LOST - сезон 4 / II тема

• 27 005
  • 578
  •   1
Отговори
# 435
Бяло:Ами да, те в снощния епизод споменаха нещо вече.Кейт върши нещо(не поясниха какво), дето е обещала на Сойер....абе, гледайте.

# 436
  • Някъде там...
Сигурно да гледа Арън  newsm78

# 437
Сигурно да гледа Арън  newsm78
Мда, но ако е това защо ли ще крие от Джак? И защо ли Джак не е искал Арън...ирония след като му се пада чичо  Confused

# 438
Добро епизодче.Гледам си го снощи, и пак си мисля:"абе, харесва си ми сериалчето, и туй то!" Grinning
Същото си мисля и аз Wink от всички сериали след стачката само Лост някакси не "пострада", еднакво ми е интересен както и преди. А серията си беше добра. На вас кой повече ви харесва - Джак или Сойер?

И аз така мисля, другите сериали, които следя  са някак си много скучни след стачката.

Не мога да избера  newsm78

а за съобщението от Чарли си мисля, че Джак е направил нещо в миналото, което го е компрементирало.

Не ми се вярва това, което Кейт е обещала да направи на Сойер да е свързано с Арън. По-скоро е нещо друго, защото тя бе навън, за да го направи.

# 439

Хубав сайт, но при мен не зарежда  Thinking

# 440

Хубав сайт, но при мен не зарежда  Thinking
На мен не ми зарежда само последната серия иначе днес даже си припомних началото...

# 441
Как така Джак е чичо на Арън?Аз май съм пропуснала нещо ooooh!

# 442
Бащата на Джак е и баща на Клеър, това се разбра в една от сериите в миналия сезон. Бащата на Джак е имал връзка с майката на Креър и след катастрофата на майка й дойде в болницата да поеме разноските. Тогава се изясни. Значи Аарон е племенник на Джак.

Струва ми се, че мацката, която Сойър измами последно беше Пенелопи. Спомняте ли си как я заряза в хотела сама и без пукната стотинка? Може нещото, което Кейт е трябвало да свърши да е свързано с мацката на Сойър.

# 443
А на мен защо ми се върти в главата, че Сойер имаше детенце от преди острова...ама ми е доста мътно Thinking
може и да се бъркам де  Mr. Green
А и сещате ли се, че мацката която Сойер измами после случайно се срещна с Кейт и й помогна да се измъкне от полицията ... smile3530

# 444
Sawyer има момиченце, Клементин, или поне така твърдеше онази жена, която  го посети в затвора. Сойър я беше измамил. Той не й повярва, но доколкото си спомням, той сключи някаква сделка с властите накрая и помоли да се преведат пари на сметката на момиченцето.

Аз си мисля, че той е помолил Кейт да се грижи за детето му.

А как мислите знае или не знае Джак, че има кръвна връзка с Арън? Визирам изкрещяването към Кейт - You are not even related to him (или нещо подобно, цитирам по памет)

# 445
При равни други условия, по-скоро няма от къде да знае. Пък и ще е много странно да не иска собствения си племенник, все пак е малко бебенце, което за нищо не е виновно хм...но и мен ме накара точно тази реплика да се замисля какво знае Джак и какво не.
Там където четох спойлери пишеше, че в следващите сезони ще се проследи Клеър по-внимателно Simple Smile Но най-хубавото на сериала е че колкото и да умуване накрая винаги е нещо изненадващо  Wink

# 446
Да, винаги го гледам с интерес. Колкото и да гадая, после се оказва нещо съвсем различно.
Ето, Джак намекна, че Сойър е избрал да остане - означва ли това, че някои са все още живи, но къде?
Изявлението на Хърли, че те с Джак са мъртви, заговори и за небесата...

Ето това ми бе забавно. Дългичко е, на английски, но ако на някого му се чете.

# 447
За пръв път не ми хареса серия на Изгубени   Wink нищо ново, като цяло.

А на мен защо ми се върти в главата, че Сойер имаше детенце от преди острова...ама ми е доста мътно Thinking

Да, Сойер  имаше дъщеря и може с това да е свързан ангажимента на Кейт на към него.

# 448
  • София
И на мен тази серия ми беше скучничка, въпреки че отдавна чакам Джак и Кейт да се съберат  Grinning
Разбрахме, че Сойер е избрал да остане на острова, но защо?
И да, той има момиченце Клементин, вероятно задачата на Кейт е свързана с него.
Русо все пак е мъртва, жалко, мислех че ще оживее  Confused

Лапидъс спомена нещо за летене под Фарадеева мрежа или кафез, не знам какво точно е, но явно има някакво физично обяснение за измъкването от острова   Thinking
Намерих това: фарадеевият кафез се използва за екраниране от външни електрични полета.
И това: Когато е необходимо да се защити уред, машина или просто помещение от външни електростатични полета, се оказва достатъчно обектът да се огради с метална обвивка или с достатъчно гъста метална мрежа, известна като фарадеев кафез.
Този начин на защита се нарича електростатично екраниране.
Например металният корпус на леките автомобили може да се разглежда като "фарадеев кафез". От триенето на кумите по шосето върху корпусяа се натрупват заряди, които "изтичат" в земята чрез влачещата се лента с надпис "антистатик".

И накрая бащата на Джак и Клеър - дано най-после обяснят защо се появява, че нещо май преекспонираха образа и стана досаден   Tired

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 13:03 от Amidala

# 449
Amidala това е кафеза да. В един музей съм го виждала - един човек стои в метален кафез и му пускат ток отвън, който съответно се удря в кафеза, но не влиза вътре при човека Wink много готино е!

Общи условия

Активация на акаунт