Честито на месечинките и техните мами

Относно попарата, аз ще поизчакам че захраних 6-ти месец, а и тук няма хубаво сирене
Иначе оня ден загледах сухарчета на Милупа и много ме изкушиха, мисля че ще и харесат на малката. Сега давам вечер да си гризка бисквитка, а от няколко дни и по малко банан и тя се радва bobchenka - на мен цикъла ми презкочи единия месец, а иначе си направих тест на третата седмица и беше отрицателен, не се притеснявай толкова много, всичко е ок

Гита - относно подаръка - парфюма на Нина Ричи наистина е класика, майка ми много го харесва, и го купи за 2 свои приятелки, отделно че тя си го ползва
Adriana_d - за колата нямам думи
, и на мен на чисто нова кола не знам кой ни я одра с ключ ли, с друго ли, но една хубава сутрин хоп на черния лак бяла отвратителна резка.
Просто не се ядосвай колкото може, защото нерви няма да ни останатSladkish4e -
не мога да си педставя колко си се уплашила, но важното е че всичко сега е наред
просто си гушни хубаво бебчо 
Добре дошли на новите мами!!!

все попадам на неща, в които има по две или три нови за нас неща и нещо не смея да ги вземам. Трябва да давам и супи, домашни и не знам лук ли да слагам, праз ли?
какво ли не пробвах, всички марки който са на пазара+ домашно приготвени, бъркам и с плодови -нц .Хапне две три лъжички и стисне устата и се прави на разсеян,играе, блее наляво и надясно само и само да не яде