Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 31 925
  • 684
  •   1
Отговори
# 525
И от Саса и от Ягодка идват нещата за приблизително едно и също време, в повечето случаи.
Ето например, моите поръчки ,едната е от Ягодка, другата от Саса, направени са на 14.03., от Ягодката по-бързо обработиха поръчката, но пък от Саса стоя по-малко в Русия, и двете ги получих днес Simple Smile

# 526
Вчера си получих поръчката от Саса. Поръчката ми от Ягодка все още я няма  Sad. Като тази от Саса ми е тръгнала от РП на 28.03.-17ч. а тази от Ягодка е тръгнала от ШвП на 27.03.-13ч. Вече почвам да се притеснявам и да ми минава лоши мисли през главата.

# 527
Аз снощи се ядосах на Саса и реших наистина да си анулирам поръчката от 25.03. По моите планове нещата ми трябваше да са тук в края на тази седмица, вече карам на изпарения на кремовете си. Емел, нищо не са ми отговорили, колко време да ги чакам преди да им пиша пак?

# 528
Аз снощи се ядосах на Саса и реших наистина да си анулирам поръчката от 25.03.
и аз отказах поръчката си от 29.02.2008 и сега се чудя- ще ми върнат ли парите newsm78 Някой има ли представа Praynig

# 529
Аз снощи се ядосах на Саса и реших наистина да си анулирам поръчката от 25.03.
и аз отказах поръчката си от 29.02.2008 и сега се чудя- ще ми върнат ли парите newsm78 Някой има ли представа Praynig

Пуснаха ли ти потвърждение?

# 530
Не,няма нищооооооооооооооооо  smile3511
нито втори,шипинг мейли,нито отговори какво ми стана с поръчките,нито потвърдиха,че са отказали поръчката Sick Просто съм адски разочарована от САСА ooooh! НИКОГА повече нама да поръчам от тях,дано поне ми върнат парите,че не са никак малко Praynig

# 531
И от Саса и от Ягодка идват нещата за приблизително едно и също време, в повечето случаи.
Ето например, моите поръчки ,едната е от Ягодка, другата от Саса, направени са на 14.03., от Ягодката по-бързо обработиха поръчката, но пък от Саса стоя по-малко в Русия, и двете ги получих днес Simple Smile
Ne съм съгласна:
Поръчка от САСА на 09.03 - получена на 02.04.(ДНЕС) Mr. Green

Поръчка от Ягодка на 18.03.  - получена на 27.03. Simple Smile

Присъединявам се към недоволните от САСА.

# 532
Здравейте!Днес ми пристигна поръчката от Саса , направена на 07.03.Мислех ,че ще дойде в ужасно състояние ( поради дългото пътуване),но беше много добре опакована и всичко наред.

# 533
От 30.03. пратката ми стои в Хонгконгските пощи и пише че е в процес на изпращане!? Не трябваше ли досега да я пратят, иначе има ли някой да е направил поръчка в Ягодката края на миналата седмица и вече да пристигнала в руските пощи?

# 534
  • Варна
Най - после поръчките ми са тръгнали дори от Швейцария и Русия.
В Руските влезе на 31.03, а в Швейцарските вчера и днес вече пътуват към мен. Много съм щастлива.  newsm44

# 535
  • Има много детски смях.
Моите неща пък вчера са пристигнали в БГ. Кога ще си ги получа?  Rolling Eyes

# 536
Утре ходи да ги вземаш Laughing

# 537
  • Има много детски смях.

Аз чакам да ми бъдат доставени на крак в офиса...

# 538
От 30.03. пратката ми стои в Хонгконгските пощи и пише че е в процес на изпращане!? Не трябваше ли досега да я пратят, иначе има ли някой да е направил поръчка в Ягодката края на миналата седмица и вече да пристигнала в руските пощи?

sunlight,провери и в руските пощи.За моята последна пратка от Саса,в сайта на Хонконгските пощи ми излизаше,че се обработва и това продължи някъде около седмица.По случайност обаче като проверих в руските пощи се оказа,че даже е тръгнала за България,а стасуса в хонконгските пощи все още си стоеше същия-пратката се обработва.

# 539
sunlight, и моята поръчка е от 30.03. Снощи все още беше в процес на обработка в ХК пощи, но тази сутрин пише, че е изпратена. Сега се чудя колко дни трябва да чакам за да се появи в Руските пощи newsm78

Общи условия

Активация на акаунт