен. Аз все още съм болна и не мога да се възстановя. Нямам представа какво ми стана - за първи път ми се случва подобно нещо. Загубих си гласа за повече от 10 дни и все още не съм го възстановила както трябва - говоря като Боримечката  Joy Обаче най-странното в цялата работа е че незнам как и защо стана това и защо толкова време не мога да се оправя. Нямам нито температура, нито болки - определено това не беше грип. Обаче гърлото ме боли, имам кашлица и от време на време получавам нещо като задух. Абе ужасна работа. Омръзна ми от чайове, гаргари, инхалации и такива подобни. Както и да е, да не ви развалям настроението на днешния хубав ден с моите болежки неизвестни. Ей това е причината, че напоследък нещо ме няма никаква във форума. Просто ми е подтиснато, все лежа, криво ми е и не ми се чете и пише. Но се надявам вече да се оправя, защото ми омръзна това положение.
Все още не съм изчела всичко назад, което сте писали и най-вероятно няма да мога да успея, защото доста сте пописали.

Сега ви оставям, че след малко имам среща с приятелки да празнуваме малко по женски!
Пожелавам ви весел и усмихнат ден, изпълнен с много приятни мигове!  bouquet

# 266
Какво да ви кажа за мен... Благодаря ви, че се сещате все още и че мислите понякога и за мен.
Не си ли се консултирала още с лекар  newsm78

# 267
Честит празник на всички дами

Присъединявам се към пожеланията на всички дами. Марси, много ми хареса твоето в частност. Колко искрени и красиви думи. Нека всяка дама бъде искрено щастлива поне на този ден и всичките цветя, които получи бъдат олицетворение на много любов и истински, красиви чувства.
bonbonela Това, което описваш може и да някакъв вирус, но най- добре е консултация с лекар, както казва мама. Бързо оздравяване и ще се молим за теб.
Ето и едно стихче от мен за всички вас!!!

Ах, не на яве да те искам
любов- безгрижна, свобода
ти, която ме създаде
нежна красива жена.

Ти, която не поиска,
ала всичко ти дарих
смисъл не видях но бистър,
мой живот ти изгради.

И все още със същото име,
но през други очи ще ценя
ти любов що всичко подари ми
най-вече красотата на света.

Сега те поглеждам, но вече узряла
не те упреквам, нито виня
научи ме всичко, което ти имаш
за да мога смело напред да вървя.

# 268
  • по пътеката
бонболенке(от бонбон и болен)! това е оня соломонския грип, дето те държи като в деня на божия съд и се 4уди да те пусне ли или още да те мъ4и? нас ни държа по4ти 2 месеца,мене месец и нямаше оправия, докато не реши, 4е не ставам и ме пусна да си продължа битието, то и без това не е рози и шампанско! но линда я държа наистина по4ти 2 м с прекъсване! накрая от нямане на непробвани лекарства карах само на стеримар и го удавих грипа!но 4ай по литър и кафе, топли супи и бульони, абе предаде се! Hug Hug Peace Peace Praynigне му се давай!  bouquet
принцеса, мерси за добрите думи! хубаво да си прекарате, ние не празнуваме, отв4ера съм и с три свекита, моето исестрите й, та ми преска4а сърцето нещо, не ми е до празници в това гадно време!при нас няма и къде да се ходи специално по слу4ай, караме на импровизации ве4ер с  мъжа ми и линда-мързулинда!събота обикновено е забава, танци ,филми- Crazy Party  bouquet както дойде!

# 269
marsy празника е в сърцето, не в битието!!! И ние кой знае колко не празнуваме, но важното е да сме сред обичани хора и да бъдем обичани.  Какво правите обикновено като се съберете с свекитата? Разкажи им за празника за цветята, за красивото време през пролетта...Така и ти ще празнуваш вътре в душата си.

Общи условия

Активация на акаунт