48-ма тема на Американското задружие

• 17 833
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
Съболезнования, Хиър.

Индиана007, чета те, чета, чакам да те хвана в крачка, и не мога - едно към едно съвпадат мненията ни по много въпроси, особено тирадите ти за запознаства с българи, Джак Никълсън и т.н. Теле ли каза, че беше? Антъни Кайл имаше гаден рефлукс, като беше мъничък, имахме 911 преживяване и ходене в болница по тоя случай - той не повръщаше, нито грам, но му се връщаше мляко в хранопровода и веднъж го задави до степен да спре да диша за секунди. Непременно дръж Ангелината изправена след ядене - поне 15-20 минути. Изобщо не искам да те плаша с рефлукси, разбира се, просто хедс ъп, ако ме разбираш.

софко, честито!

някой да знае цялото стихотворение (забравила съм го, а така ми се върти в главата тези дни и искам да го казвам на А.К.), беше нещо: "все за нещо ще намери -- да се начумери -- ту му млякото горещо -- ту пък друго нещо"...И после? В Нашите деца ходих да го търся, там е джунгла, нямам време да ровя из всичките библиотеки. Мерси!

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 01:24 от Джи

# 46
Моят е гимнастик, все са му краката в устата тези дни  Simple Smile

Джи: Сърдитко

Все за нещо ще намери
да се начумери:
ту му млякото горещо,
ту пък друго нещо.

И за дето Петко вкъщи
често тъй се мръщи,
Николинка, Ваньо, Митко
викат му Сърдитко.

# 47
Софко, честито и от мен! Simple Smile Не се шашкай, не е толкова страшно с 2 , че даже и с три Simple Smile

Деси, ти сега като имаш повече време вясвай се по=често Simple Smile

Хиър, това, което е казала Блажка е много вярно и от опит казвам, че поне на мен ми помагаше. Ти как си? Как се чувстваш?
 Hug Heart Eyes

Мишолина, много ОФФ, ама направо сме ти влюбени в каката Simple Smile  Embarassed Да ти е жива и здрава голяма красавица! Калин колкото път я види все казва какво хубаво момиченце  Laughing

# 48
Ееее, благодаря ти, Мишолина!!! Нали знаеш - върти ми се в главата, знам, че го знам - ама не го знам; не мога и не мога да го докарам и само това си повтарям вече седмица и не мога и не мога да се сетя, пък то елементарно. Сполай ти!

# 49
  • usa
моите съболезнования, хиър!

едно към едно съвпадат мненията ни по много въпроси, особено тирадите ти за запознаства с българи

че има ли някой, който да не е на същото мнение по тоз` въпрос??? то не можеш да разчиташ, че хора, които си мислиш, че познаваш, са това, което си представяш, камо ли да се втурнеш да се сближаваш със случайно срещнати хора само, защото говорите един и същи език. как ли пък не! носталгията трие всякакъв здрав разум, само главоболия носи...

# 50
че има ли някой, който да не е на същото мнение по тоз` въпрос???

аз бе миз, аз  Laughing нали съм все опозиция...

сега сериозно - определено нямам афинитет към елементарни хора от всякакъв произход, но имам по-голям толеранс към българите в Америка. При мен не е носталгия, просто чувство за принадлежност към нещо общо, което by default дава и common ground за първи разговор

кажи сега как е твоята приятелка и нейният малък американски мъж  Grinning

# 51
  • usa
кажи сега как е твоята приятелка и нейният малък американски мъж  Grinning

ти защо мислиш, че след няколкоседмично отсъствие от форумското пространство въпреки наличието на широко разнообразие от обсъждани теми, аз се захващам точно за темата за българите в странство, отношенията с тях и склонността им да си мислят, че само защото говорим редкия и екзотичен език "български", сме им длъжни до безкрайност? то толеранс, толеранс, ама...

# 52
аурата ви... ах...чувствам... разярена сте като лъвица, миз...  newsm29
мълча тихо и се скривам до изчезването на мазола ви  dont

Мишолина, Ноли не ги владее тези акробатики, затова само на външен вид го докарваме спортно... супер дупер сладкия Антон - целувка от мене Heart Eyes

# 53
  • usa
мълча тихо и се скривам до изчезването на мазола ви  dont

good decision bouquet!

# 54
И аз с голяма уста, но споделям мнението на Джена. Имам много приятели и добри познати българи. 

Мишолина, и ние още не сме се разтегнали в шпагат  Laughing Гъвкав, пухкав, синеочко..първата снимка особено ми харесва! Айде честити ви 5 месеца  Heart Eyes

Бенсън, и аз ще изчакам с лъжичките на Боон в такъв случай.

Джена, издокарахте се Sunglasses На Джимборето номерациите хич не са им читави. Имам две неща, на които пишеше 3-6, а са като за новородено. И като ги изпереш и край. Нещо почвам да не го харесвам този магазин. И без това е предимно за моми.

# 55
Аз мисля, че става дума за това, да не се налита на първия срещнат, само щото говори БГ. Иначе свестни българи - бол, не е там въпросът обаче.

# 56
  • usa
И аз с голяма уста, но споделям мнението на Джена. Имам много приятели и добри познати българи. 

и ние имаме. и съм сигурна, че ще намираме нови. но са станали такива, защото са свестни хора, не защото са българи.

# 57
Аз мисля, че става дума за това, да не се налита на първия срещнат, само щото говори БГ. Иначе свестни българи - бол, не е там въпросът обаче.

Мне... Thinking... става дума за това, че ако строим в редичка 12 броя непознати, най-симпатични по дифолт ще са ми българите. Оттам насетне, след първи разговор се отсява плявата...

случаят на миз, доколкото разбирам, става въпрос за по-сложни отношения... и принципно не отхвърля това, което казвам...

Нещо почвам да не го харесвам този магазин. И без това е предимно за моми.

аз хич не го харесвам даже, ма този ромпър го открих на Ибей от миналогодишната им колекция... сладък е.

# 58
  • usa
[случаят на миз, доколкото разбирам, става въпрос за по-сложни отношения... и принципно не отхвърля това, което казвам...

ооо, моят случай е абсолютно встрани от темата! той само ме настройва на тази вълна поради обща национост на участниците Simple Smile. и съм вече голямо момиче, което знае да не си прави генерални изводи от единични случаи Simple Smile. още повече, че съм имала далеч повече положителни експириънси произлезли от сходни събития. но от друга страна намирам, че въпреки единичността на случая, имам право да съм "разярена сте като лъвица" от липсата на елементарно уважение и неясно откъде появила се увереност, че е редно само да получаваш и изискваш...

# 59
  • Чикаго / София
Хиър, моите съболезнования!  Hug

Софко, честито, лека и безпроблемна! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт