Да сте бели и червени, АВГУСТинчета засмени!

• 9 731
  • 311
  •   1
Отговори
# 270
  • Видин
Като четох Ния и се сетих. Кога се яде 4 пъти..
Ив онзи ден пропусна последното..
Но на следващия ден не забрави да похапне 5-тото.Simple Smile

Еми 6-ти 7-ми месец е дадено по таблица.
Но аз не го правя насила да яде 4 пъти колкото си иска толкова Hug
Абе мами, аз като гледам цените в Бг, ами то по-скъпо ще ми излезе да си гледам бебето там, отколкото в Италия  Mr. Green Сериозно! Те съвсем са пощурели!
Така си е! А после ми говорят че ни давали много майчинство, па и детски хахахаха

# 271
Щипуняк, честит рожден ден!
Честита полугодинка на Самуел!
Страхотни мами и бебоци сте се събрали в Слонбалон-а!
Някой питаше за ползването ма гърне. Аз слагам Мая на гърнето приблизително на всеки час, почти винаги има резултат. Просто заставам зад нея и повтарям "пиш, пиш, ака-ака" и се получава. Но отдавна със същите думи я държа над легенче и тя е свикнала. Не сме махнали памперса напълно, но се надявам до лятото да стане. Мимсат и Мира сигурно ще дадат инфо как става това.
Тиги, и Мая изяжда около 80-90 мг пюре/ каша и аз си мисля, че яде нормално. А явно трябва да се притесня...  Thinking Ще видим как наддава... Аз днес дадох и цвекло, а пащърнак не знам какво е  Blush

# 272
  • В светлината на слънцето
Аз пък за детски не смея и да мечтая. Бях си въобразила, че този път може и да ме огрее. Да, ама не.  Naughty Пак сме над допустимото. Не че тия 25 лева на дете ще стигнат за нещо, но ако бях от друг един етнос - айде да не казвам кой, сигурно нямаше да има проблем.  Twisted Evil За "голямата" сума от 220 лева месечно, след като изтекат деветте месеца пък да не говорим. Да се чуди човек как да изхарчи толкова много пари.

# 273
  • София
Ние ядем 5 пъти на ден Mr. Green
3 млечни по 150/170 мл
1 каша 180 гр
1 зеленчуково или месно пюре-160/170 грДобре поне,че сутрин папаме късничко между 08 и 09,30 всеки ден различно Crazy
Allegra,ние се над легенчето от седмица и пак така :пишшш..... а   а   а  а  ааа.... Mr. Green
действа и свършваме работа утре или в др ден ще му взема гърненце Peace

# 274
Айдеееееееее и ние се наспахме-час и половина си откарахме.
И без това ми се спешеее Hug

Иремче не се ли е появила newsm78

Сега си видяхме повторната урина-съвсем чиста и в норма Hug

# 275
Най-после успях! Качих всички снимки.
Димяни, много късно видях, че съм ви пропуснала  ooooh! Ще се реванширам
Днес намерих и така търсените сини мъниста (за следващата среща ще има  Mr. Green ).... нещо със закъснение ми се получават нещата

Днес изкарахме деня навън и под дъжда  Heart Eyes

# 276
Щипи, Честит Рожден Ден!
 Честита половин годинка на Сами!

Момичета, аз от вчера чак сега сядам да разгледам снимките и да ви прочета.

shoshi, mimsatHug
Радвом се, чесе запознах на живо с всички вас! СТРАХОТНИ СТЕ!
GERA, извинявай за днес, но чак сега сколасах, утре сутрин ще ходим, ако не вали. Гледам да ги извеждам рано докато няма много хора, не си падам по навалиците.
Ние също сме хапвали- овесени ядки, хляб, бисквити, т.е. глутен
Днес ядохме и грозде- обелено и на парченца.

Лека вечер!

# 277
Ле ле много любопитни тия мами  Laughing По нетърпеливи сте и от мене. То няма нищо ново. Бременна съм си  Laughing в 8 г.с. Гледаха ме с вагинален ехограф. Приблизителен термин 14.10. Лекарката ми каза, че е добре да спра да кърмя, за което ми е най- тъпо. То Керем друго не яде. Какво ще го правя незнам.
 Я да ви питам кога е по точен ехографа, относно това в коя седмица съм сега в началото или по към края  newsm78
 Ле ле кой е снимал толкова много вчера  ooooh! Аз докато разгледам снимките, ще стане утре.
Честит рожден ден на Щипалчица.   bouquet и бързо оздравяване.

# 278
  • София
Шоши,няма проблем  Peace ще си се нащракаме навън и в къщи Mr. Green
Ние днес се скрихме в едно кафе баш в най големия дъжд Crazy
Утре временце го дават кофти и аз смятам да оставя Райън при майка и аз да се поразходя по магазини Party за гърненце и нещо бодинца,дрешки в общи линии Peace
На фризьор трябва да отида вече една седмица се каня ама да видим ще остане ли време,ако не утре bowuu

Иремче,много се радвам за вас Hug Heart Eyes
Да си жива и здрава и лека бременност Praynig Hug и октомври да гушкаш едно здраво и хубаво бебче HugЗа кърменето неприятно Confused но щом се налага  Peace
За видеозона не знам.,... в началото си вървях точно а към 35 г.с. уж с 2 седмици напред,после в 38 г.с бях точно Crazy
preggo newsm30 smile3504

# 279
Ехаааааааа, irem4e, ми то почти 1/4 минала  Mr. Green
Октомврийско бебенце!!!! Да расте и да те слуша в тумбито. И почвай да се пазиш с вдигането на тежко!   bouquet

# 280
  • В светлината на слънцето
Еха, Иремче... Hug И моята колежка ще ражда през октомври. Но забравих да питам за датата.  Grinning Лека бременност ти желая и наесен да гушкаш едно малко и сладко бебче.   Hug
Шоши, смяла съм се с глас на снимките на Ади и Сашун.   hahaha

# 281
Иремче, честито   bouquet, за малко да бъдем две бременни с бебета, нооооо ми се размина на мен  Whistling
Разгледах снимките от срещата, много са порастнали бебетата, а мамите отслабналиии и разхубавили се  pletka

# 282
  • Видин
Иремче, честито мила  bouquet. Много щастие да ти носи бременността. За кърменето знам, че може да стане кисела кърмата и детето да се откаже. Другото е че може да получи разтройство. Но си мисля, че не е задължително веднага да спреш кърменето. Но ти си решаваш Hug. А за видеозона, знам че най-сигурно е в началото. Защо то после плода расте много различно.

# 283
Мерси за отоговорите   bouquet Направих кашата и добавих пюре ама нещо май кашата чиста по му харесва  Laughing

Иремче честито и от мен  Hug Да се пазиш и да ти е много лека бременноста  Heart Eyes А защо трябва да спреш да кърмиш  newsm78 Аз знам че няма проблем, но може би има някакви съображения Simple Smile

# 284
Аз знам, че кърменето по време на бременност не е препоръчително заради контракциите на матката които предизвиква  Peace

Общи условия

Активация на акаунт