ВРАЦА - 10

• 11 950
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
Слаи много е сладък Калоян на столчето, а като гледам обича и да се къпе  Simple Smile Валя също обича да я къпем и плаче, като я вадим от ваната.
О и ние сме така а сега сме се научили да шляпаме и целия килим става само вода, а в банята не иска да се къпе, защото го е страх. А и благодаря много и твоето Вале е голяма сладурана.

# 211
Чувала съм няколко случая, за деца които ги е страх в банята, но дали е страх не знам. Знам само че реват много когато ги вкараш в банята. Аз на валя дупето го мия на чешмата в банята и не ми реве и се надявам, когато минем на къпане в банята да е свикнала и да няма пищевици.

# 212
Да и ние си мием дупето и пацата в банята,но аз май го опраших нашия с душа и той за това реве страх го е от него.Иначе сага се е научил да ходи навсякъде и ако случайно не е затворена вратата в банята влиза там и сяда и си седи и се мокри направо ужас.

# 213
ianitza ето тава е адреса на албумчето
http://www.snimka.bg/
Потребител: vratza
Парола:vratza

# 214
Да и ние си мием дупето и пацата в банята,но аз май го опраших нашия с душа и той за това реве страх го е от него.Иначе сага се е научил да ходи навсякъде и ако случайно не е затворена вратата в банята влиза там и сяда и си седи и се мокри направо ужас.
hahaha hahaha hahaha Как ме разсмя  Joy

# 215
Всички сте големи сладури .По-късно мога да кача и аз още снимки
Ние вчера се запознахме с afrodidka1783 .Водихме каката на танци и се отбихме да се видим на живо Simple Smile
Имам идея като се стопли съвсем времето имам впредвид началото на лятото може да си направим среща в ДНА хем децата по-големите де ще тичат Ние ще ходим всеки понеделник,сряда и петък на танци от 17.30
Слаи на вас кога ви дадоха стихчето за първия учебен ден ?

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 09:27 от ZuzyM

# 216
Благодаря ..тъкмо да си кача и аз пупата ....и се оказа ,че съм ги изтрила точно тези снимки...тц-тц ,а ми бяха ценни официална рокля и корем ...голяма смешка...оф яд ме е Sad

# 217
_baby и на мен сега ми е смешно но като го видях направо изпаднах в истерия.Направо само пакости прави.Онзи ден застанал до шкафа с паниците и цък с едно пръсче три наведнъж буф долу счупиха се и наия сама каза АААА и си пляска с ръчичките.После излиза нашия на терасата и там си държим пепелта от камината и има едни джапанки с който излизаме на терасата той ги взел седнал си съвсем спокойно до пепелта и си ги хвърля вътре и си ги вади беше станал целия само пепел направо ужас пак истерия.
ZuzyM началота на септември ни се обадиха от училището и ни казаха че са я избрали от нейния клас да казва стихче и да идем да го вземем.Ходихме всеки ден на репетиции до 15.

# 218
Голям палавник си имаш. Не ти е скучно  Crazy Аз като малка си имах такова хоби с чиниите. Отварям шкафа и започвам да вадя една по една и туп в земята. Половината посуда на баба ми беше на парченца  hahaha Добре, че тогава не беше толкова скъпо и тя имаше посуда като за две поколения Joy

# 219
Добро утро на всички
Ние цяла нощ сме с темпетатура от ваксината.. 37.4 давах панадол ама нищо не става.. сега малкия заспа и като се събуди пак ще меря температура и ако не е спаднала ще ходим при Янчев. Уж са сменили ваксините и било малко вероятно да вдигне температура. Много съм притеснена за пръв път ние да сме с температура, дано да спадне.

ianitza, не искам да те обезкуражавам но колкото повече растат децата толкова по малко спят. Иначе няма страшно след 1-2 есдмици ще влезеш в ритъм.. даже като спи ще се чудиш какво да правиш. Аз така първите няколко седмици постоянно спях и все бях уморена.. хем детето само спеше и ядеше. А сега вече си и бодърства и иска да си играе и реве повечко..

# 220
Red_Sonya Аз давам Нурофен. Янчев ми каза да си го взема. Пробвай да му дадеш друго. Ние при първата ваксинка спахме целия ден и то повече от всеки друг ден. Не ми е вдигала температура  Rolling Eyes

# 221

ianitza, не искам да те обезкуражавам но колкото повече растат децата толкова по малко спят. Иначе няма страшно след 1-2 есдмици ще влезеш в ритъм.. даже като спи ще се чудиш какво да правиш. Аз така първите няколко седмици постоянно спях и все бях уморена.. хем детето само спеше и ядеше. А сега вече си и бодърства и иска да си играе и реве повечко..

И аз на това се надявам...иначе тя спи в момента ,но върху баща си...щом я преместим в креватчето се ококоли...и това упражнение по ..хиляда пъти ....денонощно.

# 222
Red_Sonya ние също вдигахме страшни Т и накрая със свещичка оправяхме работата.А този Панадол и на нас нищо не ни помага добре че имам от каката Нурофен,че иначе и загиваме.
Не се притеснявай ще му мине.
А и забравих да ти кажа да му сложиш компрес със реванол н местото той облекчава и помага на Т да спадне.

# 223
здравеите и от мене, времето е ужасно
леле не мога да ви смогна да прочета какво сте на писали Thinking а ми е интересно и докато прочета и някои е написал нещо ново от 30 мин се каня и аз да се запиша тук съм вече Naughty

# 224
А и забравих и аз да се похваля,че вчера ни ние с afroditka1783 се запознахме лично  Peace

Общи условия

Активация на акаунт