23-та серия на Канадският сериал

• 18 401
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Честит син, simplyaven!   bouquet
Да ти е жив и здрав Петър и да има много късмет в живота.

# 211
  • Pierrefonds, CA

Simplyaven, честит син !   Бързо възстановяване на теб !   bouquet

Psichokuk ,sheba и Кафява мечка  сигурно са родили вече, но не са писали  още  Rolling Eyes

# 212
А какво ли стана с peika / май така беше ника /.  Rolling Eyes

# 213
  • Pierrefonds, CA
Вери, simplyaven беше писала , че peika e в БГ...това преди няколко месеца..

# 214
  • Vaudreuil Canada
Psichokuk ,sheba и Кафява мечка  сигурно са родили вече, но не са писали  още  Rolling Eyes

Psichokuk - последна активност от днес - бебче на месец и 2 дни  Hug

sheba - последна активност от днес, но няма новости

Кафява мечка - последна активност от днес - бебче Джулия на 1 месец 2 седмици и 6 дни  Hug

# 215
Ле-ле, Ле-ле ..... голямо бебешко цунами ни заля  Laughing

# 216
sheba - има момиченце, родено на 15-ти февруари (дано не ми се сърди, ама на такива бебешки новини не мога да се сдържа Heart Eyes)

# 217
  • Canada
Kalida, честита ти принцеска Никол!
Да ти расте здравичка и щастлива! Наистина ни изненада много приятно!

Имам питане към всички ползвали и ползващи слинг- доволни ли сте от него, каква марка е и какъв вид. Тук масово ми рекламират Cuddly Wrap, някой ползвал ли го е?
И следващият въпрос към мамите с повече от 1 детенце и които са сами без помощ от баби, кои Ви водеше голямото дете на дей кеър, позлвали ли сте някакви спец. услуги от фирма?

Аз също ползвам Heart 2 Heart - от Благи ми остана, май с него го ползвах по-малко, сега просто не го махам. Много ми е удобно, навсякъде се "провирам" а и ръката ми е свободна за баткото Laughing. Cuddly Wrap - ми изглежда още по-удобен. За градината - първата седмица, мъжа ми го водеше и взимаше, след това тръгна на работа и само го оставя сутрин, а аз си го взимам рано следобяд. Малко ми беше трудно в големите снегове, но се оправихме някакси.

simplyaven - честито ти красиво момченце Петър! Да расте спокоен и послушен, че мама има нужда от сън за по-бързо възстановяване!

p4eli4ka - честито ти проходило момиченце! Много е сладка малката Фло!

shemet_neveroiaten - ти кога се каниш да стартираш с работата?

# 218
Поздравления за сладките бебчета на Симпли и на Калида   bouquet  Давайте снимки!!! Разкажете как мина?

Поздрави на всички от бебе Ина, от мен и от БГ - абсолютни пътешественици се оказахме  Crazy

# 219
4estoto na Symplivalen!!!
Mnogo radosti i samo polojitelni emocii!!!

# 220
simplyaven, честито ви малък мъж! Толкова е сладък Heart Eyes

Честито и на другите обебили се майчета  bouquet

Тук пак вали сняг и просто ми идва в повечко вече Confused

# 221
Здравейте момичета!
Страхотни новини в нашата темичка Grinning Да са живи и здрави бебенцата на Симпли и Калида, много да ги радват, сега да спинкат и по-малко колики! Симпли, Петър е много сладък Peace Пчеличка, честити проходили краченца! Изгледах клипчето, страхотна е Флоранс! Мамо Вени, честита бременност! При мен поне раждането започна с това че ни настаниха с мъжа ми в една стая, където те държат докато тече раждането и час след него. След това вече те изпращат в редовната стая. По време на раждането ме следи сестра, в началото само идваше при мен от време на време, слагашеме ме на монитора от време на време, като напредна работата остана изцяло при мен, а лекар влизаше периодично. Епидурал ти слагат, ама разбрах че различните болници имали различна политика за това до кой момент може да се слага. Някои болници при вече голямо разкритие, 7 см, казват че вече е късно. При мен раждането мина доста нестандартно, не че се оплаквам от грижите де, ама най-много оценявам грижите след раждането - просто беше перфектно. И като помощ за кърменето и за авсичко друго, и като информация която ти дават, и като наблюдение.
Тарик Мам, честит първи рожден ден! Да ти е жив и здрав сладкия Тарик, от снимката се вижда че е голям сладкиш.
Вери, тук слинг съм купувала от Сиърс за 35 долара без таксите, ама от мами които са си поръчали слингове по Интернет, съм видяла по-добри модели. Моят слинг за малко бебе е съвсем добър,  ама ми се струва много широк за да слагам бебчо вътре седнал и увит (не мога да го обясня). Не съм и опитвала още де, ама така ми се струва.
Да ви се похваля, че през май ще ходя с две трети от челядта в Бг Simple Smile

# 222
И да допъълня че много се радвам че на малкия Марти градината му започва толкова добре. Ще чакаме новини от вас и се надяваме занапред още по-добре да бъде Peace

# 223
  • Монреал
Уау, Шемет се оказа голям детектив  Laughing Честито на всички майчета и да ви са живи и здрави рожбичките!   bouquet

И ние да се похвалим, че вече ходим.  running Досега беше правил по 1-2 стъпчици, но от вчера му удари едно голямо ходене и беше неповторима радост - ухилен до ушите и стъпва, стъпва - много смешен и сладичък беше. Иначе вчерашното ходене на педиатъра беше ползотворно - младежа е цели 12,2 кг и 76см.  Heart Eyes

Ох, хайде да идва тая пролет, че да ходим малко в парка да се порадва на хубаво време мъничето  1swing

Хахаха, момичета вижте този емотикон просто ме разби  breastfeeding

# 224
Честито на Симпли и Калида! Да са живи и здрави бебенцата им !
Честито на всички проходили бебоци Simple Smile Майките им ще се вталят Simple Smile

Споделете опит с 4- те ваксини на 1 г - може ли да се направят на два пъти и как ги делят (ако може) - да знам какво да искам от нашата лекарка.

Общи условия

Активация на акаунт