използвате ли течен прах за пране?

• 158 109
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • софия
Никога не съм "почиствала" пералнята. Не съм и пускала "празни" програми Confused Не пера на повече от 40 градуса и дори и не предполагах, че има препарати за почистване на пералня. Знам си аз, че форумът знае всичко! Ще трябва да питам (дано продавачките не ме гледат като "полезно изкопаемо").

# 376
Никога не съм "почиствала" пералнята. Не съм и пускала "празни" програми Confused Не пера на повече от 40 градуса и дори и не предполагах, че има препарати за почистване на пералня. Знам си аз, че форумът знае всичко! Ще трябва да питам (дано продавачките не ме гледат като "полезно изкопаемо").

Спокойно, няма да те гледат така. По- скоро биха гледали така клиенти, които още не знаят, че когато се слага гел за пране, не се добавя и прах. Mr. Green

# 377
Floral
Сладка

Недей така категорично де.   bouquet
И на етикетите на стотици продукти пише "произведено в австрия' или некъде из Захарна Европа, ама не е точно така. Дори и ЕАН-кода не е сигурен критерий за място на производство. Продуктите на Henkel CEE (за централна и източна Европа) са с австрийски код, а се правят в Словения и наоколо. Друг пример: на всички продукти на P&G / Ariel / кодът е белгийски, независимо дали е произведен в Румъния, Русия, Чехия или Гърция и Германия. Това е политика на американската фирма, защото централата за Европа е в Брюксел. Изпитан метод за контрол е да разгледаш опаковката. Ако пише само на немски и има допълнителна лепенка само на български - взимай.
А за коментирания продукт нямам думи Wink

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 06:58 от Дедо

# 378
ААА дедо тук няма да се съглася. Живяла съм 12 години в Австрия- Виена  и мога да различа перилен препарат за  Австрия и такъв  за Бг. Моля да  не  се обиждаме. Ако довечера  не ме домързи ще ти сваля текста на етикет  от Австрийски  продукт. как си с немския?

# 379
За Австрия са  си само за Австрия, пише на немски  и на никакъв друг език, има телефони  на които да звъниш във Виена( телефон на потребителя - само   за Австрия) и да не продължавам , много са разликите .Така , че  от 200 км мога да ти различа белгийски от авсрийски прах. Моля да не се подценяваме.

# 380
ААА дедо тук няма да се съглася. Живяла съм 12 години в Австрия- Виена  и мога да различа перилен препарат за  Австрия и такъв  за Бг. Моля да  не  се обиждаме. Ако довечера  не ме домързи ще ти сваля текста на етикет  от Австрийски  продукт. как си с немския?

С немския съм добре Simple Smile
Но сме толкова на едно мнение, че повече не може. Даже думите ти са подкрепа за твърдението ми.
С какво не се съгласяваш от моя пост?
И не ви подценявам, макар че немскоговорещите сме малцинство. Просто исках да помоля Флорал да погледне опаковката на един продукт, който коментирахме. Ти би го различила безпогрешно, защото смешно го "наричат" австрийски или немски .
Кажи тогава- Персила в нашите супери, австрийски ли е или немски...или друг?

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 06:59 от Дедо

# 381
Дедо, Simple Smile
Това че ти не харесваш продукта, не значи че не става. Продава се добре и много хора са доволни.
Относно продуктите на Хенкел за нашия пазар, да с лошо качество са. Но не мислиш ли, че дребните търговци внасят и качествени неща, непредназначени за пазара ни, а за западния пазар? Аз също не бих прала дрехите си с Персил на Хенкел за България.

# 382
ооооооооооооо добре - явно че без да постна снимки няма да минем. разбира се , че на австрийскит е продукти пише на немски , на какъв друг език да бъде. Но тел за  мнения, на потребителя, имена на фирми - всичко е в Австрия. Например:
Henkel Austria GmbH
A- 1030 Wien, Erdbergstr.29
Tel: 01/71104-0

i 0800-711045 zum Nulltariff
von Mo-do 9-12 und 13-15 Uhr
oder Postfach 8000, 1031 Wien
www.henkel.at
e-mail: henkel.austria@at.henkel.com

и се в този дух, а повярвай ми  за баркодовете  в Австрия - има начин да се проверяват, така че не са фалшиви.
Купувала съм и немски неща  докато съм била  там ,  други са етикетите

Абе , човек аз 12 години мъкна като шерп Пасти Одол, прахове , шампоани  и прочие глупости. Смешно  е  да не мога да ги различа Joy

# 383
ОК, флорал
но ще уточня-не става въпрос за харесване и дали върши работа, а за това, че заблуждава. В такъв деликатен и конкурентен пазар, това е лоша грешка на производителите/или вносители/. Нищо повече.
Радвам се, че можем да говорим за тези неща, но за този продукт е достатъчно.

# 384
Дедо ,Персила  в нашите супери  нито е немски , нито е  австрийски. Изхвърлила съм отдавна опаковката на такъв който съм купувала от БГ.  Само да ти кажа какъв обрив  получихме фамилията и как се  чесахме като крастави, остави колко пари за мазила пръснахме.( това най- малкия дерт)
По спомен  мога да ти кажа , че на праха пишеше на български , румънски , албански и още 3-4 езика, разбира се от нашия регион.
Едно нещо знам  само - никога повече няма да причиня такова нещо на семейството си.  Оставаме ти за домашно ти да кажеш  откъде внасят за БГ  Хенкел. Аз  с  тукашните прахове съм отдавна приключила.

# 385
Amazing_nice
 Hug
ама ,това ти казвам момиче, говорим еднакви неща Laughing
А по напред в темата писах, откъде идва тукашния.

# 386
това е лоша грешка на производителите/или вносители/. Нищо повече.
Радвам се, че можем да говорим за тези неща, но за този продукт е достатъчно.
Това е твое мнение обаче, не и мое.

# 387
Е , да  но останах с впечатление  че австрийския  код е фалшив ,което не е така.( Поне за нещата които съм купувала оттам). А сега пак му намерих колая - едно момче внася от Австрия, така че съм ок.  НО , никога  повече прах от Бг . Тук надявам се сме на едно мнение  Hug

# 388
Нее, не е фалшив.
Нито кодът, нито продуктът.
Може би не съм се изразил правилно. Кодът е на Централата на Хенкел за Източна Европа, която се намира във Виена. Може да е австрийски или немски. Така, че не е фалшив. Но те могат да го сложат и на продукт, произведен и в Долно нагорно. Лошото е, че продуктите направени за нас са с по-спестени от скъпите съставки, уж да са по-евтини. А те са по-скъпи от Германия или Австрия, така че мнението ми по въпросът ти е ясно-също като твоето!

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 07:02 от Дедо

# 389
  • Хасково
Използвате ли течен прах за пране !
- Да използвам от 1 година ! Направо се родих ! Уникален е !
Мъжът ми носи от Испания големи туби Ариел ! Страхотен е , не се сравнява с този тук !!!
Икономичен и страхотно пере !

Общи условия

Активация на акаунт