LOST - сезон 4 / II тема

• 26 968
  • 578
  •   1
Отговори
# 450
  • UK
Аз доколкото разбрах Лапидъс каза, че не иска да лети по координатите които Фарадей му даде в нощно време. Ето точните му думи: "Keamy,we gotta get back,'cause I'll tell ya right now,I am not flying faraday's bearings at night." Bearings означава точно посока, направление, нещо от сорта.

А бащата на Джак и Клеър, както и всички други видения из острова(като например когато Еко видя Ана-Лусия, малко след като я убиха) явно са работа на острова или на Джейкъб, в следващия епизод от промото се вижда че и Лок се сблъсква с едно такова. Може би това е начин, чрез който Острова/Джейкъб казва каквото има за казване, на хората на които има какво да каже

# 451
  • София
Аз доколкото разбрах Лапидъс каза, че не иска да лети по координатите които Фарадей му даде в нощно време. Ето точните му думи: "Keamy,we gotta get back,'cause I'll tell ya right now,I am not flying faraday's bearings at night." Bearings означава точно посока, направление, нещо от сорта.

Така ли, в субтитрите беше преведено като Фарадеев кафез  newsm78

# 452
  • UK
Амии... преводача явно не се е постарал като хората Simple Smile

# 453
Разбрахме, че Сойер е избрал да остане на острова, но защо?
В един от епизодите, когато се спречкаха с Кейт, той не каза ли нещо от сорта на-на остова му е добре, имат си всичко, защо да се връща, като си е "постлал" лошо там, откъдето идва.
 Избор, просто.Както жената на Бернар, която пък е здрава на острова....

# 454
  • somewhere over the rainbow
Джак и Кейт са прекрасна двойка Heart Eyes

Харесвам Сойер, но оределено имам афинитет към мъже със сериозна професия - лекари, юристи, банкери, политици, висши военни Blush

ПП. Само това ми хрумна като коментар на този епизод Whistling

# 455
  • София
Джак или Сойер? И двамата  Simple Smile

# 456
  • с трима мъже :)
и на мене не ми беше особено напрегната тази серия  Confused

# 457
Аз се чудя защо Чарли е казал на Хърли ,че Джак няма право да отгледа детето на Клеър.
Защо да няма право?! Все пак той му е чичо и  би следвало именно той  да е по -близо до детето от  всеки  друг. Да не би да е нещо ,което е направил на острова ? Възможно ли е Клеър да не е с детето по негова вина ?! newsm78

# 458
Za право има право, става въпрос, че Аарон неможе да бъде отгледан от друg оsвен майка си.
Това ставаше ясло в някой от първите епизоди с ретроспекция на Клеър. Че само тя би трябвало да отглежда детето си. Затова и оня ясновидец я накара да хване точно този полет и да лети - за да остане на острова. Или пък за да е сигурен, че детето ще загине - знае ли човек какво му се е привидяло...
В първите епизоди ясновидеца като реши да гледа на Клеър и беше подскочил и Я изгони без да и казва нищо. После я разубеждаваше да не си дава детето за осиновяване и после изведнъж пък я накара да лети точно с този полет до потенциалните осиновители на бебето... все едно знаеше, че няма да стигне далече.

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 16:55 от [desi]

# 459
по тази логика и Кейт няма право да гледа Арън.
Според мен причината е друга.

# 460
Точно така е - и Кейт няма право.

# 461
А Чарли знаеше ли отпреди да умре, какво и беше казал ясновидеца, че не се сещам  newsm78

# 462
Това явяване на мъртви ми идва малко в повече, някак си доста нереално стана

# 463
да ама съобщението от Чарли беше само за Джак. Защо и Кейт не е включена? newsm78
Според мен Джак с нещо се е компроментирал - защо е отказвал да види Арън? после поради каква причина е размислил?

# 464
  • Някъде там...
Може би Джак да е бил нещо виновен Клеър да умре.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт