Да сте бели и червени, АВГУСТинчета засмени!

• 9 731
  • 311
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте мили мами,
Честито на месечинките и техните мами Heart Eyes
Относно попарата, аз ще поизчакам че захраних 6-ти месец, а и тук няма хубаво сирене Thinking Иначе оня ден загледах сухарчета на Милупа и много ме изкушиха, мисля че ще и харесат на малката. Сега давам вечер да си гризка бисквитка, а от няколко дни и по малко банан и тя се радва Mr. Green

bobchenka - на мен цикъла ми презкочи единия месец, а иначе си направих тест на третата седмица и беше отрицателен, не се притеснявай толкова много, всичко е ок Hug
Гита - относно подаръка - парфюма на Нина Ричи наистина е класика, майка ми много го харесва, и го купи за 2 свои приятелки, отделно че тя си го ползва
Adriana_d -  за колата нямам думи #2gunfire, и на мен на чисто нова кола не знам кой ни я одра с ключ ли, с друго ли, но една хубава сутрин хоп на черния лак бяла отвратителна резка.  #Cussing out #2gunfire Просто не се ядосвай колкото може, защото нерви няма да ни останат
Sladkish4e -  Hug не мога да си педставя колко си се уплашила, но важното е че всичко сега е наред Hug просто си гушни хубаво бебчо Hug

Добре дошли на новите мами!!!

# 46
Момичета, мерси за топлото посрещане. Новобранец да си във вашия форум... Честити рождени дни!
иначе чета тука, че за захранване си говорите, и се чувствам леко не в час. Зори освен кърма, морков, картоф и тиква, друго не е опитвала, но и ние ще наваксаме. щях да ви питам, много ми се ще да й дам плодово пюренце, а гледам че на Хип са все с оризово нишесте... Трябва ли да я захраня преди това с оризова каша, или може направо пюренце? май реторичен въпрос зададох...
Вики,не съм захранвала с ориз!

# 47
  • Ланкър, планините Овнерог
Що бе Гита,аз не съм фенка на попарата,ама съм чувала,че я приготвят с прясно мляко за по-големи деца.Въпрос на личен избор! Stop

Добре, айде да оставим вкуса на страна, обаче какъв е смисъла, при положение, че има чудесни каши? Какво ценно има в сухар+АМ?

Добре, дошла, victori_amos. Има и плодови пюрета без ориз на ХИП и на Гербер. А ако искаш, захрани с оризова каша първо и след това другото.

Хора, не се ядосвайте за глупости. Гледайте какви нещастия се случват. Щом сме живи и здрави, всичко ще се нареди.

Сладкиш, споко. Добре, че всичко е наред сега. Не трябва да се панираш в такива ситуации(хващаш през гърдите и обръщаш натискайки диафрагмата и потупвайки гръбчето). От личен опит ти го казвам.

# 48
# 49
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Жорката, Ирка и Цветето! Да сте живи и здрави, все така красиви и много щастливи!   newsm59

Вики, има плодови пюрета на Хип, на Овко и на Ганчев без глутен. На Хип са чист плод без други неща.  Peace

Гита каква е тази оризова каша, т.е. от къде да я купя? Днес в Била един час се пулих пред пюретата и не видях нито каши готови, нито кисели ( а ми казаха, че има уж). Също ако някой знае нещо с пиле в което да няма грах или сметана? Със захранването с еднокомпонентно беше лесно, ама сега докато си намеря каквото търся   ooooh! все попадам на неща, в които има по две или три нови за нас неща и нещо не смея да ги вземам. Трябва да давам и супи, домашни и не знам лук ли да слагам, праз ли?  newsm78

# 50
оризова каша имат Нестле - в кутия
пиле на Сънвал има по-чисто. мсля , че с картофи и моркови беше. на гербер май имаха масло.

# 51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   на Жорката, Ирка и Цветето! Да сте живи и здрави, все така красиви и много щастливи!   
Аз да се оплача : Марти отказва зеленчуковите пюрета и това е  Sad какво ли не пробвах, всички марки който са на пазара+ домашно приготвени, бъркам и с плодови -нц .Хапне две три лъжички и стисне устата и се прави на разсеян,играе, блее наляво и надясно само и само да не яде
А следобед яде кисел или плодово пюре.Пробвах и оризова каша на Хип , но такава физиономия направи ,че чак на мен ми стана гадно-ами тя си е гадна тази каша,направо отврат.Взех му бананова -яде,но и нея с мъка
vesssela.v- киселите ги правя аз .Слагам около 60-70гр.плод.пюре да заври  и прибавям разтворено  във вода царевично нишесте/ 2 ч.л./ и 30-40 гр.кърма или адапте.Това е нещото което изяжда с кеф.  А може и ти да си свариш плода и после да го пасираш
Относно попарата, аз ще поизчакам че захраних 6-ти месец,то с тия двете хранения не мога да се справя остава и попара да вкарам и ще се видя в приключение

# 52
Почерпете се за здравето на моя мъж,днес е рожденник!

Честит празник момичета!

Последна редакция: пн, 03 мар 2008, 01:22 от sirenna

# 53
Момичета, нямам време да ви изчета,

Влизам на бързо да ви кажа, че ние отпадаме от срещата - Любчи май е с конюктивит, ама ще разбера във вторник, кашлицата още не отминава, но Стани май започва да се разболява... УФ, дано мина по-леко и този път. Съжалявам наистина, имах огромно желание да ви видя! Дано следващият път е на открито и дори и да има някакви малки вируси, да не ме спрат да дойда!

Честито на всички рожденници - каквото ви е на сърце, това да ви е в ръце

# 54
  • вкъщи
HERELINA шипки май има само на ган4ев.аз др пюрета на тая фирма не давам,шипка само,щото на др фирми няма .можеш и банан да даваш,ама то 4ист банан,май само на ган4ев пак има.или банан и ябълка,поне имат сънвал и бебивита.сигурно и на вас зъбки ще ви никнат,монката беше така 1 седмица и не ядеше нищо,освен малко кърма или мляко.
pokahontas и ние бяхме така с пюретата и кашите,но като изникнаха тия 2 зъба и прояде,е пак не яде по много,но поне хапва 100 гр,и то само определени видове естествено.
дне с мъжо ми беше обещал д а го гледа,аз да спа.познайте #2gunfire
сладкиш и на мен ми се е слу4вало с ябълка и бисквита да се задави,добре,4е татко му реагира,аз само стоях и се вайках.
дано днес става з а нвън,4е ще полудеем ве4е,както не спи никак.
а сиренка 4естит ти рожденик,и ние сме на брата на мъжа ми на ден ден.

# 55
Честит Национален празник! bg bg bg

Сиренка,ЧРД на половинката ти!От здраве да не се оттърве!  bouquet
ЧРД и на Ира,Бате Жоро и Цвете Дас!Все хубави неща да ви спохождат!  bouquet

Имам въпросче-някое детенце реагирало ли е на пюрето на Хип пилешко със зеленчуци(има домати вътре)Вчера видях няколко пъпчици около врътлето и по бузките,дали е от това пюре? newsm78Това е новата храна,която съм въвела тия дни!

# 56
Честит 3ти март

Сиренка, честит рожден ден на мъжа ти!

Марианамама, лагодаря ти. банан само има и на Хип. ще взема от това. при нас може и да не са зъби, а да е просто от настинката.
да ви кажа някак хич не ми се вярва, че мойто човече ще се озъби. макар че няма как - все ще ме изненада някоя сутрин  Laughing

# 57

Честит трети Март
[/u]

# 58
 bgЧестит празник на всички българи!!!!Ей месечинки да сте живи и здрави.Да носите много радост и положителни емоции
Дидка,имам същото пюре.Не съм го дала поради това,че съдържа домати.Те съдържат хистамин.Знам,че  доматите се водят алерген и най-добре е след 8 месец.Дано тези пъпчици да не са от въпросното пюре.

# 59
  • София
Честит 3 МАРТ!  bg

Сирена да ти е живо и здраво мъжленцето и много да ви слуша!  Hug  bouquet
 bdbaloni

Весе,и аз се сещам за пилешко само за Сънвал а оризова каша има и на Милупа Peace
Аз тези дни ще му направя супичка,но за лука също се чудя някои казват,че се дава след годинка но пък аз съм давала вече,има в пюретата като на някои пишеше само ЛУК 1% а в други праз лук  Rolling Eyes

Дидка,не знам дали е възможно да е от домата ThinkingНа Ракън на няколко пъти излизат едни ситни пъпчици на бузките и на вратлето но педи ми каза,че явно се претопля Peace а той никак не търпи да му е топло! Laughing

pokahontas,опитай да слагаш по малко АМ в пюрето,дно така да го иска Praynig
Ние имахме такъв период и така го залъгвах или с пюре ябълка вътре смесвах Peace

victori_amos,аз не съм захранвала предварително с оризова каша а направо си дадох избрания плод от мен!  Hug

За срещата оредяхме доста! Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 03 мар 2008, 09:13 от Димяни

Общи условия

Активация на акаунт