ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 38

• 18 096
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
  • морето и сините вълни :)
уфффф тебе пък се та напъва бе Линче Joy Joy Joy
Щи купя едно цукало и ще го нося  като излизаме  че да не се чудиш  в кой храст да са набуташ hahaha hahaha
Ама щи взем аот онез музикалните Joy

# 91
Здравейте, Моя близка и се налага да направи прекъсване на бременността си! Моля ви тези мами на които им се е случвало да дадат съвет при кого  във Варна да отиди? За майчин дом какво ще кажете! Моля ви няма много време

след като денес бях на пресконференцията на родителите на родилката Елвира  ,дето 20 месеца е в кома след планово секцио в Майчин дом и чух шокираши неща/ за липси на дефибрилатори ,животоспасяващи медикаменти, докторки които оперират без да имат документ за призната специалност по акушерство и гинекология и анестезиологична сестра без право да е такава/.......не бих те посъветвала да ходиш там. По добре в АГ... Peace .бързам да кажа ,че това си е мое мнение и не искам да предизвиквам спорове.Аз бих ти препоръчала д-р Мичев в АГ.Изборът си е твой.

Peace и аз знам за този случай от свекито, тя е медицинско лице и поради всички тези причини ме посъветва да не раждам там. АГ е най - добрият избор и според мен  Peace

# 92
  • Откъм Варната
Здравейте, Моя близка и се налага да направи прекъсване на бременността си! Моля ви тези мами на които им се е случвало да дадат съвет при кого  във Варна да отиди? За майчин дом какво ще кажете! Моля ви няма много време

след като денес бях на пресконференцията на родителите на родилката Елвира  ,дето 20 месеца е в кома след планово секцио в Майчин дом и чух шокираши неща/ за липси на дефибрилатори ,животоспасяващи медикаменти, докторки които оперират без да имат документ за призната специалност по акушерство и гинекология и анестезиологична сестра без право да е такава/.......не бих те посъветвала да ходиш там. По добре в АГ... Peace .бързам да кажа ,че това си е мое мнение и не искам да предизвиквам спорове.Аз бих ти препоръчала д-р Мичев в АГ.Изборът си е твой.

Да и аз така ти препоръчвам, но Мичев се пенсионира и мисля вече не е в АГ, и май има частен кабинет, но незнам каде е

# 93

Да и аз така ти препоръчвам, но Мичев се пенсионира и мисля вече не е в АГ, и май има частен кабинет, но незнам каде е

Да работи в центъра в Младост,работи и с направления  ,и иначе  си води раждания  и операции в АГ-то. Peace

# 94
Момичета искам да подаря някой неща на Братанчо, опитах да пусна обява във форума" Продавам, предлагам, подарявам" но нещо не ми излизат прозорчетата. То и с моите компютърни способности Embarassed Подарявам количка"Кенгуру ", шезлонг "Бетони", проходилка " Неболен", столче за новородено/0 - 12ки./ "Бетони", поставка за преобличане" Чиполино", ваничка" Бетони"  и дрехи - зимни и летни. Ако някой се интересува да ми пише на лични.

# 95
  • Откъм Варната
Момичета искам да подаря някой неща на Братанчо, опитах да пусна обява във форума" Продавам, предлагам, подарявам" но нещо не ми излизат прозорчетата. То и с моите компютърни способности Embarassed Подарявам количка"Кенгуру ", шезлонг "Бетони", проходилка " Неболен", столче за новородено/0 - 12ки./ "Бетони", поставка за преобличане" Чиполино", ваничка" Бетони"  и дрехи - зимни и летни. Ако някой се интересува да ми пише на лични.

Най-добре се свържи с "Варненските майки" и дай нещата за благотворителност, щом ги подаряваш

# 96
  • Варна
DZ преди снимка на цялата уста беше 12-15 лв а снимка на зъб - 3-5 лв някъде сега не знам колко са newsm78 аз съм си правила в частната стоматология до хЮманитарната

magig аз навремето правих 2 пъти при д-р Уалид, много съм доволна,той в момента има клиника на 8ми приморски  Peace
за МД нямам впечетление точно в тази насока newsm78

# 97
  • Варна
DZ снимки на зъбите правят и в стоматологичния център който се намира точно срещу входа на СОУ " Найден Геров " , до завод Дружба !

# 98
Тенкс на всички Hug
Днес ще ходя да ми снимат зъбчетата и после ще ходя да ми вадят мъдрец Tired

# 99
Браво !! много похвално.  bouquet
Кали е права, дай ги за благотворителност, ще зарадваш много мами . Hug

Данинка,
утре голям купон, ставаме на 6 месеца..обеща ни стихче..  Hug HugHeart Eyes

# 100
Мерси много за информацията относно " Варненските  майки", ще се свържа с тях  bouquet

# 101
Момичета помагайте!
Знаете ли някакви бабини илачи за кашлица / суха/ или пък някакъв сироп, който да става за кърмачки?

# 102
ооооо , аз кашлицата с планински 4ай я оправям,но трябва да има БЪЗ задължително ,той успокоява Peace

Аз да ви се опла4а от мойто диване Sad отказа да су4е през деня Tired само нощем си търси цицката,по никое време ooooh! на отбиване отива работата ми се струва Какво ще кажите newsm78

# 103
  • Варна
бегби:  Мукоплант: прочети
 Peace той е билков , че и помага Shocked горещ чай+мед,лимон. аз пия мента+мащерка+чай против грип и простуда.
другия вариант е няква хомеопатия newsm78 осцилококциум ли ко беше тва?

# 104
[
Данинка,
утре голям купон, ставаме на 6 месеца..обеща ни стихче..  Hug HugHeart Eyes

ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА на Ема Бадема на  beqbie

Щом съм обещала начин няма да откажа
и  лош човек да се окажа Joy Joy
Туй за мен е неприсъщо
да спазя думата си е вездесъщо.  :bouquet
:

До скоро сладка малка Ема
плуваше на мамчето в корема