Гоблени-19

• 46 455
  • 525
  •   1
Отговори
# 255
Сисак тъй и тъй си направила схемата я е метни тука, та да се възползваме и ния от твоя труд. Пък после ще ти кажими БЛАГОДАРЯ.  bouquet

Качих я тук
http://sissak1.mylivepage.com/file/530/2216_%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D … 9%D1%87%D0%B5.pdf

# 256
моми4ета, да ви се намира гоблена Концерт в парка на Вилер  newsm78

# 257
 форума на goblenite.com пак е хакнат май.
Чудя се на кой толкова му пречи, че си прави целия  този труд Simple Smile
чучулигата,
прозорец преведено от интернетски е експлорера ,който се ползва да се отвори даден сайт. А подпрозорец е , когато си отворила много такива странички .Знам ,обяснението не е добро, май е никакво, ама казано накратко Goody иска да каже ,че вчера нещо е съществувало , защото го е видяла с очите си, ама днес вече го няма:)

# 258
Cисак , много си бърза милейди! Heart Eyes  bouquet

# 259
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
форума на goblenite.com пак е хакнат май.
Чудя се на кой толкова му пречи, че си прави целия  този труд Simple Smile

на гоблените ком ми излиза това  ooooh! : This Account Has Been Suspended
Please contact the billing/support department as soon as possible

Thinking това дали не означава, че сайта е спрян за неплатени сметки?

Hug голо любопитство -  не знам какво изписва, ако хакерите го светнат  Blush

# 260
Gody тъкмо и аз щях да питам, какво е станало със сайта. Възможно ли е да са го ударили хакерчета. newsm78

# 261
marulka_s ,да ти е жив и здрав мъжо! И да те радва и уважава ,както ти -него! smile3521....Много вкусна торта  smile3501(тичинките как са направени?....)....айде прави и "рибарската",че съм любопитна! smile3508
Goody ,и аз не разбрах какво значи да си оставиш "отворен прозорец"....логваш се и си оставаш активна цяла нощ,ли? А какво са изтрили админите-твоите схеми -дето си теглила или от албума ,от който си теглила?....
А за биратаааа....съм от отдел "пием бира секаква....винаги!"....даже топла-през зимата! Joy beer beer3 beer2 cheers Drunk

ilinayor ,айде давай да видим как става! Hug

# 262
Goody що реши че се бъзикам та аз до преди 10 дена бях руса Crossing Arms
 Joy Joy Joy
Хипатия аз в началото се сетих че е експлорера но после с моята развинтена фантазия и с това триене на албуми напоследък си помислих че има връзка между двете неща ooooh!и реших че става въпрос за нещо друго... ама пък колко съм зле с обясненията
ilinayor желая ти успех с балерината-много е хубава.Аз с моята нещо го закъсах Mr. Green
марулка страхотна торта  newsm74

# 263
  • София
Ето и аз да се похваля с готовата си Африкана.
Сега умувам за рамките newsm78.
sissak,поздравления за младежа.Какво става с мацката с белезниците?
Уау Силве,каква е тая торта,това произведение на изкуството #Crazy Crazy,а албума с кулинарийте ти направо е невероятен.Като ме налегне музата ще ти досаждам да знаеш. GrinningБързо напредваш с бебчето.Бравос.
Като измислите за срещата да кажете ей.
Хайде чакам идеи за канавата,а и готови творения.
А за гергефа и аз ме можах да свикна с него.Иначе ми харесва как стои отстрани,да видиш някой да шие с гергеф.Някак си по-аристократично е. Simple Smile

# 264
Geniko Африканката е супер. На тонирана панама ли е шита или така ми изглежда.  bouquet

# 265
  • София
Да на тонирана е,но наистина не личи на снимката Simple Smile

# 266
  • гр.Добрич
Geniko, много хубава е Африканката.

Имам малко тъп въпрос. Започнах "Молещите ръце", като обърнах конците от Ариадна в ДМЦ. Обаче като гледах някои ваши ми се струва че моите са много тъмни. Номерата на конците са 738,739, 434, 436 и 989. Тъй като нямам 898, реших да го заменя с 838. Показвам ви го да видите и да ме посъветвате, дали това тъмното да не го заменя с нещо друго?

# 267
  • ГР. ВАРНА
мисля че добре изглеждат,можелело с малко по светло но това е лично мое мнение.

# 268
На моите ръце няма толкова тъмен цвят,дай  някакво тъмно кафяво по близък на другите

африканката е върха Peace

# 269
Имам малко тъп въпрос. Започнах "Молещите ръце", като обърнах конците от Ариадна в ДМЦ. Обаче като гледах някои ваши ми се струва че моите са много тъмни. Номерата на конците са 738,739, 434, 436 и 989. Тъй като нямам 898, реших да го заменя с 838. Показвам ви го да видите и да ме посъветвате, дали това тъмното да не го заменя с нещо друго?

Може,като че ли,"една идея"по-светъл цвят да пробваш....ама ,като се замисля ,може и с това тъмното да си остане-някак ще го окунторява....
Африканката е много колоритна!  bouquet ....
Аз смятам да направя от пл.канава рамки за снимки....ама не ми идва на ум като как да го измисля подпирането отзад.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт