използвате ли течен прах за пране?

• 158 200
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Аз не ползвам омекотител, много рядко, само ако дрехите го изискват, като антистатик.
Инече ми идва много тежка миризмата. Но и той е фрош, концентрат е и го разреждам по няколлко пъти с вода. Доста е икономичен.

# 226
  • У дома !
Аз пера дрешките на детенцето ни само с Persil Sensitive и съм изключително доволна! Peace

# 227
В момента ползвам течен прах на Апта.
В повечето случаи не слагам омекотител,няма нужда.
Аз не го слагам в барабана,по-добре ли е директно там?

# 228
В момента ползвам течен прах на Апта.
В повечето случаи не слагам омекотител,няма нужда.
Аз не го слагам в барабана,по-добре ли е директно там?

Според мен е по-добре, незнам. Едва ли има правило, но така го слагаш в пластмасовото балонче и той се разтваря, а инече може да се губи по тръбите някъде, знам ли.
Като видях на майка ми пералнята след като майстора я разглоби имах чувството че всичката прах за пране е излизала отвън някак и е образувала много гадна лепкава каша. Sick

# 229
Никога не съм прала с течен препарат и искам да попитам това пластмасово нещо, в което се налива дозичката и се слага директно в барабана, към самото шише ли е , или се купува отделно?

# 230
  • София
Никога не съм прала с течен препарат и искам да попитам това пластмасово нещо, в което се налива дозичката и се слага директно в барабана, към самото шише ли е , или се купува отделно?
Капачката на самото шише се пълни с препарат и се слага в барабана.Аз съм супер доволна от Рекс-и като цена ,и като качество.

# 231
Капачката на самото шише се пълни с препарат и се слага в барабана.Аз съм супер доволна от Рекс-и като цена ,и като качество.
А отгоре запушва ли се с нещо newsm78 Ако не се запушва, ще изтече при първото завъртане

# 232
Не се запушва, нали целта е да попадне при прането и да го изпере.  Simple Smile

# 233
  • София
Ами то и прахта се взима на първото завъртане ако не си настроила предпране,поне на моята пералня.

# 234
А отгоре запушва ли се с нещо newsm78 Ако не се запушва, ще изтече при първото завъртане
И не се купува отделно, то си е към препарата, но не винаги всички бутилки имат дозатор допълнително. Идват партиди и без.

# 235
Някой ползвал ли е течния Essex и доволни ли сте.

# 236
Да, не ми е от любимите.

# 237
А какво ви е мнението за Eliese? Ако някой го е пробвал?

# 238
Някой използвал ли е този?Купих го тия дни и съм много доволна.Италиански е и за 4.50лв. е супер.

# 239
А какво ви е мнението за Eliese? Ако някой го е пробвал?

Вече 2-ро шише ползвам от него и съм много доволна-мирише приятно и изпира добре. Peace
А бях скептично настроена отначало... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт