използвате ли течен прах за пране?

• 158 170
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
В момента съм с АРИЕЛ.При нас има едни магазинче,където внасят немски,френски и гръцки препарати.Купувам го за втори път и съм много доволна.

# 241
ползвам течен ариел,много съм доволна,изпира отлично,а към миризмата му съм направо пристрастена

# 242
Бени, леиди от кои супермаркети купувате течният италиански прах?

# 243
От днес пера с течен Диксан и мога да кажа,че ми харесва по-вече от Ариел Peace

# 244
Бени, леиди от кои супермаркети купувате течният италиански прах?
За съжаление от близката ми парфюмерия.Няма как да съм ти от полза  Wink

# 245
Да ви кажа само, че официалните вносители "Кавен Орбико" са пуснали течен препарат Ariel. Поне в бургаската Билла има два вида - обикновен и с Ленор. Струва 13,79 лв за 1,5 литра. Днес си взех този с Ленор и ще пробвам да сравня със английския.

# 246
Мъжът ми беше донесъл от Германия няколко шишета с течен препарат за цветно , не е лош, също ми донесе и течен препарат за тъмни дрехи, той пък е страхотен.

# 247
Ползвам течните варианти на Persil. Не мога да преценя дали перат по-добре от прахообразните, но поне не оставят бели следи от прах по дрехите. Аромат ми е трудно да доловя, след като изсъхне прането изчезва всякакво ухание, независимо какъв омекотител или препарат ползвам.

# 248
  • Mediterraneo
Рядко използвам течни препарати тук. Докато живях в чужбина, използвах само течни.

# 249
Миналата седмица във фантастико ми дадоха мостра на Eliese.Много ми хареса как пере и как мирише.От тогава използвам само него!

# 250
Аз пък използвам от, може би става повече от 2-3 години течния Frocsh (не съм сигурна в правописа, но се чете Фрош). Пробвах и други междувременно, но пак се върнах към него - много добре изпира и цветно, и бяло. Аз ползвам този с алое (зелено шише), има и такъв с лимон в жълто шише за бяло пране, но аз пера всичко с алоето и съм много доволна, какви ли не петна ми е изпрало, особено по детските дрехи  Peace

# 251
# 252
Аз ползвам този течен препарат за пране, но предимно през лятото защото ми върши чудесна работа за памучните и особено белите дрешки и блузки. При това няма нужда от омекотител. Съдържа ензими и затова с него пера на не повече от 30 градуса. А как избелва дрехите само?!  Но не ми съсипва тъканите - нямам пожълтели от пране или белина дрехи за лятото.  А за сутиени с банели е върха, защото само ги накисвам със студена вода и препарат и на сутринта изплаквам. Стават идеало чистички. Също скъпарското си бельо пера с него, защото то нали се препоръчва да се пере на ръка и с не много топла вода - пак така, накисвам със студена вода и на сутринта изплаквам  Peace

# 253
Аз ползвам този течен препарат за пране, но предимно през лятото защото ми върши чудесна работа за памучните и особено белите дрешки и блузки. При това няма нужда от омекотител. Съдържа ензими и затова с него пера на не повече от 30 градуса. А как избелва дрехите само?!  Но не ми съсипва тъканите - нямам пожълтели от пране или белина дрехи за лятото.  А за сутиени с банели е върха, защото само ги накисвам със студена вода и препарат и на сутринта изплаквам. Стават идеало чистички. Също скъпарското си бельо пера с него, защото то нали се препоръчва да се пере на ръка и с не много топла вода - пак така, накисвам със студена вода и на сутринта изплаквам  Peace
Явно не се продава навсякъде, защото аз го виждам за пръв път. колко струва това чудо?

# 254
Продава се в България, но си го поръчваш от дистрибутори. Абе чак чудо !!?  newsm78  Не мисля, просто наистина върши добра работа. Опаковката му е 1,89 литра и струва 46,48 лв. Но в опаковката е концентрат. За пералня се слага 30мл (една капачка). Обаче ако се ползва за петна, непременно дрехата трябва да е суха - нанасям върху петното, изчаквам половин-един час и чак тогава пера.

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 13:45 от bistra_m

Общи условия

Активация на акаунт