На ПрАзНиКа на МаМа АвГуСтИнЧеТо е радост най-голяма!

• 11 285
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Привет и от нас Hug
Не съм писала отдавна, но ме намързява, честно казано Embarassed Май ме е хванала и пролетната умора, защото тези дни се чувствам отпаднала и без всякакви сили Rolling Eyes Отделно в 8.00 ч. не се чувствам особено наспала се, но никой не ме пита.
При нас нищо ново, ходим на новата детска площадка и Деница е много доволна. Обикновено има по-големи дечица и на моята госпожица това много й харесва. Като се приберем само повтаря ут-ут /люш-люш/, само дето има предвид пързалката, а не люлката Laughing
Утре и ние сме на консултация, не сме ходили от 5-6 месеца, та ще видим как ще се държи.
Нори, браво на Яна за изреченията Hug На Деница изреченията й се състоят главно от съществителни, но се разбираме.
Елфче, браво на Ивчо, че се оправя Peace Пожелавам ви повече да нямате никакви болести Praynig
Засега ви пожелавам лека нощ, а като ми отмине мързела, ще пиша пак.

# 91
Добра вечер!
Чакаме тати да се прибере.

Някои търсеше книжките на памперс ето няколко
http://www.prodavalnik.com/ppc/showcat.php?cat=8&page=2

Ralka Balka, благодаря за приветствието и се радвам и за Пепър!

Нори, това е ужасно, заслужават да го изпитат и те като станат на нейните години. Днешното държание на децата по улиците и изобщо е възмутително.

Kaili дано му мине бързо на Тони температурката.
Елфче, бързо оправяне на Ивчо.

Пепър, важното е че има придобивки от детето

Нори, сигурно е голямо щастие да реди изречения

АлбенаВлади, и на Деница браво. Сигурно е чудесно.
Дано скоро изпитаме и ние щастието да се разбираме с истинските думички. Сега Дани ми говори на неговия си език, аз му обяснявам на наш. Много добре се справя с -не

Лека и спокойна нощ. Ние сме от таласъмчитата -ставаме в 5,30 сутрнта

# 92
  • гр.София
 Добро утро.
 И мен ме тресе пролетна умора. Отделно,че София става в 7ч , а аз съм като утрепана,въпреки,че си лягам по-рано.
 В неделя мъжът ми е на работа-дано организирам някой да гледа децата,за да ям пица Heart Eyes
 Дани,кажи примерна цена на нещо от този магазин-да знам,да го навестявам ли.
 Нори,нямах за цел да те засрамвам с Тодоровден Peace В събота имаме рожден ден в родата и коментирахме,че съвпада с Тодоровден. Може да идем да гледаме конни надбягвания,дано е хубаво времето.
 Прекрасен дъждовен ден на всички!

# 93
  • София
добро утро и от мен  Laughing

днес може повечко да пишете - времето е лошо и май не е много за разходки, така че .............повечко новини

Албенче къде точно е тази детска площадка, че ние нали сме сравнително близко да дойдем да я посетим през почивните дни, пък и може на лелята да я обясня - да ходят през деня там.

Браво на говорещите дечица  Hug

# 94
Здравейте!
Днес времето наистина е мрачкаво. Браво и от мен на говорещите дечица. Сашко определено казва вече много повече думички, но сега е на фаза "да". Само като чуе някой да задава въпрос и той отговаря с "да"  Laughing. Вече започна да ми дава и сигнали когато му се пишка и вкъщи си носиме слипчетата. Навън се пробвах да го изпишквам, ама горкият, още не знае какво трябва да направи. Но и това ще стане, като види два-три пъти от кака си и ще разбере.
За пролетната умора, още не ме е хванала, ама се улавям на моменти, че съм доста изнервена. Дано в неделя да разпусна малко сред вашата компания.
Радвам се, че болничките вече са по-добре  Hug.

# 95
  • софия
Добро утро  Hug!
Ние тази нощ пак си спахме самички с Найа в спалнята,а татито в детската,защото е болен  Confused.
Блан,цените варират  Rolling Eyes....примерно аз и взех едни дънки,за 25 лв. и една рокля за 24лв. и двете неща са жестоки. Има и оригинални дрешки на Диор,Кензо,DKNY   и те са си на съответните цени.Няма да сбъркаш,ако отидеш има,за всеки джоб и вкус  Peace!

Прекрасен дъждовен ден на всички!

Grinning Peace!

# 96
  • софия
На мен Найа,също ми дава сигнал,за ако  Mr. Green....идва при мен и ми казва "ака" и си дърпа анцуга на долу.Не обича да има аки в памперса  Joy...!
Решила съм от днес да не и давам биба освен,за приспиване и от сега главата ми е  #Crazy!Такъв рев,такова тръшкане и стои пред шкафа върху който и държа бибите.Как,ще устискам не знам  Rolling Eyes!Даже се чудя дали не е по-добре от раз да я махна  Thinking ,да не и я давам и за преспиване...давайте идеи  Praynig,тези които са минали през този ад  Mr. Green!

# 97
  • гр.София
Дани, затова питах,понеже видях какви са марките. D & G си ги представям на фамозни цени,дори и намалени. Така звучи супер,мерси Hug

# 98
  • варненка от София
Добро утро от нас!

Искам да ви почерпя подобаващо, защото днeс моята половинка става с една година по-голям и понеже е и Тодор, та в събота в нас ще има джаборе. Има кандидати за гости от днес, които заявиха, че ще са с преспиване до събота, да не се тормозят да си ходят  Mr. Green

Ние бяхме молко при свеки, че и тя беше рожденичка на 9-ти, та при мас март месец е наситен с празници.

Шушата е добре, за сингнали за гърне не дава никакви, само като се наака се хваща за пампата и вика аууууу, но след дъжд качулка.
Иначе бърбори и тя, но сме далеч от изреченията, днес например хвана някакво топче от коледна украса и цялата стана в брокат и идва и ми вика топи мий-мий. Видимо е обаче, че със всеки изминал ден започва да казва повече неща, от вчера казва жаба - дяба и пица - пипа.

Ралка, на нас вече ни върнаха прачиките от данъците и бяха някъде около 100 лв, но ние молбата декларация я дадохме още декември.

Сега ще ви оставям, че трабва да спретна нещо за празника днес.

# 99
  • варненка от София
Аз за този магазин четох, че предлагали дрешки на Carter's и Children's place, просто това са невероятни неща. Имамe такива дрешки и обувки от Америка, ами те не са мръднали, нито цветовете им, нито материята им, просто са страхотни!

# 100
  • гр.София
 Марулка,нека ти е жив и здрав,много щастлив да е с двете си дами!

# 101
Здравейте  Hug
Марулка, честит ви празник   bouquet

За умора и мързел да не ви говоря  ooooh! Яко са ме налегнали и двете  Embarassed

И Лорката доста бърбори, ама ми се струва, че и ние сме далеч от изреченията  Thinking
От вчера нещо се опитва да ми се разболее  Sad - има само хрема, ама е доста отпаднала - дано да минем само с това  Praynig

Дани, аз бибата през деня я скрих отдавна, сега сме само за приспиване, но се буди и през нощта и си я търси. Тези дни се опитах да я махна - първата нощ мина горе долу добре, ама втората  Thinking С лягането бяха едни ревове, тръшкания и аз не издържах и я дадох  Embarassed Как ще се отказваме, незнам  Rolling Eyes Една приятелка ме посъветва да изхвърля всички биби, та да няма какво да дам в момент на слабост, ама на мен не ми дава сърце да го направя  Embarassed

# 102
Marulka_s, честит ти рожденик!Да ти е жив и здрав!

Дани, аз бибата просто сутрин я прибирам и Вики не се и сеща през деня.Само за приспиване я ползваме.Ама щом си я търси Найа... newsm78.Защо не пробваш да отрежеш върха и така да и я дадеш.Ако не я хареса сама ще се откаже.Така съм чувала поне. Peace
Браво на дечицата ви за думичките и изреченията.Ние сме много далеч, Вики знае 4-5 думи и друго не иска да казва.Всичко разбира, на въпроси отговаря с "да" и "не", имитира много животни с различни звуци и срички, но думи просто не иска.Като иска нещо сочи с пръст и ъ-ъ.
Лек ден на всички! Hug

# 103
Може би ще се изкажа неподготвена, защото моето диване не използва биберони, но..
Струва ми се, че ако се използва само за приспиване няма смисъл да давате зор и да махате бибероните. Ако моя мушморок сучеше залъгалка бих положила усилие за да не му я давам през деня да му е непрекъснато в устата. Но според мен децата си имат нужда от този начин на успокоение за приспиване и например когато са болни. Какво толкова ще стане ако детето си използва биберона по 10-20 минути докато заспи? И когато е болно или се удари?

Валка, всъщност защо не вземеш да си стегнеш куфарите и да дойдеш с нас? Сигурна съм, че брат ми много ще се зарадва ако му направиш няколко фотошопски красоти със сватбените снимки Laughing Да ти резервирам ли билет Grinning

Алекс също взе да сглобява изречения, понякога направо ни съсипва от смях. Например-взел е една пила от партньора на мъжа ми- Джонатан. И баба му му казва да си върне пилата на Джонатан, защото му трябва. И моето диване измъдря следното сложно изречение: " Дон иде зина Мика тупи пиа зуи" В превод "Джонатан да иде в магазина на Милка (кварталната бакалия) да си купи пила и да жули" Направо се търкаляхме по пода от смях! Да не ви разправям как имитира татко си и Джонатан как работят!

Елфче, много се зарадвах като прочетох, че Ивчо е по-добре. Дано най-накрая се радваш на едно съвсем здраво дете!

За тези които са писали че децата се обаждат след като са свършили работата-ами да, то така се почва. После започват да казват в момента в който започват да я вършат, след това една секунда преди да започнат и чак след това предвиждат и време за реакция. Алекс и досега като каже че му се пишка "пика" веднага казва "туай"-трай, защото в началото нямаше време за реакция и аз го вдигах и хуквах към легена и му викаш "чакай, трай" Laughing

За всички, които имат повод за празнуване-честито!
Марулка, като знам какви вкусотии готвиш бих дошла и за 1-2 седмици у вас, да не се тормозя да си ходя Mr. Green Да ти е жив и здрав рожденика и весело изкарване!

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 14:45 от yanast

# 104
Пух, детската площадка е точно до колелото на трамвая, по стълбите нагоре. Наблизо въртят и автобусите за Владая. Ако решите да слизате надолу, дори и да не става за навън, елате ни на гости, ще се радваме Hug. Ще ти пратя тел. за всеки случай.
Деница биба не ползва, та не мога да ви помотна с идеи, но от две вечери спи неспокойно, приплаква и даже си иска мляко. Тази нощ се опитах да я убедя, че не ми се става, но безуспишно Mr. Green Такъв писък нададе "Макотоооо", че скочих бързо.
Марулка, жив и здрав да ти е рожденника  bouquet Много да ви обича и много да ви слуша Peace
Янаст, браво на Алекс, оправно дете ще стане значи Laughing И аз някой път казвам на Деница "стискай" докато стигнем до гърнето. При нас вече има напредък, излизаме и за по-дълго без памперс.
Хубав ден ви пожелавам Hug Ние отиваме да спим, че следобяд сме на консултация.

Общи условия

Активация на акаунт