Тайната на дългата и здрава коса-29

• 25 426
  • 383
  •   1
Отговори
# 270
Я най-после и аз да пиша и тука Laughing
Тривитаминола го ползвам от доста време и Определено има ефект-щом и фризьорките, при които ходех започнаха да го ползват.Иначе в маската слагам всеки път различни неща-каквото имам-мас, тривитаминол, някакво масло на Икаров, мед, газ, ракия, оцет, жълтък, кисело мляко, йодасепт.Когато почивам от Тривитаминола-същата маска, но без него Laughing
Коприва също ползвам отдавна-има едно лосионче/май се води против косопад/на "Кокона"-добро е PeaceНо по принцип си правя направо отвара от сушена коприва и го втривам в косата-без отмиване.
Газта в маските изсушава косата и е подходяща за мазна коса-след изсъхване на косата не се усеща миризма, а ако ползвате и по-старичка газ- още по-добре.

# 271
Ще го потърся и аз.  А всеки ден ли си мажете косата с него?  Rolling Eyes
Аз го слагам 2-3 пъти седмично и го купих от Била.

# 272
Маската наистина оказва отрицателно влияние върху боята-поне при мен беше така, но сега уж ще си я оставям моя цвят и нямам праблем.
Да попитам за маските DSM -откъде си ги купувате, защото немога да намеря

# 273
Цитат на: мартина
Момичета някой ползвал ли е тоника с билки на "Билка"? Кажете доволни ли сте от него?

Отлично средство за подхранване и заздравяване на косата с екстракт от орех, бяла бреза и коприва. Съдържа също витамин РР и силикон, които придават на косата обемност и лъскавина.

Купих си го, но не го ползвах. Заради това, че съдържа силикон.

И да ви кажа- оставам единствено на шампоан Роза и балсам Импресия. Повече нищо няма да сменям.

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 11:36 от мис арк

# 274
Цитат на: мартина
Момичета някой ползвал ли е тоника с билки на "Билка"? Кажете доволни ли сте от него?

Отлично средство за подхранване и заздравяване на косата с екстракт от орех, бяла бреза и коприва. Съдържа също витамин РР и силикон, които придават на косата обемност и лъскавина.

Купих си го, но не го ползвах.

Що?

# 275
kafe, редактирах се и обясних. Flutter

# 276
  • През девет планини в десета...
кажи защо си против силикона?

# 277
кажи защо си против силикона?
И мен ме интересува.

# 278
Защото образува тънък слой върху косъма, утежнява го, не му позволява "да диша". Всъщност ефектът е гладка и блестяща коса, но това е само от този тънък слой. Почти всички продукти за блясък съдържат силикон.
С продукти , съдържащи силикон, се мажат и връхчетата.Той ги слепва временно, но не решава проблема с цъфналата коса.

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 12:03 от мис арк

# 279
Момичета, има цяла тема за силикона, Мис арк отдавна е дала мнения и в нашата тема, но в по-предишни страници. Силиконът утежнява косъма, нищо че съм го срещала в продукти за фина коса без обем.  Веднага редактирам - Мис арк ме изпревари  Mr. Green

Маските на dsm - срещала съм ги по магазините, но не във всички. За живеещите в София - на Раковска ги има. Иначе съвсем скоро беше даден линк за директна поръчка.

Преди малко излизам от банята. Маската днес ми беше кисело мляко, мед, 1/2 изстискан лимон, мед, малко рициново и бадемово масло, малко хума. Стоях около час и малко. След измиване (нямах друг шампоан в момента и измих с Wash&Go Reviva с екстракт от коприва) полях косата си с вода и лимонов сок без отмиване после. Дано не съм сбъркала. Май и някоя от вас си беше поливала косата след къпане с това?!
като че ли мъничко ме сърби скалпа, но може и внушение да е

# 280
.....полях косата си с вода и лимонов сок без отмиване после. Дано не съм сбъркала. Май и някоя от вас си беше поливала косата след къпане с това?!

Аз се бях поливала с лимонов сок, разтворен във вода и не останах очарована!  Twisted Evil

# 281
  • София
.....полях косата си с вода и лимонов сок без отмиване после. Дано не съм сбъркала. Май и някоя от вас си беше поливала косата след къпане с това?!

Аз се бях поливала с лимонов сок, разтворен във вода и не останах очарована!  Twisted Evil

И аз - косата ми стана сплескана и  ужасна. Sick
Дано при теб да не е така. Peace

За лосиона на Билка не веднъж е писано... Аз го ползвах и що годе съм доволна.

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 12:12 от passion

# 282
  • През девет планини в десета...
И аз не съм доволна от лимонения сок. NaughtyКосата ми стана без блясък,една такава вяла и не изглеждаже добре.Може би трябва съвсем малко да се подкисли,ама аз нали все се престаравам... ooooh!

# 283
и аз последния път пробвах с лимон да си полея косата, но много ме щипеше и веднага го изплакнах.

# 284
мартина, Тоника на Билка и аз го ползвах. Не ми хареса. Правеше ми косата прекалено сплетена и ми седеше като замърсена. Не бих повторила покупката!

Общи условия

Активация на акаунт