Варненско 8-мо мартенско събиране

• 5 553
  • 121
  •   1
Отговори
# 60
  • Откъм Варната
А до Шрека не е ли по-добре? То за мен е добре де Simple Smile, ама за другите.

Ми като тръгнеш от Шрек към морското ще стигнеш до ресторанта, той е в другия край на улицата, точно до морското

# 61
  • морето и сините вълни :)
До Морското ли newsm78
Аз мислех че е до Шрека newsm78
Хубоу значи аз съм от  Групата на Шаро на незнаещите и  ще дода на  спирката с още една  кокошка Mr. Green

# 62
В такъв случай ще го открия Simple Smile Ако има и други, на които Шрека е на път може да се чакаме там в 14,45. Да ми пише на ЛС Simple Smile

# 63
а някой Морската няма ли да я извести,че нещо хич не я засичам Thinking

# 64
Ще й пусна ЛС.

# 65
  • Откъм Варната

Писах и на скайп, като ми отговори ще кажа

# 66
аз съм за спирката на завод Дружба, ама от коя страна?
и ко ся , да ен се издокарате hahaha щото ако тъй мога да сложа и аз една рокля  Laughing

# 67
  • Откъм Варната
аз съм за спирката на завод Дружба, ама от коя страна?
и ко ся , да ен се издокарате hahaha щото ако тъй мога да сложа и аз една рокля  Laughing

Ми откъм завода, аз няма да се издокарам, щот няма с какво  Mr. Green

# 68
най красиви  ще сме в следните одежди.. hahaha препоръчително облекло Joy Joy Joy
      ..Всеки да  гепи със себе си  доброто настроение           
        погледът му да е в празнично опиянение
        Кой не кърми може фас да хване
       и с наздравиците веселба ще стане
       В джобчето да тракат сТинки за китайско
       е прекарването ще е супер файнско

# 69
  • Варна
и аз няма да се докарвам, и за този празник няма да ме огрее разкрасяването  Confused ще си дойда с корените,белите косми, чорапогащник от естествена вълна и поръбени нокти  Mr. Green

# 70
  • Варна
а някой Морската няма ли да я извести,че нещо хич не я засичам Thinking

Ах, на леля, сладкото ми тооооо!!!! За стринка си мисли!!! Hug Heart Eyes Кой ще почерпнувам да се сеща! Mr. Green Но някой друг път, че тоз час ми е малко - да не кажа повече -  неудобен. Crossing Arms Tired А пък за събирачка с дечинята требе скоро да помислим! Peace Twisted Evil

# 71
  Ауууу мацки, за малко да изтърва събитието.Идвам и аз.Небесна, ще си вземаш ли мъжото, че и моя напира да идва.Завалията да не ме отърве..... JoyПоследно не разбрах, ще се събираме на спирката пред з-д Дружба така ли  newsm78

# 72
  Ауууу мацки, за малко да изтърва събитието.Идвам и аз.Небесна, ще си вземаш ли мъжото, че и моя напира да идва.Завалията да не ме отърве..... JoyПоследно не разбрах, ще се събираме на спирката пред з-д Дружба така ли  newsm78
взимайте си мъжете,белкем и те отпразнуват един мъжки празник покрай нас,че и моя ще е там CrazyДоколкото разбрах,Калинка-малинка ще ви води,ще се чакате 14:45 на спирката на з-д Дружба. Peace

# 73
Правилно ли съм разбрала, че ресторанта е по ул."Любен Каравелов", само че в частта по близо до Морското? Rolling Eyes Няма да мога да се приземя точно в 15ч за това питам ooooh!

# 74
  • Варна
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=ca9e5f7484f00c2adb6be890fbdb7d … amp;Map37_34.y=20

поправих се  Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: пт, 07 мар 2008, 16:53 от Virginity

Общи условия

Активация на акаунт