Цъфна вече първото кокиче,скоро ще се появи АПРИЛското мъниче!

• 13 740
  • 311
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ехооо здравейте аз пак съм тук Simple Smile Включихме компютъра в другата стая и няма да отсъствам......ами така де, то аз и без друго почти с нищо немога да помагам за тази част от ремонта, какво да правя иначе Simple Smile Станала съм толкова тежкотоварна.... Simple Smile

*vera стискам палци още няколко седмици да удържиш фронта  Praynig Hug Айде сега вие да не видите нещо Simple SmileSimple SmileSimple Smile Joy
Чакайте имаме още време Simple Smile

За падналия корем моя от два дни нещо се смъкна е не е паднал толкова много, но бая си се смъкна не е като преди Simple Smile

Хайде хубава вечер Simple Smile

# 166
Относно корема, моята шкемба е доста висока още, но утре ще чуем мнението на доктора.
Днес имахме доста странна случка в парка. С триста зора се примъкнахме до една пейка и хапвахме пуканки с мъжа ми. По едно време минава едно момченце с колело и след три метра спира, заряза колелото и дойде при мен.
Дадох му пуканки, пък то такова контактно, разбрах как се казва, че е на 2 г. Майка му дойде, женицата се скъса да се извинява, че ни притеснява. А то такъв сладур Heart Eyes Накрая му подарих единия пакет пуканки, а то не искаше да си тръгва от нас. Много готина случка Grinning

# 167
Абе май май това за синдрома на "гнезденето" си е доста вярно...  Crazy Вчера sisee се похвали, че се е разчистила, днес kalli, а точно те бяха сред първите в залозите "Коя първа ще роди!"   Wink
Ей мацки, я се поспрете малко...и преиска ли ви се да раждате - измивате прозорците и хоп готово...  Joy бебето идва!

# 168
Абе май май това за синдрома на "гнезденето" си е доста вярно...  Crazy Вчера sisee се похвали, че се е разчистила, днес kalli, а точно те бяха сред първите в залозите "Коя първа ще роди!"   Wink
Ей мацки, я се поспрете малко...и преиска ли ви се да раждате - измивате прозорците и хоп готово...  Joy бебето идва!
не съм съгласна,аз измих прозорците и правихме основно чистене преди 2 седмици-та досега да съм родила Joyвера да пишеш веднага след прегледа.моята мома ме разби тая вечер-не се спира baby_neutral.лека вечер аз ще лягам по-рано че нали не спах добре.до утре.

# 169
Doly_Dog много се радвам, че няма да отсъстваш Simple Smile

# 170
  • Варна
Честито на мама Slonchetka! Да са живи и здрави малките слончета и много да ги радват! По-скоро да се гушкат с мама!

Почва да става интересно в нашия форум  smile3521

*vera - непременно да предадеш на мама Slonchetka нашите поздрави и пожелания. Със секцио ли е родила? Като научиш имената на мъничетата пиши  Hug

milenaq Точно това са подготвителните контракции. И аз ги имам, безболезнени са и не са опасни, спокойно, така ще си откараме до раждането. Даже Магнерота съм го спряла вече, че не виждах промяна с него или без него.
А малката Рая расте доста добре! Браво!

# 171

Какво е това за миенето на прозорците? newsm78 Аз имам намерение утре да ги мия на спалнята/детската ,но не го знам това  newsm78 и голямо пране ще падне....оле ........колко перални с бебешки дрешки,идеалца и т.н. ще има да пускам #Crazy

Преди малко имах контракция,но БОЛЕЗНЕНА(не като досегашните само втрърдяване) Усещах болка ниско долу и кръста...за няколко минути,но повторна не последва.Не болеше толкова колкото си предствях Rolling Eyes

# 172
  • Варна
sisee Пий 2 Но-шпа и лягай. И никакво миене на прозорци преди Скочев да е разрешил!  Hug

# 173
  • Пловдив
sisee Пий 2 Но-шпа и лягай. И никакво миене на прозорци преди Скочев да е разрешил!  Hug
В последните седмици четох, че не се препоръчва но-шпа, защото освен останалата гладка мускулатура, има опасност да изглади и шийката на матката. Сиска почивай си повече и дано нямаш нощни притеснения  Hug

# 174
Какво е това за миенето на прозорците? newsm78 Аз имам намерение утре да ги мия на спалнята/детската ,но не го знам това  newsm78 и голямо пране ще падне....оле ........колко перални с бебешки дрешки,идеалца и т.н. ще има да пускам #Crazy

Преди малко имах контракция,но БОЛЕЗНЕНА(не като досегашните само втрърдяване) Усещах болка ниско долу и кръста...за няколко минути,но повторна не последва.Не болеше толкова колкото си предствях Rolling Eyes

Става въпрос за т. нар. синдром на "гнезденето"- бъдещата мама се подготвя усърдно за предстоящото събитие (пере, чисти, глади, мие прозорци  Wink ) , някакси от вътре усеща, че момента идва. Поне така съм чела... (ако имаш желание прочети това) Та това се случвало непосредствено преди раждането, но всичко си е индивидуално, както виждаш ася20 , одавна си е измила прозорците.... Laughing
Ти се пази с тези болезнени контракции и стискай кълки поне докато влезнеш в 9-тия!  Hug

# 175
ЧЕСТИТО НА МАМА СЛОНЧЕТКА И ОТ МЕН! ДА СА И ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ! На страхотна дата се обеби това момиче, браво!  bouquet
Аз един ден да не влеза и оп изненада. Почна се момичета, работата става сериозна!  Crazy
Голди съжелявам за гадната случка с колата ти!
За домашните любимци, нашият котьо ще заминава не тази а другата седмциа за Стара Загора при свекитата, те не го искат ама няма начин. Тогава съм решила да перем, чистим, подреждаме, всичко, дано бебка не ни изненада по-рано  Praynig Много съм привързана за котето ни, сигурно ще ми е супер гадно без него, ние даже си говорим двамата.(колкото и лудо да звучи)  Laughing
Мислим да си го вземем след като говорим с педиатъра кога е най-добре бебка да има контакт с котки и животни!
Вие с всичко сте готови, аз имам само дрешки и даже не съм почнала да ги пера  newsm78
Мене не гнездене ами лудост ме е обхванала, имам чувството че само за подреждане и чистене мисля, сама се усещам че прекалявам на моменти. Ама прозорците най-последно ще ги мия.

# 176
И аз да се разпиша веднъж в отбора на лунатичките!
Що ли ми трябваше снощи за гледам преди лягане "Такъв е животът - Шейново", нещо се изнервих и за първи път се ококорвам в 5 ч. през нощта. Не ме хваща нервата от мисълта за самото раждане, а за гледането на бебето след това... Луда работа, сутринта няма да има и помен от тези мисли, ама нощем всичко изглежда по-страшно.
Честити бебовци на мама Слончетка! Да са здрави и тримата с мама, а и татито!
Но..., все пак, рано е още! Айде другите да си дочакат поне 36-37 г.с.  Stop

# 177
  • София
Добро утро и лека седмица на всички !!!

Странно! Аз съм първа днес  newsm78 (ако не броим сомнамбулското писание на Ася  Laughing ) Ася, пък и ти !!! Може ли за "лека нощ" да гледаш раждания Simple Smile

Нищо, че уж има време до финала, но след вчерашната чудна новина и повлечения крак от Слончетка вече май трябва да почваме да се броим всеки ден  Joy 

И в тая връзка - нещо Vercho нетипично липсва в отбора отдавна - последния й пост е от 27.02. Някой нещо да знае по темата ? Или просто момичето е било някъде по празниците Wink

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 09:35 от ВаняМ

# 178
  • София
Добро утро Simple Smile

Ле ле днес си поспах  Hug кефффффффф чак до 7,15 Simple Smile
По план ние днес трябва да измажем спалнята и съответно се захващам с прозорците, да изчистя и подредя, че кумувете казаха, че най-вероятно в четвъртък щяло да дойде креватчето Simple Smile Hug
После следва и хола, защото са преходни и към края на седмицата ще сме готови и ще чакаме само бебчо Simple Smile

Щастлив и усмихнат ден Simple Smile

# 179
 newsm68 ха-ха, тъкмо мъжът ми ме пита вчера няма ли вече някое бебе, а то какво стана? Даже 2!!!! Да са живи и здрави и дано всичко е минало гладко!!
  Мен ме нямаше 3 дни и вие не стига, че сте изписали старата тема ами и ще привършвате новата newsm53!!! НИе такова приключение имахме с колата....нали тръгнахме на парадна обиколка на родата като за последно и нашта таратайка ни предаде-добре, че беше близо до първата ни спирка, че някак си я дотътрихме! Хубаво, че миналата седмица дадохме 1000лв. да я оправят, сега трябва да намерим как да я изтеглим до тук от Ямбол, че на ново да видим колко ще ни струва ремонта!!!!! Аман бе!
  Иначе за чистенето и аз само го мисля, все нямам време, добре, че в петък идва фирма малко да ни поизпере и да ни измие проорците (надявам се това нищо да не значи  Grinning, все пак не съм ги мила аз!), та поне да не ми е толкова гузно! А прането съм го планувала за 15-16 март....дано устискам! Айде весел ден и защо не още някое бебе newsm47

Общи условия

Активация на акаунт