Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 31 963
  • 684
  •   1
Отговори
# 60
Ходих да си взема поръчката от Ягодата и сега като отворих кашончето побеснях #Cussing out Бюх поръчала парфюм - Версаче Уомън. Беше си с целофан, неотваряна кутийката обаче самия парфюм изтекъл Tired От 30 мл 10 липсват Tired
Ето http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135162&photo=6
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135162&photo=7
Писах на Фема, защото чрез тях съм поръчала, но все още не ми отговарят Tired 
До сега не съм имала проблеми
Наистина е много гадно, че не е пълен. Аз както чакам и за подарък ако пристине така Embarassed

# 61
Ходих да си взема поръчката от Ягодата и сега като отворих кашончето побеснях #Cussing out Бюх поръчала парфюм - Версаче Уомън. Беше си с целофан, неотваряна кутийката обаче самия парфюм изтекъл Tired От 30 мл 10 липсват Tired
Ето http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135162&photo=6
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135162&photo=7
Писах на Фема, защото чрез тях съм поръчала, но все още не ми отговарят Tired 
До сега не съм имала проблеми
Наистина е много гадно, че не е пълен. Аз както чакам и за подарък ако пристине така Embarassed
същия ли чакаш?

# 62
Така,значи, защо не са ми пратили мейл,след като са си дръпнали парите 2 дни след като съм направила поръчката.
Аз сега как да разбера дали ми е тръгнала пратката и до къде е стигнала.Какво се прави в такива случаи?
Помагайте Praynig

Почнах да се самоцитирам вече.Айде,моля ви кажете какво да правя.
Пуснах им мейл днес,но ми върнаха,че не е получен,незнам по какви причини.
Дайте съвет някакъв,моля.

# 63
Така,значи, защо не са ми пратили мейл,след като са си дръпнали парите 2 дни след като съм направила поръчката.
Аз сега как да разбера дали ми е тръгнала пратката и до къде е стигнала.Какво се прави в такива случаи?
Помагайте Praynig

Почнах да се самоцитирам вече.Айде,моля ви кажете какво да правя.
Пуснах им мейл днес,но ми върнаха,че не е получен,незнам по какви причини.
Дайте съвет някакъв,моля.
Дай си номера на поръчката .

# 64
Момичета,ако си извадя Visa Electron,към коя банка трябва да е и ако е в левове ще мога ли да пазарувам от Sasa? Embarassed

# 65
Фема ми отговориха, писали са писмо до Ягодката Peace Дано се оправи проблема Crossing Arms Някой имал ли е подобен случай newsm78

# 66
Мацки,с дебитна карта Visa Electron на ДСК или ОББ може ли да се пазарува от Sasa?

# 67
Мацки,с дебитна карта Visa Electron на ДСК или ОББ може ли да се пазарува от Sasa?

На ОББ не може.

# 68

На ОББ не може.

Мерси за отговора!  bouquetА някой може ли да ми каже с каква може? Embarassed Rolling Eyes

# 69

На ОББ не може.

Мерси за отговора!  bouquetА някой може ли да ми каже с каква може? Embarassed Rolling Eyes

Мисля, че с виза електрон на ПИБ може, също и на Про кредит банк, но нека някой, който наистина пазарува с такива да каже.
А за дебитните на ОББ - имаха забрана за пазаруване онлайн и мисля, че все още важи.

# 70
  • София

На ОББ не може.

И аз питах няколко пъти същото.
Знам със сигурност, че на ПИБ може, но ме и нтересува някой пазарува ли с карта на друга банка?

# 71
Момичета,с международна дебитна виза Класик на Райфайзенбанк може да се пазарува и в Ягодка и Саса.Във други сайтове също не съм имала проблеми.Картата може да е левова, в долари или евро,няма значение.

# 72
Моята е Виза Електрон на ЦКБ-дебитна.

# 73
Някой ако иска комбина за безплатна доставка от Sasa да ми пише. Peace

# 74
  • София
Момичета,с международна дебитна виза Класик на Райфайзенбанк може да се пазарува и в Ягодка и Саса.Във други сайтове също не съм имала проблеми.Картата може да е левова, в долари или евро,няма значение.

Моята е Виза Електрон на ЦКБ-дебитна.

Момичета, благодаря за отговорите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт