Ягодка и Саса-поръчка,доставка и обсъждане на проблемите.

• 31 903
  • 684
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря, ти Емел. Най вероятно така ще направи. Емел да те питам, кога правят зареждане в Саса?

Момичета, на билинг адреса ли изпращат пратката или на адреса на който е регистрацията в Ягодка ?
На билинг адреса  изпращат пратката  Peace.

# 466
  • София
Правят зареждане когато им скимне, общо взето, но продуктите ми се виждат поизчерпани и за това си мисля, че ще е скоро. Иначе пускат готини тестери през нощта.

# 467
  • София

Момичета, на билинг адреса ли изпращат пратката или на адреса на който е регистрацията в Ягодка ?

Еее ужас, моят билинг адрес е в Бургас.  Sick

# 468

Еее ужас, моят билинг адрес е в Бургас.  Sick

Не е точно така.
Аз примерно никога не получавам на билинг адреса си, защото давам друг при поъчката.
Иля, ти задала ли си адреса, на който искаш да получиш пратката, когато поръчваше?

# 469
  • Бургас
Да, и аз мисля, че когато при поръчка, зададеш друг адрес за получаване, ще си я получиш на съответния адрес, а не на билинг адреса..

# 470
  • София

Не е точно така.
Аз примерно никога не получавам на билинг адреса си, защото давам друг при поъчката.
Иля, ти задала ли си адреса, на който искаш да получиш пратката, когато поръчваше?

red shoe, да, при поръчката си написах адреса в София.

А билинг адреса ми е в Бургас, искаха ми го допълнително и им го написах.

# 471
Моля, да ме извините най вече Иля. Явно нещо се обърках, защото при мен адреса е един и същ. Като си сложа продукта в кошницата и си напиша емайл адрес автоматично ми излиза адреса и не го променям. Затова се заблудих. Сори   bouquet

# 472

red shoe, да, при поръчката си написах адреса в София.

Значи ще си получиш поръчката в София, споко  Peace

# 473
  • София
mimozaw   Hug

Момичета, мерси много, дано да няма проблеми и да си получа пратката в София.   bouquet

# 474
Тогава да попитам ако реша да направя подарък на някой и съответно посоча неговия адрес, къде се изписва той? Сега пробвах значи излиза ми билинг адреса /моя/, информация за колко дни пристига поръчката, орден информация и накрая ми иска номера на кредитната ми карта! Никъде не видях къде трябва да написа друг адрес!

# 475
  • Стара Загора
 newsm78 Незнам дали точно тука е мястото да попитам, но искам да зная, дали някой е поръчвал чрез euro-woman.net. Виждам че при тях има отстъпки и мисля да направя поръчка, но първо искам да чуя вашето мнение.   bouquet

# 476
Под билинг адреса пише If You Require Shipping To Another Address, там се отбелязва в квадратчето и излиза ново поле, където се попълва шипинг адреса.

# 477
  • София
Под билинг адреса пише If You Require Shipping To Another Address, там се отбелязва в квадратчето и излиза ново поле, където се попълва шипинг адреса.

Чак сега погледах, че има такова поле.  Sad
Сега ще трябва да си търся поръчката в Бургас.  Close

# 478
  • Бургас
Иля, мила, нещо не разбирам... Нали си написала на адреса за доставка адреса ти в София, а като билинг адрес си дала този в Бургас. Какъв е проблемът?
А за поръчката, ако се озове в бургас, мога да ти я взема, като си ходя  Mr. Green

# 479
  • София
Иля, мила, нещо не разбирам... Нали си написала на адреса за доставка адреса ти в София, а като билинг адрес си дала този в Бургас. Какъв е проблемът?
А за поръчката, ако се озове в бургас, мога да ти я взема, като си ходя  Mr. Green

Мимита и аз се обърках съвсем.  Crazy

Написах си адреса за доставка на пратката в София, но не съм попълнила в другото поле, за което говори sunina, че билинг и шипинг адреса са ми различни.

Това има ли значение ?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт