Цъфна вече първото кокиче,скоро ще се появи АПРИЛското мъниче!

• 13 363
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
Привет и от мен в този хубав пролетен ден! Цял ден не мога да се спра, кипя от енергия и все ми се разхожда, но хич не ми се чисти....аз нито съм прала, нито гладила, пък камо ли прозорци да мия. А имам и хоризонтални щори....те са ми най-голямата мъка!  Tired

kalli, честит племеник!
GeoNadin, ЧРД! Да си жива и здрава и скоро и бебо да те зарадва!
tedi_ip, честити кученца! Цели 8  Shocked какво ще ги правите? А като се появи бебето?
Да попитам cenitelkata и Aguariel, вие с абонамент ли сте? И къде ходите да ви мерят тоновете? На мен все още нищо не са ми казали, но може би в петък като ходя да си взема болничния  Rolling Eyes
До сега си ми ги мереше само лекарката, която ме следи.
Емма, питай за багажа най-добре в болницата, където ще раждаш. Навсякъде е различно  Peace

За връщането на работа - и аз мисля след като минат 9 месеца да се върна, но има време до тогава!

Аз май ви питах преди, но май никой не се въодушеви... Не ви ли се ходи на лекциите на сп. 9 месеца? Аз вече 3 пъти ги посетих и тъй като ще ми е първо бебе и нямам опит са ми много интересни. Миналия път имаше доста от мартенските мами, но днес вече ги нямаше...може да са се обебили вече  Grinning
Ако има желаещи ще се радвам да ходим заедно! Аз в четвъртък пак съм там!

ooooh! малиии колко дълго стана...сориии  Hug

# 241
Тiffany ходим в Тина Киркова ,напълно безплатно е само се регистрираш там (и не е задължително да раждаш там за да ти ги записват тоновете)
А ти къде ходиш на училище и колко плащаш ?Може и да ти правя компания ако не е далеч.... Rolling Eyes

# 242
Здравейте и от мен! Честито на кали за племенника, и на рожденниците   bouquet Hug
След тежка нощ с ужасяващи киселини (и на мен сутринта мъжо ми прави сода с вода)и безсъние, днес деня беше супер.
Cenitelkata e разказала нашите походи, на които аз не съм свикнала (такъв съм мързел че ме е срам  Embarassed), ама Петя ти си много раздвижена и си свикнала на ходене, леле аз съм много зле Wink, до сега съм спала и краката и аз не ги чувствам.Много съм доволна че ме разходи по хубави магазинчета и пазари и си купих доста неща Mr. Green. Отказвам се от сутиена за кърмачки, ще ползвам безшевно потниче  Peace Аз благодаря за хубавия ден  newsm51
Byni моя лекар за температурата ми каза оцет с вода и на челото, така и свалих температурата, и по 3 паразцетамола на ден, позволи ми и един аналгин!
За багажа за Шейново мисля тази седмица да хващам мъжо и да ходим на отворени врати там и ще питам какво трябва да си нося и тогава ще стягам.

# 243
tedi_ip срещата май остава newsm78 тези дни ще се разбере!аз съм на линия Peace

вчера ви писах че имах болезнена контракция(като предменструална болка,но по-слабичка) днес нямам!Явно вчера съм се преуморила с чистенето.....днес пак същото правя и прозорци мия и пердета пера,както и бебешките дрешки Mr. Green Чувстав,че трябва да я свърша тази работа сега....

*vera и аз имам такова пукане на костите....и ужасни болки-особено сутрин и вечер ooooh!Много се радвам за твоите близначета,как добре се развиват Grinning

# 244
Tiffany  и аз имам такива щори - много трудно се чистят, намислям да ги сменям със щори от плат, по възможност ако има такива дето се перат в пералня. За голямото бебешко чистене съм се снабдила с една донапренена четка леко закривена, която си купих от Практикер за 3 лв и е специлано за миене на такива щори, но още не съм я изпробвала и незнам дали е ефикасна.

Относно лекциите, аз още работя и за това не мога, не че не искам. Тази седмица ми е последна и смятам и аз да посетя една две лекции поне.

# 245
Момичета искам да ви питам относно болничните листове. Сега на мен ми дадоха болничен, който е 45 дни преди раждането. А след това от къде трябва да си търся болничен. Мисля, че от болницата където ще родя или се бъркам? newsm78

# 246
Момичета искам да ви питам относно болничните листове. Сега на мен ми дадоха болничен, който е 45 дни преди раждането. А след това от къде трябва да си търся болничен. Мисля, че от болницата където ще родя или се бъркам? newsm78
да след като родиш от болницата ще ти го издадът
Aquariel радвам се че не си разочарована .от сега нататък ще се раздвижваме заедно  Mr. Green
Момичета другата седмица сте вече повечето болнични не искате ли да се съберем някъде ,айде че не остана .......а сега и повод имаме 8 март  Flutter да използваме слънцето за доставчик на витамин Д  Grinning някъде навън на открито не по заведения вечерни ?

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 17:07 от cenitelkata

# 247
А ти къде ходиш на училище и колко плащаш ?Може и да ти правя компания ако не е далеч.... Rolling Eyes

Лекциите се провеждат в пицария Мис Каприз зад х-л Плиска. Цената е 4лв. на лекция, като това ти се явява като куверт. Всеки път лекторите са различни в зависимост от темата на лекцията. Днес напр. лектор беше д-р Радка Масларска - завеждащ неонатологията в Токуда болница, а лекцията беше Най-чести инфекциозни заболявани при родилката, предавани на новороденото.
Ако някой се интересува за другите дати и теми да ми пише на лични, за да не пълним темата с реклама  Mr. Green

Аз съм "ЗА" среща!

# 248
Честити малки рожби на мама Слончетка и татито !!! Да са много послушни и бързо да си ги гушнете...  newsm51

Калли ,честито за малкия Максим ,а когато му дойде времето един чудесен братовчед  ....  bouquet

Goldie  не го мисли много ,спокойствие за да е добре бебо - това е най -важно сега... а пари се губят и печелят,така  че здраве да е - ще си вземеш нещо по-хубаво....   newsm53

GeoNadin  да ти е честит рожденния ден  много здраве на теб и скоро едно прекрасно бебче,което много  да те слушка.... smile3525

Tedi_ip  честито ти малки кутрета...

sisee  внимавай с това чистене ,повечко почивай да не изпревариш някоя близнашка мама  .... newsm44

# 249
Здравейте момичета!

Малко късничко, но и аз реших да се включа да попиша тук.

Малко за мен: От София съм, на 28 години. Чакам първото си детенце (момче ще е май  baby_neutral).
Термина ми е на 20 април.

Като ви чета така и гледам как всичко сте приготвили и накупили за бебоците и лошо ми става... аз нямам нито една дрешка, никакви списъци, нищо за болницата. Май е време да се поориентирам вече. Да помагате със съвети, моля ви!

Аз ви чета от известно време та тези от вас, които пишат по-редовно, вече ги чувствам като приятелки lovekiss

Искам да пожелая на всички много леко раждане и страхотни бебочковци smile3525

# 250
днес писах,но незнам защо не ми го е побликувало newsm78.както и да е.обиколих магазините днес и малко по малко си чистя.

# 251
Добре дошла при нас Devi smile3525 дано ти е приятно в компанията ни !!!
В коя болница ще раждаш или още не си решила?

# 252
Здравей,  Cenitelkata!

Докторката, при която ходя на консултации, изражда в болница Вита, та мисля там живот и здраве да раждам. Засега обаче не се знае дали ще е нормално или секцио, защото бебока си е омотал пъпната връв 2 пъти около вратлето. Дано се размотае та да мога да си родя нормално, че не скачам от радост при идеята за секцио, ама как дойде  Whistling

# 253
  • Варна
Добре дошла Devi   bouquet  Hug

Срещата във Варна остава - Петък, 7.03 от 15:00ч в пицария "Годзила"

Който не дойде, да си търси извинителни бележки!   Mr. Green

Kalli Честит ти племенник! Само момчета покрай вас,а ?

Честит рожден ден на geonadin! Много обич, здраве и красиво априлче й пожелавам!

Емма за Окръжна искат 2 бр нощници с предно закопчаване. Ти последно за къде се насочи?

tedi_ip За самото раждане не дават ли поне някоя оборотна нощница в Окръжна? Че то ако си ползвам моя, май направо ще трябва да я хвърлям след това.  newsm78

# 254
Имам питане- днес ходих за болничен за майчинство, взех си го от часния док. и на сестрата и напарви впечатление че последния който са ми издали от поликлиниката е с диагноза " ЗАПЛАШВАЩ АБОРТ" . Каза ми че след 25 г.с. се издава с диагноза " ПРЕЖДЕВРЕМЕННО РАЖДАНЕ" и може да ми го върнат! После си отворих болничните от предната бременност и наистина след 6-ти м. диагнозите са ми сменени ! ТА да ви питам ПРИ ВАС КАК СА???? Че тия дни трябва да го нося в НОИ , ако не е наред да отида да ми го оправят в п-ката?!?

Нарочно си цитирам питането, та дано го видят повече ! Хайде, отворете си болничните от последните 2-3 м / пише го и в абм. карта, може и на латински да е/ та кажете с какви диагнози са издадени?

За щорите- имам и от двата вида! Хоризонталните, алуминиеви по принцип ги чистя със сух мек парцал , като ги обръщам и от двете посоки! Сега мисля освен тези дейности да ги откача- и в банята с душа да ги оплакна! А вертикалните - голяма минавка са ! Уж се перяли в пералня - дрън дрън! Купихме такива преди няколко години и първия път като ги метнах в пералнята / нагънати на руло и в плик/ като взеха че се раздърпаха отстрани! Втората партида си перях на ръка - пак навити на руло в един леген с препарат и после яко плакнене ooooh! Гадна работа , уфф и това ми предстои!

Общи условия

Активация на акаунт