Хайде и аз в Родени

Честит рожден ден на Виви и татко Ган!

Няколко дни не съм писала, но си имах много грижи, пък и двете деца бяха у дома и трудно стигах до компютъра.
Маги е станала 3.830, днес я претеглиха в болницата, за сметка на това има зверски колики, нея я боли, а на мен ми се спи, защото естествено сън няма. Нинка ме утешава, че е така първия месец, ще видим, такова ревливо бебе не съм имала. И да не спре да плаче, както се разсмяхме с нея - рекламации не приемат и ще си я гледам, нали е на мама гарджето.
Днес бяхме почти цял ден навън, включително в големия дъжд. Аз се измокрих до кости, тя остана суха, само дано не съм я простудила заради влагата.
Гимнастика и масажи вече започнах, но Маги в сравнение с брат си е много по-жилава, тя си вдигаше главата още при раждането, а сега вече си я държи доста дълго сама и дори я върти да гледа
. Скоро ще трябва да внимавам къде я оставям. Рибче, аз я мия всеки път с водичка и ако е много акана и със сапунче, кърпички ползвам по изключение само ако съм на разходка. Течението й изчезна, иначе влагалището почиствам само отвън.
Бубе, много се радвам на силния ти дух!
Алина, за колажа виж коя снимка ще е по-подходяща и ще ти е по-удобно да използваш.
Виждам, че за акито и за кърменето и Мери е писала, затова аз няма, и без това стана дълго.
Маги още е само на кърма, не пие ни чай, ни водичка, даже бибка не иска. За сметка на това ми виси на гърдата денонощно, вече ме болят зърната, но поне резултатът е добър. Имам 2 дози изцедена кърма, този месец към края съм на театър и мисля да ги използвам тогава. После ще се изцеждам преди излизане.
За изцеждането - цедя само ако гърдите са напрегнати и както казах - за излизане
. Кърмата няма да спре ако не се цедя
, само внимавам да не направя беля с гърдите. Между другото рядко ми се налага да се цедя, явно сега, след второто раждане, кърменето върви по-леко. За смяната на памперс - нощем и аз не го сменям. Само след изписването от болницата, когато Маги беше подсечена, го сменях денонощно. Е, повече от 6 часа и нощно време не е седяла с една пампа.
Хайде, отивам да се трупясам на дивана.
Не слушай глупости! Просто чети внимателно постовете на Мери и няма да имаш проблеми.
Много са полезни! 

). Не ми дреме за мнението й. Ако имам някакъв въпрос, предпочитам да го задам тук. Аз скачам при всяко промрънкване на Калоян през нощта. Така или иначе съм будна, не виждам защо да не го нахраня. Удоволствието е взаимно.
Значи видимо в нослето се виждаше, но като го издърпах видях тогава, че има кръв по него от другия край. Трябваше да го снимам...

Иначе аз ползвам мокри кърпички на Памперс,сутрин мием дупето на чешмата със сапунче.Ако много е наакана също.После мажа с кремче и засега дупето е добре
И аз почиствам между срамните устнички с клечка за уши напоена с бебешко олио.

Веднага малкия ги изпапа - поне успях за 6 часа да си запазя зърната несдъвкани
Починаха си .... Сега си поркам чайчето на Хипп и чакам да се налея като фолк звезда ...А и ако пропея....вече цена няма да имам