Габрово

• 24 255
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
  • Габрово
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА,момичета и бебчета!
Бъдете здрави и заредени с пролетно настроение!

Нуше,мисля,че се сещам кой е мъжа ти.Между другото с русолява коса ли е?

# 46
  • Габрово
Честит празник, мамчета, бъдещи и настоящи!
Жалко, че е толкова студено и ние ще си останем в къщи.  Иначе нашата кака искаше да ходим на Шипка, ама сега само по телевизията ще гледаме.
 ivap, да, сега вече е с тъмноруса коса. Скоро ще кача снимки.
Приятен празничен ден на всички!

# 47
Здравейте мамчета честитт 8-ми март!
Желая ви да ви се случват само хубави неща не само на днешният ден а през целият живот, да са ни послушни и здрави дечицата и много да ни радват! Мъжете ни все на ръце да ни носят и до гроб да ни обичат!

Какво стана с времето направо се шашнах като погледнах през прозореца такъв сняг цяла зима не натрупа, а как хубаво ни подлъга със страхотното време миналата седмица!
дано се оправя вече че така затворени в къщи не си е работа!
Весело изкарване довечера!
Утре влезте и кажете какви подаръци получихте от половинките освен цветята!

# 48
  • Габрово
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
ДА СТЕ МНОГО ОБИЧАНИ И МНОГО ДА ОБИЧАТЕ!
МНОГО УСМИВКИ ВИ ЖЕЛАЯ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ!

# 49
Честит 8 март на жените от габровския форум!
Съвсем случайно ви открих и много се радвам Simple Smile Grinning LaughingАз също съм габровка,но живея в Истанбул.Много си обичам Габрово и се старая често да си идвам...сега ни е по трудничко с малкия.Имам син,казва се Атилла и вече направи годинка.Днес говорих с майка и с приятелката ми и те казаха ,че имате доста сняг в Габрово Simple SmileВесел празник на всички !  bouquet

# 50
Zdraveite,i az sam ot Gabrovo!
Parvoto mi rajdane be6e pri Angelov i sa6to sam dovolna.
A za qslite naistina kazvat 4e nqma mesta,nie podadohme molba v na4aloto na godinata(za qslata na koleloto) i sa kazali na maja mi 4e 6te ni vzemat ot uni do septemvri,no sa6to e imalo dosta molbi.

# 51
  • Габрово
Здравейте!
Добре дошла, dess76!
Добре включила се Grinning, benmary!
Преди 6 години ходихме в Истанбул с мъжа ми. Впечатлена бях. Чуден град. Особено азиатската част( ама може и да ми се е сторило, защото я разглеждахме вечерта и беше адски красиво  осветено). Пак бих отишла.
Днес ходихме със децата на турнира по спортни танци в спортната зала. Жалко, че късно разбрах, че го има - като минавахме от там. Та хванахме само края, но беше интересно. Само малко позахабени ми се видяха дрехите, ама карай, стараеха се децата да танцуват.

# 52
  • Габрово
Ха! В петък имало рожденик. Честито ivap! Да е здрав и много да ви радва!

# 53
  • Габрово
Нуше,много благодаря за  пожеланията!!!Рождения ден мина супер.Имаше балони,хубава/и вкусна/ торта/но,не мое производство  Mr. Green/,подаръци.Мишо много се забавлява,игра с другите дечица и естествено вечерта беше много уморен и кисел  Mr. Green.Беше дошла и свекървата от Габрово.Надявам се скоро да успея да кача снимки.
Има ли други интересни събития в Габрово?Много ми се иска за Великден да успеем да се приберем,че тая София ме задушава;имам нужда от презареждане  #Cussing out

# 54
  • Габрово
Понеже обмисляме вариант да се върнем да живеем в Габрово искам да ви попитам какъв интернет ползвате/цени,качество/и как стои въпроса с детската кухня/какви са цените,качеството на храната,къде се раздава/?Предварително ви благодаря!

# 55
Здравей!Ние сме към "edasat",но понякога оставаме без интернет,а цената мисля че е 15лв.,но немога да ти кажа точно за колко MB.А за детската кухня-аз лично съм доволна,но напоследък нещо неискаме да ядем кремовете(взеха да ни втръсват),но готвят вкусно.Аз живея в центъра и мога да ти кажа в центъра къде я раздават,а знам че готвят в градината "Мики маус" и там също раздават.

# 56
  • Габрово
Здравейте!
 Ние сме  към http://globcom.net/
А на Едасат 15 лв е за най-ниската скорост при неограничен трафик. И те имат сайт, ама не им знам адреса.

# 57
Здравейте!
Ivap и ние сме на globcom плащаме по 18 лева за неограничен достъп. А по въпроса за кухнята трябва да се запишеш в ДГ "Мики Маус" трябва да си носиш бурканчета които да оставиш там (ще те излъжа колко са на брой) купоните се заверяват примерно днес заверяваш за вдругиден - ние също се преместихме тук когато Наталка беше на 9 месеца някъде но тя категорично отказа да яде тукашната кухня. Беше си свикнала на търновската и тази не и хареса че от тогава и готвя в къщи. Дано да нямате такъв проблем. Мисля че за вашата възраст купона е 1 лев ако не са променили нещо.

# 58
  • Габрово
Благодаря ви момичета за информацията!!!И в София купоните за дет.кухня станаха по 1 лв.В нашата кухня готвят много хубаво и Мишо си хапва здраво.И за Интернета цените са същите в общи линии.Преместването ни е още в неясното бъдеще,но все пак сериозно го обмисляме.Няма смисъл да даваме сума пари за наем,при положение че имаме собствен апартамент/макар и необзаведен/,а и от както се роди Мишо все повече ме дразни мръсотията,навалицата и простотията в София.

# 59
  • Габрово
Хм, то тука не е кой знае каква чистота, ама все пак въздуха е по-добър. Не може ли да си дадете апартамента под наем и това да плаща наема в София?
 ralid, намерихте ли свободно място в ясла?

Общи условия

Активация на акаунт