На ПрАзНиКа на МаМа АвГуСтИнЧеТо е радост най-голяма!

• 11 291
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!
Мимс, честит РД на патерици! Да си жива и здрава!   bouquet   bouquet   bouquet  newsm67
Честит имен ден е на сладката Дари  Hug!
Анди, радвам се, че с Гого всичко е наред  Peace. И аз, благородно ти завидях за театъра. Ние преди да се сдобиеме с двете диванета, с мъжа ми много ходехме.
Ember, профилактичните ни прегледи бяха: ЕКГ, ехография на вътр. органи, очен лекар, кръв и урина и за мен гинеколог с цитонамазка и мамолог. Всичко е наред, здрави сме и двамата  Peace  Laughing. Я, да питам аз, оспиралилите се мами, по време на цикъл ли ви сложиха спиралата?  newsm78  Аз почти на 90% съм решила да сложа, ама нещо се шубелисвам  Thinking. И коя спирала си сложихте, Cooper T ли? Извинявам се за въпросите, ама сега съм на тая вълна  Rolling Eyes.

# 271
AdrianskaSimple Smile Peace
AndyB, радвам се за Гого! Peace
Vst_80, а къде можем да ти видим красотите? Simple Smile

А за развихрилите се страсти - аз смятам, че изказването на "госта" е много остро.Нищо лошо не виждам в изказванията на Дани или някоя от другите мами.Какво като някой е по-добре финансово?Всички живеем според стандарта си и правим всичко по силите си децата ни да са задоволени.
Лек ден на всички! Hug

# 272
  • В ЛЮтеницата
Не съм се загубила - само малко съм ви позарязала, защото зад нашия блок искат да строят 11 етажен + магазини с 5 входа и да ни унищожат малкото зелено и детската площадка - та се занимавам с обществено - полезна дейност (т.е. с възражения)  Laughing. Вече съм на ти с всички норми за строежи и кадастрални планове.

Не одобрявам анонимността - може би защото винаги гордо се подписвам под всичките си думи  Twisted Evil! И не бих отговорила на анонимно писание!

Що се отнася до детската стая на Найя - ами, права е Дани - хубава, спретната и нова е, но моята мечта за детската стая е ехе-е-е-е - съвсем различна и пожелавам на всички да я имат за своите деца! (Лора си няма никаква, а по този случай - аз си нямам хол Mr. Green).

Не мога да разбера само едно - докога българина няма да може  да приеме, че има хора, които са заработили парите си и че трябва да им се възхищава, а не да ги обвинява за личните си неуспехи. Освен това - в случая не става въпрос за 20 годишни хора, харчещи чужди пари.

Не мога повече да творя сега, защото Лора иска да пише, но се радвам за Гого и за оздравяващия Виктор и се надявам да няма други болни!
Мимс и от мен ЧРД днес - за да са всичките ти дни като РД!

# 273
  • софия
Ще пътуваме след малко към Варна,за няколко дни.
Иска ли някоя сф.мама да и купя от спрея на Сано,ако има ?
Довечера,ще вляза да видя има ли желаещи и утре се впускам,за препарати  afwitch.
Пепър,много добре си го написала-нова,подредена,НО ми е толкова в повече шаренията  ooooh!!То е ясно,че играчките винаги,ще са избождащи очите,както и евентуално текстила в стаята-пердета,килим,чаршафи.
Другия път ще е с бели мебели-легълце,гардероб,скрин.Ще е "по-чиста"  Peace!

# 274
Привет и от мен!  Hug
Не съм ви забравила, добре сме. Токи е командирован при баба си, аз се скъсвам от работа (повече задължения и отговорности, реформи в офиса, предложения за повишаване на квалификацията и т.н., приключване на счетоводната година). Жертвам много неща в момента за кариерата, дано не съжалявам някой ден. Нищо, че всяка вечер се обвинявам за това, че се  върнах рано на работа. И ние почнахме с прословутите ремонти на апартамента, но тия от строителната фирма много ме дразнят защото още нямаме акт 16, а искаме до септември да успеем да се преместим там за да може и Токи да тръгне на ясла в района. И всеки път като отида до строежа ми става кофти защото не ми се вярва, че наистина ще успеем за септември. Пусковият ни срок по предварителен договор беше 31.12.2006 г.  #Cussing out
Пропуснах много честитки!  Embarassed
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ!  Heart Eyes

# 275
Dreams, радвам се, че се разписа.  Hug
Дани, аз пък точно "цветното" харесах в стаята. BlushИ ние гласим грандиозен ремонт и преустояване на жилището догодина.Тогава ще има и за Вики стая, която ще е много весела и пъстра, така си я представям аз. Peace

# 276
  • гр.София
 Блу, къде да видя рецептата за чийзкейка??? Нищо не виждам в подписа ти newsm78. Искам утре да си напазарувам материали за него и да го пробвам.

Пепър и Дриймс, привет!

# 277
Дриймсче, да не си ми съседка Joy Като те слушам за тия срокове  и разправии.... ooooh!.НО - не се ядосвай- няма смисъл.А и това че няма акт 16 не те бърка да  си правиш ремонтите( стига да не искаш да гъташ стени и други груби неща).Ние все още си нямаме акт 16, но както в иждаш- живеем Peace.Така че- горе главата.Гони си другите задачки и не се самообвинявай.Ще се справиш и с кариерата, а Токи ще е добре Peace( аз водих ДАри 1 месец на ясла в новия квартал преди да се нанесем, така че- и това ми е познато , и разбира се- преодолимо Hug).Успех ти желая   Peace

# 278
  • варненка от София
Здравейте и то мен.

Още се помотвам по нощница за срамотиите, защото цяла сутрин се занимавах с тортата за моята зълва, която утре има рожден ден. Меко казано се изнервих, защото не се получи така както исках, а и кремът се разтече и просто ме вбеси тотално, но така и разтечена ще я ядем за здравето на йеии, както казва Шушето. Ето и разтечената торта http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101773&photo=189

Вчера пък установих, че нещото, което шия за подарък на нероденото бебче на кръстниците на Шушел е с объркани конци и ще трябва да разшивам и просто съм извън кожата си, натрупаха ми се несполуки и сега ме е налегнала апатия Sad Crossing Arms.

Сега се оплаках и аз, не зная как ще се приеме  Tired

Относно анонимността съм на мнение, че по-добре беше да се изяснят тези неща на лични със собствени имена, а не на мегдана под прикритие. Факт е, че не всички сме на еднакво финансово ниво, не е възможно и да бъдем, аз лично съм падала от високо на няколко пъти, последният беше месец преди да родя Шушето. Тогава си мислех, че светът свършва, че няма да се справин, но на този етап успяваме, не се лишаваме. Да са живи и здрави близките ни, които много ни помагат. Баба знае 2 и 200, дай боже всички да растем нагоре и да живеем добре.
И ние като Пепър нямаме детска, холът ни прилича на взривен след поредната игра на Шушето, това ме влудява, но пък си казвам, че е добре, че сме здрави и оценявам и това, което имаме.

Вчера забравих да честита празника на Мимс и на малката принцеса Дари, да са живи и зрави с много щастие и късмет да са дарени.

Дани, кво точно беше това спрейче, как да го търся, че довечеря отиваме в Елитиса?

Сега отивам да мия чинии, че докато ми се сбъдне мечтата миялна машина, трабва да се справям сама с тази дейност  Wink

# 279
  • София

Дани, може ли да поискам  Praynig - ще ти пиша и на лични, ама пиша и тук, аз вече го търсих из София, ма нъц   Sad

Анди помня за гърча на Гого, но не знаех, че трябва е ЕЕГ. Супер, че нищо му няма  Laughing

# 280

И аз искам,и аз искам,ако вече не е пълен багажника......... Embarassed  Praynig  Heart Eyes

# 281
Здравейте от мен!
Преди малко станах от следобедния сън, а Тони още спи и аз се възползвам да пийна кафенце спокойно. Не съм усетила как съм заспала с него,но ми се отрази добре.
Адрианска аз си сложих Cooper T. Слага се последния ден от цикъла. Нямам проблеми за сега и се чувствам добре. Peace
Радвам се че доста липсващи напоследък мами се разписаха.

Вече сме на 15 страница. Идеи за име   newsm78.

# 282
  • у дома
Блу, къде да видя рецептата за чийзкейка??? Нищо не виждам в подписа ти newsm78. Искам утре да си напазарувам материали за него и да го пробвам.

Пепър и Дриймс, привет!

има едно бутонче www в подписа ми, като цъкнеш на него ще отвориш едни красоти и чудеса  Mr. Green в дясната лента виж категориите и ще се ориентираш по-лесно за рецептите  Peace ама за да не го търсиш много, ето ти самия чийзкейк  Peace

# 283
  • София
Няма я Бебон да измисли име  Simple Smile
Дриймс, Пепър, привет и от мен!  Hug
В нашата детска пък спи ... свеки   Mr. Green
Иво преди малко заспа  ooooh!
Блу, дояде ми се!  Crossing Arms

# 284
  • гр.София
 мерси боку Simple Smile,Блу!

Нямаме ли си още от заглавията на бебон?

ВСТ, също като Елвинг предположих,че ръкоделстваш великденски джунджурии Hug.

п.с. А,вече сте споменали бебон !
Блу-у-у, отново п.с. Praynig Каква е тази Филаделфия? Може ли само с 400гр крема-сирене?

Общи условия

Активация на акаунт