използвате ли течен прах за пране?

• 158 324
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
аз от 5-6 месеца пера със те4ен Персил и съм доволна.пробвала съм и первол.следващия път мисля да си взема Ариел течен но дано да не е менте

# 76
  • София
Точно това ползвам - Перси Сензитив, много съм доволна!  Peace

# 77
  • София
Пералнята ми е с горен капак и се чудя дали става да ползавма течен прах за пране. Когато слагам омекотител я спирам и го добавям след като отворя капака. Незнам дали ще стане течен препарат за този вид перални. Ако някой има опит да сподели.

# 78
Пералнята ми е с горен капак и се чудя дали става да ползавма течен прах за пране. Когато слагам омекотител я спирам и го добавям след като отворя капака. Незнам дали ще стане течен препарат за този вид перални. Ако някой има опит да сподели.

И аз имам пералня с горен капак, но не я отварям, за да добавя омекотителя. Нали си има отделение са омекотител и той си стои там, докато му дойде времето. А за течния прах - сипвам в пластмасовата чашка прах и я слагам при прането. Нашият прах е 2 в 1 с омекотител, но за детето са отделно и го слагам предварително.

# 79
Когато ходя в Гърция редовно си купувам течен Ариел.Много съм доволна,и са по икономични. Peace

# 80
Не знаех, че има течен Персил Сензитив. Бих пробвала.

# 81
Преди ползвах течен СКИП,но понеже тук го няма минах към обикновени прахове.

# 82
  • Варна
Употребявам течен препарат за цветно пране Фрош и Домал, цените им са конкурентни с Персил и Первол.

# 83
Ползвам течния Фрош отскоро, доволна съм.

# 84
  • На село
От близо две години използвам само течни препарати за пране. Редувам Фрош и Персил, като вторият пере по-добре. Обаче като сложа от Фроша по-голямо количество от препоръчаното, и той пере добре. Купувам ги от Метро - на Персила цената е около 12 лв, на Фроша 8 и нещо, но в Метро има само Фрош за цветно.

# 85
Аз използвам само течни препарати .
Доволна съм от Apta и от Сано , както и от Персил .

Домал също са хубави и доста по - евтини  Peace

# 86
  • В най - голямото село
Точно това ползвам - Перси Сензитив, много съм доволна!  Peace
Peace

# 87
  • MJF
аз също използвам течен препарат но български- литърът е 2-3 лева и при вода с характеристики на софийската изпира идеално.

# 88
От близо две години използвам само течни препарати за пране. Редувам Фрош и Персил, като вторият пере по-добре. Обаче като сложа от Фроша по-голямо количество от препоръчаното, и той пере добре. Купувам ги от Метро - на Персила цената е около 12 лв, на Фроша 8 и нещо, но в Метро има само Фрош за цветно.

Това е защото марката Фрош е на растителна основа и няма толкова химия колкото останалите марки.

# 89
  • На село

Това е защото марката Фрош е на растителна основа и няма толкова химия колкото останалите марки.

Аз заради това го ползвам - че е по-малко вреден за природата, а и по-походящ за децата ми.

Общи условия

Активация на акаунт