Великден-как да украсим яицата и масата?

• 114 312
  • 796
  •   1
Отговори
# 540
  • Някъде на път....
Ето ги и моите яйчица:

# 541
  • Балчик
Анджелина, страхотни са!   bouquet
Блу, и твоите са много хубави Heart Eyes
Предлагам тема - "Покажете си ръцете след яйцата"  Joy Joy Joy
Моите така съм ги издокарала, че не е истина  Mr. Green

Аааа, аз за целта още от рано си купих от аптеката тънки ръкавициии, така че ръцете ми са чистички. Laughing

# 542
Не е истина... От 12 яйца, колко останаха здрави?! ДВЕ! 2 бяха пукнати още сурови, а останалите 8 при варенето. Чудя се да се смея ли, да плача ли?!  Crazy Бях им сложила сол, но не знаех колко се слага и сипах ок. 1 суп.лъж., а тук мернах нещо като 5 лъж. За кърпа се чудих дали да сложа, но... не сложих. Как се слага - само на дъното или се завиват и отгоре? Имам и друго "постижение" - на едното половината черупка се е отделила изцяло и си плаваше волно във водата.  hahaha  Цял ден ми е толкова криво, а сега и тия счупени яйца  Sick 

# 543
.........

Аааа, аз за целта още от рано си купих от аптеката тънки ръкавициии, така че ръцете ми са чистички. Laughing

Аааа май и аз вече ще знам и ще си купувам   Laughing Че не ми се ще повече тъй страОтно да се докарвам  Crazy

# 544
  • ГОре на черешата...
Анджелина, страхотни са!   bouquet
Блу, и твоите са много хубави Heart Eyes

Циф е спасението - изобщо не личи, че съм боядисвала, а бая се бях оклепала.

# 545
Мойте от 60 -5 бяха пукнати   Peace

# 546
И при мен имаше доста пукнати-от 30 поне 8,после от желатина ми се бяха залепили за картонената кора и докато се мъчих да ги отлепя-счупих/по скоро обелих черупката/на още 2.

# 547
Сигурно е коментирано, но нямам време да прочета цялата тема - кажете моля, как да махна печатите на яйцата?  Rolling Eyes

# 548
Момичета и аз боядисвах с ръкавички и ръчичките ми са чистички.Аз от 24 имам 4 при варенето пукнати,варих ги на 2 пъти,от първия път 3,от втория само 1,защото сложих 3 с.л.сол и оцет и кърпа.Иначе счупих 2 аз по невнимание.Утре ще ви ги покажа.Нагледах се на красоти от вашите яичица.Имам един въпрос,искам да залепя и аз ориз и макарончета,но с какво да ги залепя,какво лепило е подходящо,защото после ще ги ядем?Весели празници на всички.   bouquet  bouquet  bouquet 
Сигурно е коментирано, но нямам време да прочета цялата тема - кажете моля, как да махна печатите на яйцата?  Rolling Eyes
Аз ги махнах с белина,за много бързо с памуче за уши и след това избърсваш.Много мами ме критикуваха,но става толкова бързо и е лесно.

# 549
 Момичета,много са ви красиви яйцата на всички.Ето и моите творения:
http://img.data.bg/i.php?show=921032&ctrl_id=agh4d4#img
http://img.data.bg/i.php?show=921033&ctrl_id=fgylhx#img
 Весели празници на всички!

# 550
  • София
Здравейте  Hug Случайно попаднах на темата и зяпнах  Shocked Ама такива красоти видях, наистина ми увисна ченето  #Crazy Heart Eyes Hug Браво на вас момичета   bouquet
Аз нямах особено време да мацам странно тази година и се придържах към традиционните методи  Grinning Ето и резултата  Hug

# 551
Аз боядисах домашни яйца и нямах този проблем, но ето тук е коментирано http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=287269.0
Дано съм ти помогнала поне малко. Само да отбележа, че печатите на яйцата са с туш, това знам, защото имам роднина която работи в птицекомбинат. Ако се сещаш за нещо премахващо туш- пробвай. Може да стане с лакочистител- и идея си нямам. Peace

# 552
Мерси момичета, почвам ги, после ще покажа  Simple Smile

# 553
  • софия
Момичета и аз боядисвах с ръкавички и ръчичките ми са чистички.Аз от 24 имам 4 при варенето пукнати,варих ги на 2 пъти,от първия път 3,от втория само 1,защото сложих 3 с.л.сол и оцет и кърпа.Иначе счупих 2 аз по невнимание.Утре ще ви ги покажа.Нагледах се на красоти от вашите яичица.Имам един въпрос,искам да залепя и аз ориз и макарончета,но с какво да ги залепя,какво лепило е подходящо,защото после ще ги ядем?
Къде имаше със залепени оризчета?

# 554
  • някъде там
От 24 яйца имам само 1 пукнато.Слагам ги в студена вода да се варят,т.е. в началото не сипвам гореща, а студена.Дано ме разбрахте Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт