ВРАЦА - 10

• 11 951
  • 299
  •   1
Отговори
# 270
Айде, показа се слънчице и всички хукнаха на вън  Joy

# 271
Здравейте,до сега разглеждах снимките има много хубави снимчици.НА разхождащите се приятна разходка.

# 272
аз не съм навън Wink сега излизам от банята.следобед ще ходя да търся някакъв подарък,че утре сме на имен ден на кума на момченцето им.и аз гледах снимките,увеличават се  Grinning  и нашето креватче ще е като това на mi6ence. а да ви питам 24г.с. кой месец се води?шести ли newsm78

# 273
Кои са именници утре  newsm78

# 274
Тодор, Тодорка, Теодора, Теодорина, Дора, Доротея, Дорина и др.

# 275
Лелееее  ooooh! hahaha Хахаха те го казаха по ТВ-то, но ми мина през едното ухо и офейка  hahaha

# 276
аз не съм навън Wink сега излизам от банята.следобед ще ходя да търся някакъв подарък,че утре сме на имен ден на кума на момченцето им.и аз гледах снимките,увеличават се  Grinning  и нашето креватче ще е като това на mi6ence. а да ви питам 24г.с. кой месец се води?шести ли newsm78
24 г.с. би трябвало да е първата седмица от 6ти месец Wink Това креватче е било мое, а после на двете ми братовчедчета  Grinning Много челяд е отгледало и още е здравичко  Joy

# 277
мойто креватче го ползва племенницата Grinning а и това дето ще ни дадат също мноого бебешори са се отгледали в тях и са си спали сладко,сладко Hug

# 278
И аз гледах новите попълнения от снимки в албумчето... Дечицата ви са прекрасни- пу пу... Слаи ти си имаш голяма госпожица- първокласничка. Моя братовчед сега е първокласник и вчера им беше празника на буквите та ходих да ги гледам....страшни сладурковци бяха Party
А Галена е една малка бубка още Hug
Оххх, как нямам търпение да си гушна и аз бебока.
Приемам предложения за мъжки имена с М и с И- за женски сме мислили, ама като още се крие .... да сме подготвени и с мъжко  Mr. Green

# 279
Чак сега видях за новата кампания на Еврофутбол. Защо наистина пак няма Враца  #Cussing out ....даже и Монтана не е включена вече newsm78

# 280
mi6ence благодаря ти много. Ние още не сме взели всички букви та сигурно другата седмица ще е нашето тържество.
И нашето креватче е било на татито и съм си много доволно от него.Отгледа каката, а сега и малкия.
Довечера от 16 часа съм в Кауфланд ще правя дегостация на продуктите на Сами М така че които има желание да заповяда да се запознаем и да похапне!!!

# 281
Може би ги правят по региони, защото няма северозападна България.
mi6ence кръсти го на баща му  Laughing и ще ти бъде по лесно, като викнеш единия и двамата ще тичат  hahaha

# 282
mi6ence кръсти го на баща му  Laughing и ще ти бъде по лесно, като викнеш единия и двамата ще тичат  hahaha
Joy Joy На мен много ми харесва името му ама той нещо не е много навит да се казва едно към едно като него ... но в крайна сметка ако не си харесаме друго име с М ще е Мирослав младши Mr. Green hahaha

# 283
http://baby2see.com/pregnancylength.html#weeks_into_months    ето един адрес на които са показани,коя седмица кой месец е.

# 284
buba_85  сайта е чудесен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт