Цъфна вече първото кокиче,скоро ще се появи АПРИЛското мъниче!

• 13 717
  • 311
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • Варна
Момичета, извинете че не съм писала отдавна, но правихме малък ремонт и попочистихме из къщи, че нали се беше позатоплило - ех, едва ви и изчетох. Сега остана само да доизпера "чеиза"  Joy за бебо и мама и съм готова, че нали ще съм и секцио и трябва от по-рано да се стегна.
kalli честито ви бебо, но ти постискай още малко, че нали знаеш - по-голямо бебчо се гледа по-лесно  Grinning
Goldie а ти не се кахъри толкова, знам че е гадно, но поне вие да сте живи и здрави. На мен ми се случи още по-гаднярска история, само че три месеца след като родих каката. Окрадоха ни всички ценности, документи, телефони - нали беше лято, топло - влезли си хората, както сме си вкъщи, през отворените врати.  newsm61 На сутринта като се осетихме, че сме си и с малкото бебе - косата ми се изправи  smile3511 - добре, че нещо по-лошо не се случи. Поне документите успяха да ни върнат "готините" полицаи, които дойдоха на оглед, ама да са живи и здрави и те.  smile3516
Дано това да е една от последните "готини" случки на нас априлките и от тук нататък само със сладурски новини да са изпълнени темите ни.  newsm51

# 212
  • варна
Здравейте,Априлки!За два дни много сте изписали,едва изчетох всичко Simple Smile
Слончетка,честити слънчица,здрави и щастливи,а на теб-скорошно възстановяване!
Акварел,и аз мислих да питам за Малтофер-а,но не бях сигурна дали в него е причината за променения цвят.Благодаря,че си ме изпреварила Simple Smile
Ясмина,Сиси,не съм сигурна,че в родилното ще ви пуснат с огромните сакове Simple Smile.Доктора,който ме прие там ме накара да си облека нощницата,да си взема само най-необходимото(лигнин,превръзки,вода),а другото после да ми го донесат,за да не го разнасям с мен.
Кали,честита племенница,да ви е жива и здрава!
За миенето на прозорци,раждането и кучетата-при нас се получи 3 в 1  Simple Smile.Вчера измих прозорците навсякъде вкъщи,а вечерта нашата немска овчарка роди 8 кученца Simple SmileТази година ще ни върви на бебета Joy

# 213
  • Варна
qeonadin да си жива и здрава и страхотен подарък, когато му дойде времето разбира се
страхотна торта - да ви е сладък и красив живота като нея

# 214
kalli, честита племенница. Да ви е жива и здрава!
А за точенето на кръв, мъка ми е направо, защото и на мен толкова ще ми източат следващия път.
Племенник  Grinning Казва се Максим  Heart Eyes

ти къде ходиш да ти взимат кръв? аз горе в поликлиниката(18та) и все се моля да се падна на една нисичка, много гримирана, пълничка, която изглежда много груба, но ми говори разни щуротии и така не ме е страх  Laughing

geonadin , ЧРД!  Hug

# 215
  • Пловдив
Ася, ако не успея днес , ще ти се обадя за утре следобед Peace

# 216
Геонадин ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet

Кали ЧЕСТИТ ПЛЕМЕННИК   bouquet

Ася аз по същия начин като теб се чувствам. Тъкмо се бях зарадвала, че започнах да спя нормално - даже ви се бях похвалила и ето снощи цяла нощ не можах да спя. Първо до към 4 часа бях в едно  полусънно състояние, и се въртях непрекъснато и имах киселини, но много жестоки, а след това съвсем се разсъних и може да се каже, че не съм спала  ooooh!

БибоБибо, аз съм си избрала д-р Иванов, много е добър и любезен. Не съм чувала отзиви за него от никъде, но моите лични впечатления са много добри, а и в Шейново, Майчин дом и т.н (в болниците от този ранг) всички доктори са специалисти, важно е ти да се чувстваш спокойна.

За чистенето, не ми се иска да разкарвам някоя от бабаите до София за да ми помага да изчистя прозорците newsm78 Но пък сама няма да мога да се справя-нашата стена с прозорци само в хола е дълга 8 метра  #Crazy а и другите стаи като прибавам - представете си...Миналата година щях да припадна от умора като ги чистих. Може би ще потърся някоя жена, на която ще платя и тъкмо няма да ми е неудобно да и правя забележки, ако от нещо не съм доволна и така ще си спестя много нерви Simple Smile

# 217
Момичета, една приятелка трябваше да роди на 02.03. , но още не е...  Thinking
днес отишла на док и той измерил тоновете, които били малко до най-ниската допустима граница  Rolling Eyes  . има 2 см разкритие и никакви контракции, но са я вкарали в болницата на система... Мамите , които са раждали можете ли да ни кажете , има ли някаво време за което действа тая система или всичко пак си е индивидуално ?  newsm78
Много се притеснявам за нея - тя е единствената ми позната , която ще бъде  с бебе преди мен и няма кого да питам?? Освен вас ....че и докторите там нищо не й обясняват  #Cussing out 

# 218
Тъкмо се връщам от прегледа и бързам да докладвам Grinning
Бебенцата са много добре, този път момчето излезе по-голямо 2700 кг, а момичето 2350 кг. Главично са разположени, кръвотокът и на двамата е добър, като този на момчето показва, че наближава момента. Плацентите и двете са с малки калцификати, но много добри за този срок на бременността. Според докторът, ако почивам и се пазя от контракции /пия си редовно магнерота/, имаме големи шансове за още няколко седмици съвместно съжителство.
Каза ми, магнерота да го спра един, два дни преди датата на секциото.
Тестисите на юнака вече са слезли и всичко му е ок.
За хрущящите кости и болките, нормално било и то заради двете големи главички, които ме притискат, костите омеквали и за това имам такива усещания.
По едно време, докато лежах на кушетката имах чувството, че вече ще се мре. Толкова ми стана топло, задух, лошо, имах чувството че сърцето ще ми изхвръкне.  Добре, че девойката я измери по-бързо и станах, че иначе съвсем щях да прималея.
kalli , да ви е жив и здрав племенника!

# 219
  • Бургас
Кали, честит ви Максим  bouquet
Кот, моите и двамата изобщо не пазят Confused Майки и свекърви изобщо не искам да се мотаят из къщи и така лека полека ще се оправям сама. Иначе вчера мъжо пак помогна в чистенето като изведе Илчо на разходка да не ми пречат Mr. Green
Полинита, моят шеф ми зададе този въпрос още като му казах, че съм бременна Crazy Засега съм решила да си изкарам двете години вкъщи, назначи ми заместничка, но се разбрахме ако реша да се върна по-рано, няма да имам проблем.
Вера, браво на вас. Нямаш представа колко им се радвам на твоите младежи Hug
GeoNadin, честит празник  bouquet
Дидник, вашето направо е било кошмар Close Защо има такива изроди, Боже ooooh!
Полинита, индивидуално е това със системата, но предполагам, че ако не подейства своевременно и има потенциален риск за бебо, ще пристъпят към секцио. Всичко ще е наред, сигурна съм Peace

# 220
  • варна
Геонадин,честит празник с най-добри пожелания!  bouquet
Вера,и аз много ви се радвам!Като гледам в моя голям тумбак каква фина девойка(1.9кг.)се спотайва,направо не знам на теб какво ти е!Да са ви живи и здрави ! Simple Smile
Полинита,и системите си действат на всеки различно,но щом е под лекарско наблюдение приятелката ти ,всичко ще е наред,не се притеснявай!Стискам й палци!

# 221
  • София
Здравейте и от мене    bouquet

Геонадин Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и много сладко бебче през април  newsm51

Кали, честит ти племенник Simple Smile Да е жив и здрав и много да ви радва  smile3525

Ох, аз да ви се оплача, цяла нощ не съм мигнала от болки в корема ниско долу, и през 10 минути до тоалетна... откачих... пих две но-шпа, но не ми помогнаха Sad ама така е вчера се озорих малко с чистене и ето резултата... така че внимавайте... трябва да стискаме кълки още малко smile3521 и днес вместо да ида а разходка в това прекрасно време, аз трябва да лежа SadSadSad

И да питам нещо, понеже утре съм на тонове за първи път, обаче незнам дали ще успея да ида, дали е фатално ако ида другата седмица  newsm78 newsm78 newsm78

# 222
Вчера .... вечерта нашата немска овчарка роди 8 кученца Simple SmileТази година ще ни върви на бебета Joy

Ей, Теди, че ти си станала "баба" вече!  Hug  Heart Eyes

# 223
GeoNadin, Честит Рожден Ден   bouquet

Кали, извинявай  Embarassed, в бързината да ти честитя хубавата новина нещо не съм прочела както трябва  Embarassed Да ви е жив и здрав Максим. Не ходя в поликлиниката за изследванията. Разкарвам се повече, но предпочитам в Цибалаб, там съм им свикнала как боцкат.

polinita, стискаме палци за бързо и безпроблемно раждане на твоята приятелка. Не се притеснявай, щом е под лекарско наблюдение всичко ще е ОК.

Vanyivan, благодаря ти за отговора.

*vera, аз с едно едвам издържам по гръб по време на прегледа, а ти с 2 бебенца - напълно те разбирам.

Barbie^girl, не си давай толкова зор с чистенето, почивай си повече. На мен въпреки че ми помагаха, направо се разглобих, всичко ме боли. Днес се отказах и от разходка, ще си почивам.

# 224
Здравейте и от мене    bouquet
Ох, аз да ви се оплача, цяла нощ не съм мигнала от болки в корема ниско долу, и през 10 минути до тоалетна... откачих... пих две но-шпа, но не ми помогнаха Sad

За 116 път ще кажа - не пийте но-шпа! Магнерот, магнерич, гиниприл - може. Но-шпато може да ви навреди в този срок на бременността.

Днес се видях с щастливия татко на близнаците. Можете да си представите настроението му, беше на седмото небе Laughing
Преди малко се чух и с майчето, вече е ставала няколко пъти. Ходила е да види бебенцата, добре са, но ги държат в кувьозчета превантивно.  Благодари ви за пожеланията и положителната енергия. Другата седмица като ходя на ЖК, ще мина да я видя, дано тогава да са й ги дали вече в стаята.
GeoNadin , честит рожден ден!

Момичета, благодаря ви! Много сте мили! След прегледа днес, малко се поуспокоих.

А мъжът ми си знае, че него чака цялата къща. И чиниите мие, и прахосмукачка пуска, готви, глади си сам. Днес ще ми свали пердетата да ги пусна в пералнята и ще измие стъклата. И най-важното е, че всичко върши без да се тръшка и да опява. Много е старателен и инициативен. Злато си ми е  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт