Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 31 966
  • 684
  •   1
Отговори
# 450
  • София
РЕ, нямам поглед върху цялата история, но провери ли статуса на поръчката? Вероятно някой от продуктите липсва. В този случай Саса така реагират, чакат да се появи и изобщо не отговарят на запитванията.

# 451
И моята поръчка от 25-ти още не е обработена, подозирам че е заради едни мостри, които свършиха почти мигновенно. Запасите ми от кремове обаче са на изчерпване, чудя се дали да не поръчвам от Ягодата?

# 452
  • София
Ей това им е най-големият недостатък. И си мълчат, не отговарят ...

# 453
на мен ми отговориха.Но им писах 6-7 меила,като последния с по-рязък тон.Дори ми пратиха промоционален код ,като компенсация.Пожелавам на всички безпроблемно получаване на поръчките.                                                                                                                                                          Лека нощ.  sleepuu

# 454
Направих поръчка на крем в Ягодка и днес получих известие, че е пристигнал. Само остава в понеделник да го взема, днес не успях.

# 455
Има ли някой, който е успял да анулира поръчка от Саса и как стана номера?

# 456
  • София
Има ли някой, който е успял да анулира поръчка от Саса и как стана номера?

Аз им написах писмо, но не си спомням на кой адрес съм го пратила. Следвах инструкциите за анулиране, доколкото си спомням. Ако не си се справила пиши, за да ги прочета отново.

Последна редакция: нд, 30 мар 2008, 12:07 от Емел

# 457
Мерси, Емел, ще се оправя. Пратиха ли ти потвърждение за анулирането?

# 458
  • София
След като не ми отговаряха седмици наред, броени часове след молбата за анулиране получих потвърждение.

# 459
Моята поръчка от Ягодката я пуснах на 14 март, от 20-и март си стои в Руските пощи и не е тръгнала насам. - голяма обработка , голямо нещо. С поръчката от Саса историята е подобна.

# 460
Ако мога да те успокоя, Rosita и аз имам същия проблем с поръчките от Саса и Ягодка. Дано скоро да дойдат  Praynig. От Саса даже стане почти 1 месец от както съм я поръчала.

# 461
Искам да попитам сестра ми си направи регистрация преди 1 седмица. Веднага след това направи първа поръчка и те и изпратиха потвърждение за поръчките. От тогава 1 седмица нищо Sad. Тя се опита да влезе с регистрирания емайл адрес, но и изписва, че е невалиден Thinking. Много странно като и изписва, че е направила поръчка и даже са изброени продуктите. Писа им, но не отговарят. Според вас какво да направи? Дали да им пише, че иска анулирани на поръчката или ако някой има друга идея да сподели?

# 462
Ако мога да те успокоя, Rosita и аз имам същия проблем с поръчките от Саса и Ягодка. Дано скоро да дойдат  Praynig. От Саса даже стане почти 1 месец от както съм я поръчала.

Не съм притеснена, просто се изнервих Mr. Green
mimozaw , благодаря!

# 463
  • София
Момичета, на билинг адреса ли изпращат пратката или на адреса на който е регистрацията в Ягодка ?

# 464
  • София
Искам да попитам сестра ми си направи регистрация преди 1 седмица. Веднага след това направи първа поръчка и те и изпратиха потвърждение за поръчките. От тогава 1 седмица нищо Sad. Тя се опита да влезе с регистрирания емайл адрес, но и изписва, че е невалиден Thinking. Много странно като и изписва, че е направила поръчка и даже са изброени продуктите. Писа им, но не отговарят. Според вас какво да направи? Дали да им пише, че иска анулирани на поръчката или ако някой има друга идея да сподели?

Както писах и по-горе, някой от поръчаните продукти е изчерпан и се чака ново зареждане /не се и съмнявам, почти нищо интересно не е останало/. Жалко, че не може да да влезе, за да погледне статуса на поръчката. Според мен е по-добре да иска анулиране.

Общи условия

Активация на акаунт