За скъпата и евтината козметика

• 260 795
  • 1 767
  •   1
Отговори
# 1 485
Стига с този термин "подхранване на коси" - мъртвец не се подхранва!

Така е написано на самия балсам - продукт на Alfaparf    Semidilino- Diamante  
Подхранващ балсам с микрокристали,  и останалото е навик ...

# 1 486
Е, обещах си, че за козметика ще си говорим, а то пак за продажби.
Скъпи хотели? Къде е изложен?
Чужденци? Това ли са потенциалните ви клиенти? Искате да кажете, че нарочно няма дистрибуция по магазините за да се позиционира продукта в премиум сегмент?
Продукт за 22лв трябва да е достъпен . В противен случай ще продължаваме да даваме по 22 евро и повече за небългарски.
А това, че аз утре ще обикалям Варна за да го търся, само защото обещах на майка ми да и го купя?

# 1 487
И ние чакаме добрите продукти , по широка и качествена рекламна кампания, достатъчно тестери  и добре разпространени , малко повечко информация за самия продукт , действието на активните съставки и не на последно място добра опаковка !
А малкото българска козметика е завряна в най тъмния ъгъл и никой не и обръща внимание.
Може скоро да опитам пак някое кремче да видим до каде са стигнали производителите.
Сега се сетих че бях доволна от един измиващ гел за лице , ще му намеря състава за мнение
и съм го купувала няколко пъти ...

# 1 488
Е за това говорим: болшинството сте абсолютно прави, но има един, макар и минимален опит и оппа - ми много скъпо за български продукт! И защо? Откъде накъде? Това ни убива!
Ето това не го приемам!
Просто тези продукти наистина са скъпи, пардон добри, въобще не са скъпи!
Може ли да се дават над 400 лв за ЕЙвън на поръчка?
Айде стига, че пак ще друсна националистическа тирада!
Но по новините за това говорят - българите заминават в Испания и Гърция да берат маслини, щото тука им дават 300-400 лв. Е, как да им дадат повече? Ми дайте им на тези фирми да печелят! Но не на всички!
Моето мнение е: нека да направят наистина добри продукти - ето вие всички тука ще си ги купите! Но наистина добри!

Тази енергия е похвална! По принцип съм съгласна с теб! Трябва да има българска, скъпа и качествена козметика.
Която да се продава. Все някъде...

Писах им и ми дадоха имената на десетина обекти в моя град,където зареждат.Нито един не работи с тях,били им слаби дистрибуторите,а във фирмата дори не знаят!!

И аз така.

# 1 489
А това, че аз утре ще обикалям Варна за да го търся, само защото обещах на майка ми да и го купя?

Явно най-добре е да си набележиш някои хотели!
А може и торта Гараш да хапнеш! Истинска!  Sunglasses

# 1 490
Момичета и момчета Wink и по-специално към авторката, се обръщам Peace, не мислите ли, че е време за "За скъпата и евтината козметика" 2 част Wink Просто предложение, тъй като настоящата стана доста обширна и вече е "трудоемко" Mr. Green изчитането на толкова много страници, за да откриеш подходящата за себе си информация Peace
  Kiora,аз чакам коментар за "ингридиънтс" на един крем....И може би не съм само аз.
  Ако се отвори нова тема,никой няма да ми търси постинга със съставките в старата тема,за да го изкоментира...

Винаги можеш да отвориш темата на нужата за теб страница или направо на последната,просто кликаш в/у нея и готово! (сигурно знаеш това,ти не си новак  Simple Smile ) Peace

# 1 491
Е, обещах си, че за козметика ще си говорим, а то пак за продажби.
Скъпи хотели? Къде е изложен?
Чужденци? Това ли са потенциалните ви клиенти? Искате да кажете, че нарочно няма дистрибуция по магазините за да се позиционира продукта в премиум сегмент?
Продукт за 22лв трябва да е достъпен . В противен случай ще продължаваме да даваме по 22 евро и повече за небългарски.
Няма как, тука нали всеки пита за цена/качество, темата е такава, няма как да подминеш продажбите.
Тамън да си лягам...и- аз не рекламирам, не съм част, и нямам нищо общо с Биофреш!
Говоря по принцип, защото познавам продуктите и маркетинга.
И така мисля. Пари не взимам за това, честно!
Допитай се до някой търговец, той ще ти обясни по-добре кое как се продава.
Варна е хубав град. Най-хубавия. Виж в 4 и 5 звезди. Може да се разходиш и до Св Св Константин и Елена, Златните. Ще ги намериш.
Аз съм съгласен с теб, нооо... търговците, маркетинга е много, много слаб.
Така се почва, според мен.

# 1 492
Момичета и момчета Wink и по-специално към авторката, се обръщам Peace, не мислите ли, че е време за "За скъпата и евтината козметика" 2 част Wink Просто предложение, тъй като настоящата стана доста обширна и вече е "трудоемко" Mr. Green изчитането на толкова много страници, за да откриеш подходящата за себе си информация Peace
  Kiora,аз чакам коментар за "ингридиънтс" на един крем....И може би не съм само аз.
  Ако се отвори нова тема,никой няма да ми търси постинга със съставките в старата тема,за да го изкоментира...

Винаги можеш да отвориш темата на нужата за теб страница или направо на последната,просто кликаш в/у нея и готово! (сигурно знаеш това,ти не си новак  Simple Smile ) Peace

Селма, от последното изречение нямаше нужда Mr. Green, но благодаря все пак за "препоръката"! С теб винаги сме на различно мнение Laughing, когато предложа нова тема ( така беше и в Крем за околоочния контур ), но няма лошо Peace Аз само предлагам (с оглед улеснение), не задължавам с мнението си. В крайна сметка, независимо кой какво иска, модераторите ще преценят - доколкото съм запозната с правилата на форума след определен брой страници, темите се затварят Wink
А за мазилата не се притеснявай Sunglasses, нова, стара тема, достатъчно отзивчиви са всички, няма да останат "неразгадани" Laughing

# 1 493

Тука вече се зарина от съставки и продукти. Някой ако може да си намери нещо - евала!
А и някои можем да не искаме да отваряме темата  Wink

# 1 494
http://www.framar.bg/product/nivea_q10_day_cream.jpg  Искам мнетие за този крем.
Разчитам, че много от вас имат добри познания.Вече съм на 37г и ми го препоръчаха.Вярно немога да дам за крем 200лв

# 1 495
А и някои можем да не искаме да отваряме темата  Wink
  Имаш пред вид,че не ти се иска вече темата да ти се появява  в "нови отговори"? Rolling Eyes

Селма, от последното изречение нямаше нужда Mr. Green, но благодаря все пак за "препоръката"! С теб винаги сме на различно мнение Laughing, когато предложа нова тема
  Важното е ,че за много други неща имаме сходни или взаимнодопълващи се мнения! Grinning Hug
  А за последното предложение извинявай,ако случайно съм те засегнала!Целта ми изобщо не беше това,затова и наслагах разни позитивни емотикончета: Peace  Simple Smile ,в надеждата те да подчертаят добрите ми намерения! Peace  Hug

# 1 496
Два пъти задавам въпрос за едни кремове на Апотекер Шелер и получавам мълчание. Има ли нещо криво в тази марка, което не е за пред форум? Може и на лични.

# 1 497
  • София
Два пъти задавам въпрос за едни кремове на Апотекер Шелер и получавам мълчание. Има ли нещо криво в тази марка, което не е за пред форум? Може и на лични.

На мен от крем на Апотекер Шелер ми се появи ужасна алергия от някоя от растителните съставки.  Tired
Ще ми е интересно да прочета повече за съставът им.

# 1 498
Пак за Биофреш - ами не само маркетинг е май...
И търговците може би предпочитат по-евтината им продукция, покрай която по-скъпата може да не "мине".

В момента съм "при мама"  Laughing, в малкото си, родно (вярно туристическо), градче.
Има една мнооого симпатична дрогерия - не е скъп хотел - и вече съм горд собственик на околоочния серум Био Роза.
Ще коментирам как се чувствам от него като го ползвам поне две седмици - за сега е добре...

# 1 499
А може ли някакво мнение за тези
шампоан - Faith in nature Seaweed Shampoo
Ingredients: Aqua (Water from the Lake District), Ammonium laureth sulphate (Coconut based cleaning agent), Sodium chloride, Polysorbate 20 (vegetable derived emulsifier), Citrus limonum (Lemon Oil), Citrus aurantifolia (Lime Oil), Cananga odorata (Ylang ylang oil), Ascophyllum Nodosum(seaweed extract), Melaleuca alternifolia, Parfum (natural aroma), Limonene, Linalool, Citral

балсам - Faith in nature Seaweed Conditioner
Ingredients: Aqua (Water from the Lake District), Cetearyl alcohol (Coconut based wax), Cetrimonium chloride (vegetable based conditioning agent), Brassica oleifera, Citrus limonum (Lemon Oil), Citrus aurantifolia (Lime Oil), Ascophyllum Nodosum (organic seaweed extract), Melaleuca alternifolia, Limonene, Linalool, Citral

Ами пенителят Ammonium laureth sulphate  е по-добре от SLES. Можеха да сложат и още 1-2. Няма стандартните кондициониращи агенти, но пък доста масла.
Органик екстракта от водорасли е само за маркетинг. Средна хубост според мен.

Балсама - горе долу същата работа. Добре, че са маслата и екстракта да обогатят картинката от Cetearyl alcohol (Coconut based wax), Cetrimonium chloride (vegetable based conditioning agent).
Балсамите Скала и те са с подобен състав ама тях не ви хрумва да ги купувате  Mr. Green (е, консервантът им е гаден де, тук пък съвсем не виждам такъв).
CI, някаква идея - да не би тази Melaleuca да го играе натурален консервант?
Ако този Скала няма животински съставки ще си го купя  Simple Smile Иначе за пенителя- в къщи в момента има 7 шампоана и всичките са с този СЛЕС на 2ро място. Явно трудно се намира шампоан като този напримерно с водараслите с друг пенител.
А за този балсам какво ще кажете. Само да уточня, че аз не си боядисвал косата   Laughing Преди го имах него, но ми свърши и взех този с водораслите. В зависимост какво ще кажете за съставките ще видя следващия път кой да взема.
Veganese na Lush
Lavender Flower Infusion (Lavandula augustifolia), Rosemary Infusion (Rosmarinus officinalis), Agar Agar Gel (Gelidium cartilagineum), Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol & Sodium Lauryl Sulfate, Cetrimonium Bromide, Lemon Oil (Citrus limonum), Benzoin Resinoid (Styrax benzoin), Fresh Organic Lemon Juice (Citrus limonum), *Citral, *Limonene, Perfume
* Occurs naturally in Essential Oils

[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт