За скъпата и евтината козметика

• 261 239
  • 1 767
  •   1
Отговори
# 180
Моми4та... наистина ли е толкова важно кой какъв клас козметика ползва и колко му излиза.....
Мисля 4е  много по важно е всеки да открие, козметиката, която е подходя6та за неговия тип кожа и която му възвейства добре.....
когато някой изглежда добре, никой не го пита каква козметика ползва.....
мъжо е 6тастлив и с тази от възможно най нисък супермаркетски клас и заряза другата.....
Ли4но мен козметиката която ме кара да се 4уствам добре е тази, която ми действа добре....., 

Разбира се, че не това е важното, просто темата се измести  ooooh!
Иначе подкрепям мнението ти  Peace

# 181
  • Торонто
Моми4та... наистина ли е толкова важно кой какъв клас козметика ползва и колко му излиза.....
Мисля 4е  много по важно е всеки да открие, козметиката, която е подходя6та за неговия тип кожа и която му възвейства добре.....
когато някой изглежда добре, никой не го пита каква козметика ползва.....
мъжо е 6тастлив и с тази от възможно най нисък супермаркетски клас и заряза другата.....
Ли4но мен козметиката която ме кара да се 4уствам добре е тази, която ми действа добре....., 

Ами за това говорим. Но под действа добре нали имаш пред вид тази, която ти предоставя онова кадифено/копринено усещане докато се мажеш, мирише страхотно и попива бързо?
А нямаш предвид тази, която ти е изгладила бръчките (защото просто няма такава)

# 182
  • по пътя на светлината
Е...ми значи да съм спокойна ......ще си остана с Виши.....,дано да не са икономисали много от съставките.... Rolling Eyes

# 183
  • Торонто
Е...ми значи да съм спокойна ......ще си остана с Виши.....,дано да не са икономисали много от съставките.... Rolling Eyes

дай ми INCI състава

А ако някой ми даде състава на Ла мер ще съм адски благодарна

# 184
  • някъде под слънцето...
[

в процес на търсене съм на този артикул....
засега съм попадала само на такава която зали4ава мими4еските линии, и прави бръ4ките по плитки .....
 но продължавам да търся....

# 185
  • някъде под слънцето...

дай ми INCI състава

А ако някой ми даде състава на Ла мер ще съм адски благодарна
ла мер  според   бро6урите му е разработка на НАСА, така 4е там  ти си по вътре6на....

# 186
[

засега съм попадала само на такава която зали4ава мими4еските линии, и прави бръ4ките по плитки .....

Пластична хирургия  Mr. Green и бръчките ще се изпарят!

# 187
  • някъде под слънцето...
[

Пластична хирургия  Mr. Green и бръчките ще се изпарят!
Да в момента проу4вам цените на пласти4ните хирурзи в Колумбия.... като съотно6ение на цена и ка4ество, засега водят в листата Sunglasses

# 188
Sоfи,сподели за продукта за мимически бръчки,досега не съм попадала на особено действащ

# 189
  • Торонто
За Ла Мер имам пред вид ако някой има крема да си направи труда на сканира кутията та да прочета състава..

# 190
Да в момента проу4вам цените на пласти4ните хирурзи в Колумбия.... като съотно6ение на цена и ка4ество, засега водят в листата Sunglasses

На мен ми е рано още да мисля за това, дано докато "порасна" да са измислили нещо наистина ефикасно, но едва ли...Пластична хирургия му е майката  Crazy

# 191
  • по пътя на светлината
Основната съставка е-Adenoxine TM,ако правилно го пиша.....,термална вода,останалите утре,че нещо много ситно са написани....,пък и в сайта на Виши ги има.....

# 192
  • Торонто
Sоfи,сподели за продукта за мимически бръчки,досега не съм попадала на особено действащ

Няма какво да споделя, ако знаех действащ и аз нямаше да имам бръчки. Има такива които създават оптическа илюзия че са по-малко бръчките.

# 193
  • някъде под слънцето...

На мен ми е рано още да мисля за това, дано докато "порасна" да са измислили нещо наистина ефикасно, но едва ли...Пластична хирургия му е майката  Crazy
newsm10 нали и аз това казвам

# 194
  • Торонто
Основната съставка е-Adenoxine TM,ако правилно го пиша.....,останалите утре,че нещо много ситно са написани....,пък и в сайта на Виши ги има.....

Не, не ми трябва основната - трябват ми всички да видя в какъв ред са подредени на кутията. Когато имаш време, не бързам Simple Smile
Ако имаш скенер, просто сканирай, чак пък да преписваш ...

Общи условия

Активация на акаунт