използвате ли течен прах за пране?

• 158 275
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
И от Даш, и от Ариел съм доволна. Ариелът ухае по-дълго

# 151
И от Даш, и от Ариел съм доволна. Ариелът ухае по-дълго

А къде мога да намеря течен Ариел (сензитив) из южните квартали на София ?
И приблизително на каква цена ?   Rolling Eyes  Embarassed

# 152
В крайна сметка къде сипвате течния препарат, че нещо не ми стана ясно?  newsm78

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 11:19 от Захир

# 153
В крайна сметка къде сипвате течния препарат, че нещо не ми стана ясно?  newsm78
Изсипвам го в барабана в специална "чашка", която се продава с препарата. А някой може ли да ми каже дали е изполвал течен Rex? Използвам Ариел или Персил, но ми го носят от Австрия 7,5 евро за 3л. и сега свърши, а не ми се дават толкова пари- тук мисля че 1.5л е 15лв.

# 154
  • София - Рим и обратно
Аз пък винаги го сипвам отгоре в чекмедженцето. Не виждам разликата, пере си нормално. Ако го сипя при дрехите, какво?
Ползвам Диксан, от Гръцките супермаркети си накупих лятото доста на промоции, ухаят страхотно Flutter

# 155
А някой може ли да ми каже дали е изполвал течен Rex?

Да - и за бяло, и за цветно. Струва около 7 лв. за 1,5 л. Пере чудесно и мирише в пъти по-хубаво и трайно от тукашния течен Персил (зеленият за бяло пране мирише на ябълки ooooh!). Не пени излишно и се изплаква от дрехите много добре. Като по-евтина алтернатива е идеален.

# 156
  • München\Добрич

Аз винаги го изсипвам горе при отделенията за прах, но за течен преперат имам една допълнителна джуджавка, в средното отделение е :

# 157
Не всички перални имат подобно средно отделение с тази допълнителна джуджавка  newsm78

# 158
Аз пък винаги го сипвам отгоре в чекмедженцето. Не виждам разликата, пере си нормално. Ако го сипя при дрехите, какво?
Ползвам Диксан, от Гръцките супермаркети си накупих лятото доста на промоции, ухаят страхотно Flutter
Peace Диксана ми е фаворит от поне 7-8г., жалко,че в БГ няма подобни продукти.

# 159
Използвам само течни перилни препарати - за бяло пране Ариел или Персил, за цветно от скоро ползвам зеления Первол и съм много доволна. Майските празници бяхме в Гърция и оттам си бях взела течен Ариел - не видях разлика от същия, купен в БГ.

Аз също сипвам течният прах при дрехите,но тук в щатите повечето перални са с горно зареждане и нямат чекмеджета,и затова прахта се сипва направо при дрехите.
Моята пералня също е с горно зареждане и течния препарат си го сипвам в отделението за перилен препарат, т.е. и прахообразните и течните се сипват на едно и също място, на самото отделение си е написано минимално и максимално количество за двата вида препарати.

# 160
имам проблем с пералнята не взима праха от отделнията мисля да взема течен и направо при дрехите да го слагам
май така ще си реша проблема

# 161
  • Стара Загора
Аз ползвам течен персил  той има мерителна чаша и нея я поставям при дрехите.

# 162
задължително ли е с чашка може ли  без нея

# 163
  • There I was on a July morning
По-добре с чашка, защото прахът се разпределя по-равномерно между всички дрехи.

# 164
всички ли течни препарати се продават с тази чашка

Общи условия

Активация на акаунт