Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 32 197
  • 684
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, при вас работи ли уеб тракинга на бг пощи?

# 136
при мен -не, а опитвам от сутринта! Whistling

# 137
при мен -не, а опитвам от сутринта! Whistling

И аз така  Close

# 138
момичета, сори за въпроса, но искам да ми потвърдите, че доставките от Бютив са безплатни и ако знаете - до какво време горе - долу идват?

# 139
момичета, сори за въпроса, но искам да ми потвърдите, че доставките от Бютив са безплатни и ако знаете - до какво време горе - долу идват?
поръчвала съм, не са ми начислявали, нито дърпали пари за доставка. като време нещата са като в ягодка 7-10 дни. аз едновременно си бях поръчала и в ягодка нещо и тази от бютив ми дойде с един ден по-рано. освен това не са ми искали потвърждение за адрес/беше ми 1-ва поръчка/ и други подобни. просто веднага ми дадоха номер на поръчка и много бързо след това я шипнаха! Peace

# 140
мнооооооооого ти благодаря снеж. и 7те джуджета!

# 141
Поръчах си 5 неща от Саса, но не знам сайтът ли се ошашка, ама не ми таксува 6$ за транспорт, макар, че поръчката ми беше под 75$. Иначе си получих потвърждение, че ми е приета поръчката и са изброени артикулите. Обаче няма къде да проверя номера на поръчката със съответната и товарителница. Сега се запасявам с търпение и чакам да видим кога ще я получа. Междувременно чакам от Ягодката от Великденските намаления един крем за тяло на Елизабет Арден. Laughing

# 142
  • София
Liebling, да не ти е първа поръчка?

Иначе и аз вчера си погледнах кошницата - бях направила 70 $ и системата не ми беше предвидила такса за доставка. Странно, наистина.

# 143
и на мен не ми таксува доставка от 70$ нагоре Rolling Eyes дано не ги прихващат от картата  Mr. Green

# 144
  • София
Ако го намалят докъм 50$, би било идеално за мен. Много трудно пълня кошницата до 75 $.

# 145
Момичета,на 12 направих поръчка в Саса и все още нямам имейл за шипмънт статуса на поръчката.Някоя от вас има ли подобен проблем?

# 146
май някъде по-напред споменаха, че при 1-ва поръчка те държи така около 4 дни. Peace

# 147
май някъде по-напред споменаха, че при 1-ва поръчка те държи така около 4 дни. Peace

Явно е индивидуално, моята 1ва поръчка тръгна на следващия ден след като я бях направила.

# 148
  • София
И аз не се разминах с преподвърждаването на билинг адреса и сек. кода от Ягодка. След двудневен статус Pending и блокирана сума в картата на стойноста на поръчката ми днес благоволоха да ми пишат и да ми искат отново данните. Дано да бъде само това, а не платени сметки, извлечения от Банката и т.н. Това ми е трета или четвърта поръчка самостоятелно.
След колко време мога да очаквам да ми пуснат поръчката? newsm78

# 149
  • Варна,морето ...
до колкото знам в бютив не може да се ползва отстъпката както в ягодата иначе центе са същите а ,дали не са на една и съща фирма

Общи условия

Активация на акаунт