Цъфна вече първото кокиче,скоро ще се появи АПРИЛското мъниче!

• 13 708
  • 311
  •   1
Отговори
# 225
  • варна
Ей, Теди, че ти си станала "баба" вече!  Hug  Heart Eyes
[/quote]
Ами така е,първо баба,после мама Simple Smile
Като гледам мартенките с какво темпо се увеличават,чак ме хваща страх,че не останало Simple SmileПродължава ли наддаването коя не-близнашка мама ще е първа? Simple Smile
Варненки,остава ли срещата в петък или се отлага?

# 226

Кали, извинявай  Embarassed, в бързината да ти честитя хубавата новина нещо не съм прочела както трябва  Embarassed Да ви е жив и здрав Максим. Не ходя в поликлиниката за изследванията. Разкарвам се повече, но предпочитам в Цибалаб, там съм им свикнала как боцкат.

Ама нищо, моля ти се  Hug

Аз тоя път ходих в поликлиниката, понеже иначе трябваше да се изръся към 50 лв за спин, васерман, хепатит и кръвна група, че в частната лаб. не минават по касата  newsm78 В Цибалаб минават ли по каса тези изследвания?

# 227
  • София

Аз тоя път ходих в поликлиниката, понеже иначе трябваше да се изръся към 50 лв за спин, васерман, хепатит и кръвна група, че в частната лаб. не минават по касата  newsm78 В Цибалаб минават ли по каса тези изследвания?

В някои лаборатории не ги правят по ЗК, в други минават - зависи от договора на лабораторията. Първите кръвни изследвания си правих в Бодимед. Там Всермана и Австралийския ген (Хепатита) ми предложиха да отида да си ги направя например в Лора (Да им се начудиш - пращат ме при конкуренцията  Shocked), за да не ги плащам при тях. Познай в коя лаборатория отидох следващите пъти за изследвания ? В Лора, разбира се. Най-малкото и поради факта, че резултатите можеш да си ги изтеглиш по Интернет (дават ти user и password за целта)  без да се налага пак да се разкарваш.

# 228
Vanyivan, вчера в Южния парк един горд татко се разхождаше с количка като вашата - страхотна е.  Със здраве да се ползва, а скоро и да се повторва Wink! Веднага ми грабна окото, защото търсих червена за близнаците. Обаче тез, които имаше - много тромави ми се сториха Confused

# 229
Здравейте момичета  Hug
Ей днес голям ден .......
Честито на всички празнуващи ,че ако почна по-именно със сигурност ще забравя някоя  Embarassed Embarassed Embarassed
Днес се запознахме с Aguariel ходихме заедно на запис на тонове в Тина Киркова ,беше много смешно моя бебок не помръдна през цялото време а аз си мислех че имам контракций защото ме болеше ,в крайна сметка се оказа ,че не съм имала силни контракций .......обаче тя контракций не е усетила а апарата е отчел 2 доста силни  Rolling Eyes голям смях Царичкова ни пита приятелки ли сме и ние казахме да и тя : тогава в понеделник пак двете заедно пили кафе ,кола и стабилно закусили ,че да мърдат бебетата ...... Joy
После с метрото и айде в люлин на пазар , ходихме за сутиенчета  bombs после на кафе ама превъртяхме километражите и айде по-къщите  sweating то на тая жега навън е за потници и къси гащи  sun
Дори звъняхме на Doly_dog Да вземе телефона на Slonchetka от *vera ако е на линия ама тя липсваше .......мислехме да и занесем плодове и мноооооггооооо поздрави от цялата априлска тайфа ,така и така бяхме там ,но нямахме късмет.
Сега не си усещам краката ,но разходката си заслужаваше ,благодаря на Aguariel за приятния ден  Hug   bouquet

# 230
  • София
Здравейте ,момичета!
GeoNadin,честит рожден ден  bouquet.Бъди най-вече здрава,весела и много щастлива!
Кали,честит племенник,да ви е здрав ,послушен и голям късметлия smile3525!
polinita,при всеки е различно.При мен системите подействаха почти веднага и родих бързо големия батко.И аз ще стискам палци на приятелката ти!Всичко да мине бързо и безпроблемно!И да се похвалиш после smile3521!
kalli,в Цибалаб работят със ЗК.Заплаща се само консумативи около 3лв.,но ако искаш ги попитай по телефона,няма да ти откажат да ти отговарят.
И аз днес бях на ЖК.Бебо върви много напред и докито ме предупреди,че може да стана и мартенска мама newsm53.Аз обаче се надявам да не бърза толкова бебо newsm03,нека да си постои на топло още малко.А и мама я е налегнал един мързел...Загладила съм му дрешките от няколко дни и все отлагам,но днес смятам да се мобилизирам и да приключа с тях smile3521,пък да видим...
 Пак стана много дълго,извинявайте!Лек и приятен ден!

# 231
*Vera благодаря ти, искренно се надявам, че тази количка ще се окаже достатъчно здрава, за да можем дай боже да си отгледаме и второто детенце с нея. Нашето бебче ще е момченце, но реших, че този цвят ми харесва повече от тъмно синия и за това взехме червена количка.

# 232

[/quote]

Аз кръвна група вече имам, още като се регистрирах на ЖК, но тогава си я платих в Цибалаб защото отидох без направление. Докторката тогава каза, че не се поемала от касата по принцип, не ме е питала къде ще си правя изследванията. Сега обаче ми остават хепатит, васерман и спин, и хич и да не си мисли че ще плащам този път.

# 233
Виждам, че повечето от вас вече са стегнали багажа за болницата, та ми е интересно какви нощници сте си приготвили и въобще освен нощници какви други дрехи (нямам предвид официални като за изписване, а други) или няма дрехи-само нощници  newsm78? И с какво трябва да сме облечени за самото раждане? Ама съвсем не ми го побира главата? И като отидем да раждаме какво става с нашия багаж, който носим? Първо завеждат ли ни в някаква стая(в която ще сме си и след самото раждане) да си оставим нещата или направо....от главата за краката? То е ясно, че зависи от конкретната ситуация, но все пак.....

# 234
Виждам, че повечето от вас вече са стегнали багажа за болницата, та ми е интересно какви нощници сте си приготвили и въобще освен нощници какви други дрехи (нямам предвид официални като за изписване, а други) или няма дрехи-само нощници  newsm78? И с какво трябва да сме облечени за самото раждане? Ама съвсем не ми го побира главата? И като отидем да раждаме какво става с нашия багаж, който носим? Първо завеждат ли ни в някаква стая(в която ще сме си и след самото раждане) да си оставим нещата или направо....от главата за краката? То е ясно, че зависи от конкретната ситуация, но все пак.....
аз нощница не съм си взела, защото от болницата дават. Взех си само един суичер и по-дебели чорапи, понеже след раждането ми беше много студено на краката.
Като раждах, багажа беше  мен. носеха ми го сестрите.
За самото раждане ще те облекат в нощница и през целияпрестой ще си с нощница Wink

# 235
Jul , Ася ако решите за кафе в четвъртък, бройте ме и мен!!!
Имам питане- днес ходих за болничен за майчинство, взех си го от часния док. и на сестрата и напарви впечатление че последния който са ми издали от поликлиниката е с диагноза " ЗАПЛАШВАЩ АБОРТ" . Каза ми че след 25 г.с. се издава с диагноза " ПРЕЖДЕВРЕМЕННО РАЖДАНЕ" и може да ми го върнат! После си отворих болничните от предната бременност и наистина след 6-ти м. диагнозите са ми сменени ! ТА да ви питам ПРИ ВАС КАК СА???? Че тия дни трябва да го нося в НОИ , ако не е наред да отида да ми го оправят в п-ката?!?
Гнездене нещо не ме хваща, днес даже жената която идва да чисти  сутринта взе да ми изрежда какво има да се оправя- викам и рано е още, нека поне другата седмаца да мине!
Емма поне при мен до сега / мисля че навсякъде е така / при постъпване за раждане те карат да си облечеш пижама и да си обуеш чехли! И мноогоо се мръщят на обемист багаж/ даже го и връщат/! Не те настаняват никъде, влизаш в предродилна зала и багажа - където могат да го смушкат! После като родиш ти го мятат в краката на кушетката с която те карат до стаята в която ще си! Изобщо най разумно ми се вижда да си опаковате багажа на 2 части! 1- за самото раждане - например ношница, чехли малко лиглин и 1-2 памп. за бебо  и каквото мислите че спешно ще ви е необходимо, останалото в друга чанта да ви го донесат след като родите и сте вече настанени в стая!

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 15:58 от veni-b

# 236
Честито на Слончетка!
Много се радвам. Толкова много, че нямам думи. newsm51 1stroller luvbed

# 237
Слончетка, честити дечица и от мен! Много да ви радват и да ви носят много усмивки!  bouquet

Аз вече съм официално в болнични от 01.03, сутринта слушахме бебо, увеличавам магнезия до 4*1 на ден и се моля въпреки че бебо е по-голям да си стои на топло поне до края на март.

Някоя мама питаше за връщането на работа. Аз да си призная дори не мисля да спирам да работя, ще си върша каквото мога от вкъщи, а когато бебо стане на 9м майка ми ще си вземе бабинство. Нямам никакви угризения и скрупули, че ще бъда лоша майка. Не робувам на хорското мнение и не ме вълнува кой и какво си мисли  #2gunfire

# 238
Привет на всички момичета! Честита Баба Марта, Национален празник, и все повече настъпваща пролет!   bouquet
Честити бебенца на Слончетка...ДА са много, много здрави!
Съни, ние имаме същото легло, ползвахме го за баткото, сега отново мислим да го ползваме...живот и здраве!
Ели, за Д-р Матеева, не я познавам лично, но напоследък чувам че е доста търсена, което пък сигурно означава, че е добра. Ти отказали се от Ескулап?
За среща на русенските майчета, аз съм ЗА, но в момента съм малко хремава...но пък ако е навън срещата, мисля, че няма проблем! Ели...пак трябва да съберем децата... Blush
И да попитам, момичетата минали през този вирус, с какво се лекувахте? Аз взимам парацетамол, 1 или 2 най-много на ден, вит.С и мажа носът с един мехлем?!?

# 239

Аз кръвна група вече имам, още като се регистрирах на ЖК, но тогава си я платих в Цибалаб защото отидох без направление. Докторката тогава каза, че не се поемала от касата по принцип, не ме е питала къде ще си правя изследванията. Сега обаче ми остават хепатит, васерман и спин, и хич и да не си мисли че ще плащам този път.

Bibobibo на мен понеже цялата ми консултация е платена, за тези изследвания не съм плащала. Но миналата седмица ходихме да сключваме договор за стволови клетки и ми трябваше документ за изследвания за СПИН, Васерман, Хепатит Б и Ц. Аз нямах за Хепатит Ц от ЖК и отидох да ми направят изследвания тук http://www.aidsprogram.bg/web/hiv-aids/home.nsf/0/BB9810A42C3EDB … 8AFE?OpenDocument . Първо не обърнах внимание, че е анонимно, но като отидох на място ми казаха, че може да е поименно и да послужи като документ при раждане.  Така или иначе ми взеха кръв и ще ме изследват за всичко наново. Кофтито е само, че резултатите излизат след 10 дни и трябва да се ходи до Националната потвърдителна лаборатория по ХИВ. Намира се на бул. Столетов 44А.
Аз моите още ги чакам и затова не знам как точно ще изглежда документа.... надявам се това да ти е полезно...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт