Да сте бели и червени, АВГУСТинчета засмени!

• 9 731
  • 311
  •   1
Отговори
# 255
Ей че сте хубави всички и бебоците колко са пораснали- направо вече са си момченца и момиченца  Heart Eyes

Честит празник на Щипалчица и честита месечинка на Сами   bouquet

Аз имам едно питане: как смесвате кашата к пюре. Али се позапекъл и искам да му смеся оризовата каша със слива  newsm78

# 256
Щип, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК. И само усмивки през следващата година.  bouquet

Сонита,   bouquet

Иремче, ?  Wink

И ние си имаме чесало, половин краставица.  Mr. Green
Арвен, и аз правя такива бъркочи, ама със сухари.Simple Smile
Правиш кашата и слагаш пюрето вътре.Или пък го хапвате след кашичката.

# 257
  • Ланкър, планините Овнерог

Правиш кашата и слагаш пюрето вътре.Или пък го хапвате след кашичката.[/i]

Аз обратно го правя. Слагам АМ/вода, пюрето и след това каша до сгъстяване. Така всеки ден си мисли, че яде различна каша   chef

# 258
Щипи, поздравявам те с чистите капчици дъжд, които благословиха земята и изморената София. Бъди гушкана и хвалена мама и съпруга!
Аз днес имах кефски минути - четох и пих кафе навън, а Яворчето заспа в количката само. Това за мен е един от образите на удовлоствието - тиха масичка на припек и книжка за другар. После стана нещо много хубаво - заваля лек дъжд и аз показах на бебо колко е красиво да ходиш из дъжда.
Дими, верно ви има на моя апарат. Аз съм като лелка(то е естествено, де), но ще ги кача. Нещо съм се омотала в пране.
Венера, аз съм ходила мисля на първата лекция на Щерев с мъжа ми. Беше лекцията за болкоуспокояващите при раждане и за самите болки(не ми послужи много обаче- боля си ме 14 часа и свърши:)))
Венец, гледай си усмихнатия Венценакичен у дома и не се тревожи. Аз от несигурност само влача детето по лекари и се мразя. А има майки, които само гледат да се хвалят и много им се радвам. Вземай пример  Hug Идва пролет и мамите ще те намерят сами и после няма спасения от дърдорилнята по градинките.
Шоши, под снимките си написала имената на децата ни така, както ние обичаме да ги наричаме. Имаш набито око и внимание не само за образите Hug
А за целите парченца - и аз давам на Явор(поне това яде. Давам му сухари да си смуче, гризе си ябълка(без зъби, а се чува едно гриз-гриз), солети.
Щях и друго да забравят. Никой май не се мери с моето Яворче - то само си лежи  и си играе и бърбори. Нито му се става, нито му се пълзи, а за друго е неудобно дори да го питаме

# 259
Гита,  Mr. Green

Да питам: зачервени бузки може ли да е алергична реакция?
Пак и дадох каша с банан и пак се получава така, както и с пюре банан.. newsm78
Ако дам противоалергични капки ще стане ли нещо?

# 260
Ех ама нищо не казахте сега за тия сухари, много сте лоши Crossing ArmsНякой дава ли въобще попара? по колко сухара слагате?Дайте пак по един график на хранене, че ние вече с тия графици, мляко ядем само по два пъти на ден, и ми се струва малко newsm78
Щях и друго да забравят. Никой май не се мери с моето Яворче - то само си лежи  и си играе и бърбори. Нито му се става, нито му се пълзи, а за друго е неудобно дори да го питаме

Е, ама гризете сухари и солетки нали Joyние освен да пеем , друго не можем Joy

# 261
РЕбус, сухари слагам 3, от тези на Хип. Но са мн сладки и ще ги сменям с обикновени.
Пробвай и ще стане ясно. Wink

# 262
Ех ама нищо не казахте сега за тия сухари, много сте лоши Crossing ArmsНякой дава ли въобще попара? по колко сухара слагате?Дайте пак по един график на хранене, че ние вече с тия графици, мляко ядем само по два пъти на ден, и ми се струва малко newsm78

Е, ама гризете сухари и солетки нали Joyние освен да пеем , друго не можем Joy
Joy  Joy  Joy Ребус, пак успя да ме разсмееш ... опасна си. Ам ние дето не пеем, а крещим? А солетите .. ехееее колко вода ще изтече докато си кусаме
и ... уважила си любимите ми процедури - бравос  Heart Eyes  Hug

# 263
  • вкъщи
мерси з а съветите,аз обикновени бисквити му давам от 3 дни да сму4е,мн с е кефи,ама омазва яко навсякъде ,и дрехи ,и мебели,и пода.не си ли4и,4е съм 4истила днес.излязох и дадох 40 лв з а храна,която е за 2-3 дни.ужас,много скъпо вси4ко.
ще взимам каши4ка с глутен,а и попарка ще дам др седмица.сирене ве4е слагам в зелен4уковото.

# 264
  • София
Ние сега се събудихме Simple Smile Mr. Green

# 265
А солетите свекърва ми му даде. Аз все се бавя и пазя. Обаче се оказа че му е кеф. Не повтарям още.
Той не иска да яде нищо. просто не мога да му направя режим.Може да суква по малко цял ден, но с тези пюрета си откарва на глад. Ред за кашата ще дойде едва в 19 както гледам.Май не само в пране съм се омотала Embarassed
За попара не бързам. Цял ден борба с лъжицата ще е тогава
Бате Жоре, и аз точно това щях да питам. Пак е зачервил бузите и междувеждието, а слънце нямаше днес. То пък какво ли е ял- 3л морков и ябълка. Зачерви се и после яде 90гр пуйка с картофено пюре(на Семпер - много вкусна се оказа, но не и за него)

# 266
  • В светлината на слънцето
И Сашун яде бисквити, солети и корички хляб. Днес даже се пребори с парче обикновен геврек. Е, последната хапка се пробва да натика цялата в устата, но мама не даваааа...  Mr. Green Може да се каже, че сме въвели глутена. Давала съм му и многозърнеста каша с липов цвят на Нестле, също е глутенова. След няколко дни почвам попарата. Педи каза, че количеството й трябва да бъде колкото едно голямо бурканче детска храна. А колко сухара вътре ще влязат зависи от вида на сухарите.
Ния, ама сте и вие едни дългучи... Mr. Green При нас обаче дълготията е само от една страна. Аз съм си пингвин отвсякъде, така че добре че е татито.  Mr. Green

# 267
Мами, много сте хубави с бебоците! Не мога да ви се нагледам    Grinning
Честито на Щипалчица и от мен   bouquet
Благодаря ви за поздравите за Сами  Hug
Децита, и Сами е много труден със зеленчуковите! Хапва някоя лъжичка и после започва да се криви, крещи, ужас някакъв. Нито яде зеленчуковия булъон с месо. Вчера му го направих с едно специално бебешко формаджо и го изяде всичкото, но днес-не! Ябълка и аз добавях по съвет на мамите тук-ефект никакъв! Пробвай и сподели утре как е минало  Simple Smile
Аз правя също като Гита вода /около 120 мл/ 4 мерителни АМ, после слагам плодово и добавям до сгъстяване оризово брашно или тапиока и царевица- това ще да се нарича каша  Mr. Green Сами много я обича и издава едни такива доволни възклицания  Heart Eyes Само че не му правя всеки ден, че май много се дебелее от тези брашна вътре  Thinking
Аз мисля този месец да вкарвам сиренца и йогурт, а като се върнем от Бг, след 8-ми навършен глутена. Въобще, хубаво ли е да отложа вкарването на глутена, какво ще кажете, мами?
Ние ще сме в Бг най-вероятно между 12 април и 3 май. Тази вечер ще взема да купя билетите, че ако чакам да стане паспорта на Сами, няма да има места, пък ако не е готов в срок, ще ходя да се разправям с карабиниерите  Twisted Evil
Ахх, а каква хубава торта купих за месечинката на Сами, да се облажим с баща му за негово здраве  Sunglasses А после кой ще ги сваля тези килца, не знам  Outta Joint Хупих му страхотен подарък, якенце, жилетка, да са ни в комплект с новите кецове  Sunglasses
Абе мами, аз като гледам цените в Бг, ами то по-скъпо ще ми излезе да си гледам бебето там, отколкото в Италия  Mr. Green Сериозно! Те съвсем са пощурели!

# 268
  • Видин
...Аз съм си пингвин отвсякъде, така че добре че е татито.  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha Добре че си ти да ме развеселиш
Ребус, нашия режим е следния:
9ч. 150АМ+ половин плод. пюре
13ч. 190гр. зел. пюре/месно пюре (през ден)
17ч. попара- 2 сухара, сирене колкото кибритена кутия, малко масло, захар и 130-140мл. вода
21ч. 2 бисквити плазмон, 6л. АМ и вода до 220-230мл.

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 18:19 от Niya_Petrova

# 269
Като четох Ния и се сетих. Кога се яде 4 пъти..
Ив онзи ден пропусна последното..
Но на следващия ден не забрави да похапне 5-тото.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт