Гоблени-19

• 46 052
  • 525
  •   1
Отговори
# 510
ми какво ще му четеш-то е едно и също               а за срещата-позна  като не можем да дойдем ще пишем пишем

# 511
ми какво ще му четеш-то е едно и също               а за срещата-позна  като не можем да дойдем ще пишем пишем Party

# 512
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229222
нямам време дори да изчета последните 2 страници, вие тук да не би да наваксвате с писането, заради срещата ааа  Naughty Hug Joy

hahaha hahaha видях ви - ВЪХ, че сте ми убавини  Joy Joy
вие само френски работи ли си показвахте? а къде са ви Фалбите,а?
 Heart Eyes Heart Eyes  на всички Heart Eyes

# 513
  • ГР. ВАРНА
Малееееееее голямо писане и четене стана.
Goody-абе много страшно го описа това бебе ,,,,,,,,,майтапя се разбира се.
Браво на гобленарките-кафеджийки нито сняг нито дъжд и студ ги стряска,купона трябва да тече. Laughing

обаче този нет се е побъркал Peace

# 514
Оппа и аз ви видях Joy. Оле ,мале колко сте ми млади и красиви  Heart Eyes Ама кво ше кажите и за нас а, и ние не сме скучали Laughing Голямо писане падна. Крайно време е да се спра с писането , оти че ме цапни някое наказание по главата.   bouquet

# 515
урок по френски, а hahaha

# 516
момичета , ами вие си приличате даже:)
Помня я Здравка от преди русият и период
Майтапа на страна ,но наистина си приличате:)

# 517
Появих се и аз!  Crazy Донси, Чучулигата, Весито радвам се че и с вас се запознахме!  Hug Иваничка определено ме изненада с твоя чаршав!   bouquet Китааа благодаря за канавата!   bouquet Генико и на теб!  Hug

Ето и моите снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229222&photo=7  Laughing

Гледам и вие добре сте се забавлявали!  Hug Hug Hug

# 518
Здравейте момичета,
много ви се радвам за срещата и малко ви завиждам...
Аз имам малко здравословни проблеми и в последно време хич не ми се пишеше,но ви следях изкъсо и редовно
Mr. Green

Искам и тук да благодаря на Кetri,че ми намери схемата на туй бонбонче

реших да го ушия за бебчето на братовчед ми...а и кратка почивка от мечоците да си направя Grinning
Ketri, голямо благодаря! Heart Eyes Hug
Желая ви добро настроение и много време и хъс за шиене!

# 519
  • в зоната на здрача
Ойларипииии,
дойдех и аз ..купих пиле и картофи ,сега остава някой да има мерак да ги сготви... hahaha hahaha
Както винаги срещата - много приятна,ставаме все повече и повече приятелки.. Hug
Иваничка утре или в други ден ще ти донеса панамка ,само да се стабилизира времето..

bella_ ,тук съм открила по хубава схема  Wink http://picasaweb.google.com/kerry362001/VervacoBabyWashingLine

Снимки се оказа че нямам за показване,всички са размазани,
тва е щото не съм си взела дозата и ми треперела ръката.. Tired

Доня Маруля,мила моя.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 520
  • София
Срещата беше разбира се мн. забавна и приятна,въпреки шантавото време.Радвам се че с вс. изминал път сме повече.
Аз също добавих няколко снимки.

# 521
Goody,направо ме уби бе,жена....то преди беше написала,че си "дзвер голем",ама сегашното ти описание хич и няма да ме откаже да се срещна с теб...само че незнам кога,сега площада е пълен с изложение,хора и блъсканица...Но ще огрее слънце и на нашите порти,я...
заета съм сега да правя една картичка-гоблен и моя мозък,дето е без фантазия, хич не включва нещо...че съм впрегнала на помощ и съседката,че и децата й... Laughing

# 522
  • варненка от София
Мацки, имам проблем, мисля се, че гобленът, който шия е със сбъркан ключ, та ми се ще, ако някой има ключа към следното гобленче да ми го сподели на мейлa maruli4@abv.bg

Много ще е яд, ако е така, защото ще се наложи да разшивам, а ми се ще да стане добре, защото е за подарък.

# 523
Силвенце виж тук http://picasaweb.google.com/zdravka79/kNifj Това имам аз!  Rolling Eyes

# 524
  • варненка от София

Оф, същото е, но аз определено си мисля, че са объркани два конеца, разменени са знаците.

Общи условия

Активация на акаунт