48-ма тема на Американското задружие

• 17 864
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
гледал ли е някой Walk the line и ако да - какви са ви отзивите

Много хубав, препоръчвам.

# 121
гледал ли е някой Walk the line и ако да - какви са ви отзивите

Много хубав, препоръчвам.
Да филма не е лош, ако харесваш филми тип биографични от 60-70г. Все пак Рийз Уидърспун взе Оскара за женската роля 06. (те ги пообраха доколкото си спомням аз с този филм newsm78)
Мама Е за кой филм точно питаш Water или Devdas?  zarta.org е най-богатия торент сайт за Индийски филми. Иначе можеш да пробваш на DMCA-removal-from-Google
Biz казах го на шега, не съм се почувствала засегната. Истина е че всичката тази красота , наситеност , бижута .... а действителността е голяма бедност. може би затова и филмите им се гледат толкова много в Индия-хората се наслаждават на красотата , бягайки от действителността.  има филми и филми , аз лично зависи в какво настроение съм, но като се пищисам ooooh! понякога , си пускам една "сълзлива боза" , и ми олеква на душата. Peace

Да попитам един "глупав" въпрос.как да си направя аватара в по-голям размер, нещо се опитвах , но все такъв малък ми го дава?

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 02:38 от raya_usa

# 122
аз по-скоро питах за да видя дали някой дели сентиментите ми по Джони Кеш и кънтри музиката като цяло  Laughing

На мене този филм много ми хареса, Хоакин Финикс ми легна на сърцето, дори предпочитам неговата версия на walk the line пред оригинала

А иначе вие се смейте на Болиууд, че са им пищни и несъответстващи на действителността филмите, чунким с Холивуд е нещо по-различно. Crazy

Блажка, забравих да ти кажа, че така чудесно обрисува националистическата действителност в щата-градина кой къде видя градини в бетонно Джързи, i'll never know   Rolling Eyes

# 123
Блажка, забравих да ти кажа, че така чудесно обрисува националистическата действителност в щата-градина кой къде видя градини в бетонно Джързи, i'll never know   Rolling Eyes
Че аз живея до гората.  Laughing Кръшни малко встрани от Ню Йорк метро-то, всичко има, чак да ти се отще от пасторалност. А иначе моята урбанистична душа в Ню Йорк иска да се пенсионира, в някой апартамент като от филм на Уди Алън, ама де късмет. Thinking

# 124
А иначе моята урбанистична душа в Ню Йорк иска да се пенсионира, в някой апартамент като от филм на Уди Алън, ама де късмет.
Даааарлин', ама Вий хич не знаете що да искате.Пожелавам Ви го, от все сърце.
 Кънтри не харесвам.Тук-там по нещо, дето по-поп идва, и то дочуто без да искам, така целенасочено, няма да ми влезе в ушите.

# 125
А иначе моята урбанистична душа в Ню Йорк иска да се пенсионира, в някой апартамент като от филм на Уди Алън, ама де късмет.
Даааарлин', ама Вий хич не знаете що да искате.Пожелавам Ви го, от все сърце.
Хайде, от твоето сърце в божиите уши!
С което се оттеглям вече в пасторалните си покои за лека нощ,  да сънувам грош, а може би и апартамент в Манхатън.

# 126
  • Boston, MA
Джена, от нийде взора почивка не види...  Mr. Green Хич не ми говори за носталигя, ами се стой и почивай, доколкото Ноли позволи де.

Говорихме ли си с вас за Little Children? Много ми хареса, въпреки че ми стана тягостно на душата...

Празнувахте ли Сирни Заговезни? Ние сме били поканени на парти, се оказа, докато отворя е-вайта, то беше почнало, та пропуснахме халвата... а и нали е прошка, случи се, че кумовете ни бяха на гости на обяд (живеят в Джорджа), аз ги почерпих с китайски/суши тейкаут, а сега видях, че те и пари за обяда са оставили на един шкаф  Rolling Eyes... греховна ще е тази година...  Embarassed

# 127
аз по-скоро питах за да видя дали някой дели сентиментите ми по Джони Кеш и кънтри музиката като цяло  Laughing

На мене този филм много ми хареса, Хоакин Финикс ми легна на сърцето, дори предпочитам неговата версия на walk the line пред оригинала

На мен много ми хареса филма и Х. финикс ще трябва да го делим Wink. Кънтри не слушам, но покрай филма си бях свалила някоя и друга песен на Джони Кеш, много ми харесват.

Аз и по Джерард Бътлър си падам от Фантомът на операта. Други версии не ми харесват, но този филмирания вариант ми е любим, заради него.

На А.Джей му растат зъби и днес е бил меко казано ужасен. Ходихме за паспорт, служителката не знаеше  какво да прави за нашия случай и пак ще ходим през седмицата Rolling Eyes
Май пак ми падна желязото, днес съм като изцедена...

# 128
  • USA
И нас ни мъчат зъби.  Rolling Eyes Първите. Дано избият скоро.

Water ми хареса много и на мен, Little Children - също. Walk the line беше хубав филм, но историята не ми беше особено интересна. Вчера гледах един аржентински Cautiva - препоръчвам. Хареса ми, сериозен е, но не е тежък.

# 129
Мацки, знам че е с голямо закъснение, ама ако на някой му е интересно как правих мартеници от pipe cleaners, вижте ми в блога:
http://tandoorisjourney.blogspot.com/2008/03/martenizi.html

Аз се загубих напоследък, щото то не бяха наводнения, не бяха чудеса. Успях да направя детската тоалетна, дето се вика one down, 4 to go Simple Smile Стана много приятно, жабешка тема, ако ви е интересно хвърлете един поглед.
http://tandoorisjourney.blogspot.com/2008/03/crazy-frog.html

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 08:42 от Tandoori

# 130
здравейте американски мами,

пак се появявам (май по- веднъж на сезон успявам) при нашенската тема тук.

честити 1 март, 3 март, 8 март и Сирни заговезни. да сте здрави!

да, Бубке, празнувахме със сополи в леглото:)

Ето моето питане:
Моя грип продължи 5-6 дни плътно (започна миналия ппонеделник) с невероятна отпадналост и постоянна ниска температура. Рада има сополи вече 10 дни, кашлица от 6 дни и днес е 6ти ден с постоянна температура. Когато започна Т миналата сряда беше 38.6, четвъртък беше към 39 и бяхме на лекар. Той предписа пеницилин, но аз изчаках да минат над 72 часа от началото на Т, за да съм сигурна че не прибързвам с тази отрова.
За жалост, тъкмо мислех, че се оправи и пак удари Т в тавана. От събота сме на АБ, но няма подобрение - всяка нощ Рада се буди и плаче с часове. Издържа без лекарство за Т около 27 часа и после пак дига до 39С. Тази нощ буквално не съм мигнала - от 12 до 4 е ревала, че я боли корем (нещо, което от миналта сряда повтаря, но доктора не обърна внимание), имаше река сополи и не е спала хич. Какво е това нещо? Някои има ли идеи? Не може да има една седмица температура!!!! Това й е първото сериозно разболяване изобщо...
Изглежда бледа и ужасно вяла и немощна, макар че на всеки час танцува. Ще повърна вече от Noggin, но тя има сили само за това.

Кажете ми, ако имате идеи...За капак адаптора на лаптопа не работи и няма да имам батерия/интернет скоро...

Мерси!
Елица

# 131
  • Boston, MA
Еличко, ако сте от събота на АБ, днес вече трети ден, трябва да започне подобрение, а и това за болки в корема - не знам, обаждай се на доктора. Гушки на милото Раде!

# 132
Мацки, знам че е с голямо закъснение, ама ако на някой му е интересно как правих мартеници от pipe cleaners, вижте ми в блога:
http://tandoorisjourney.blogspot.com/2008/03/martenizi.html

Аз се загубих напоследък, щото то не бяха наводнения, не бяха чудеса. Успях да направя детската тоалетна, дето се вика one down, 4 to go Simple Smile Стана много приятно, жабешка тема, ако ви е интересно хвърлете един поглед.
http://tandoorisjourney.blogspot.com/2008/03/crazy-frog.html
Много са симпатични и мартениците, и жабите!

# 133
Елица,аз бих отишла на лекар пак; син ни кара едно безобразие което трая 10 дни точно,без т но с гърло/липса на глас/кошмарен характер..като се обадих да питам ми казаха че ако продължи над 10 дни да ходим..поискай да и пуснат урина поне,а ако наистина е над 10 дни аз бих искала и кръв..пие ли?

# 134

Говорихме ли си с вас за Little Children? Много ми хареса, въпреки че ми стана тягостно на душата...

говорихме, говорихме... любим филм, любим!

Тандури, много хубави мартеници, ще имам идеята ти предвид!

хот мама, нищо не знам за такива заболявания, дано да се оправя детето скоро, това с корема да не е апандисит?  newsm78

Блажка, а в мен една селянка се събужда - тук е една пролет, кеф, ние нали във вилната зона/лозарска живеем. Копаме малко, плевим, чистим лозето, садим ягоди, скоро и други работи. Аз все си казвам, че на село/ферма ще се пенсионирам. Такова удовлетворение, като от това да порасне нещо дето си засадил няма. Искам да си работя земята, ама да не завися от това финансово. Като ми омръзнат хората ще отида на село, щото понякога наистина могат да ти омръзнат.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт