LOST - сезон 4 / II тема

• 26 964
  • 578
  •   1
Отговори
# 465
И мен ме подразни появяването на умрелите.
Този филм стана голяма каша. Време, пространство, сега и мъртвите изпращат послания...

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 18:42 от 10¢'s cafè&lounge

# 466
искрено се надявам да имат наистина добро обяснение за абсолютно всички мистерии, които забъркаха Simple Smile

# 467
Каквото и да умуваме си има винаги изненада Rolling EyesИ на мен ми е любопитно защо Джак не искаше да вижда Аарън...сякаш се чувства с нещо виновен...От началото на първи сезон те двамата с Кейт ми бяха любимата двойка,така и не можах да я възприема със Сойър,но последният епизод от 3-ти сезон беше,че Джак се беше пропил.Така,че това започва сега в тези епизоди-това негово пропиване-нали докторката му изписа хапчетата,дето ги изпи с толкова бири,които хапчета се търкаляха по мръстните маси в последната серия от 3-ти сезон.Няма да се съберат пак с Кейт за съжаление,работата пропадна,но ми е интересно за какво се чувства гузен...а според мен започва да полудява след думите на Хърли,защото в последният епизод на 3-ти сезон каза на Кейт,че не бива да живеят,а трябва да са мъртви.

# 468
Ами сигурно ще има, ако има останал да го гледа този сериал.
Когато получа отговорите ще съм на 36, струва ми се адски далеч във времето.  Mr. Green
Не може да се затяга едно нещо до безкрай. Тоест, може - до скъсване.

# 469
Този сезон нещо не ме дърви... (Боже, казах го в женски форум). Само серията с корейците наистина ми беше интересна. Дано следващият сезон да е последен.

# 470
Този сезон нещо не ме дърви... (Боже, казах го в женски форум). Само серията с корейците наистина ми беше интересна. Дано следващият сезон да е последен.
Не е следващият, шести сезон е последен  Peace

# 471
  • с трима мъже :)
Какво??????????
Шест сезона!!!!!!!!

Ми то тогава и аз ще съм на 36  Crazy

# 472
Нещо не разбрах връзката между продължителността на сериала и годините на гледащите - ако сценаристите са заложили и това в развръзката, ще ги призная  Mr. Green
Още 2 сезона никак не е много  - 40 ина серии. Имат много да обясняват, така че да се заемат.

# 473
  • с трима мъже :)
Нещо не разбрах връзката между продължителността на сериала и годините на гледащите - ако сценаристите са заложили и това в развръзката, ще ги призная  Mr. Green
Още 2 сезона никак не е много  - 40 ина серии. Имат много да обясняват, така че да се заемат.

е да де, ама те нали знаеш как изчакват м/у сезоните, та  newsm78

бе я да ги спешуват набързо, че то май наистина са се оплели и самите сценаристи, та сега чакат и се чудат как да си разплетат конците  Joy

# 474
Аз прочетох разни изказвания на сценаристите, че от самото начало знаят какъв е края и всички мистерии от най-малката го най-голямата си имат своя замисъл и ще се разбере за всичко /освен за черния дим/  Wink

# 475
Аз пак гледам и не виждам Simple Smile Разбрах,че Хърли каза на Джак,че трябва да отгледа Арън,а то било обратното  Embarassed
Аз пък искам да ви помоля да ми припомните как Кейт се оказа освободена от затвора newsm78 Нещо ми се губи.
Лично на мен Кейт повече ми подхожда със Сойер и това си е,него го харесвам повече и като герой.Лошо момче... какво да се прави Simple Smile
Някой има ли обяснение защо Джак се разболя  на острова? И какво стана с Клеър?
Защо само Хърли е нещастен в новия живот?Не че другите са много щастливи,но поне привидно.
Аз съм все повече на мнение,че другите са си на острова - живи или не точно,то вече не можеш да разбереш кой жив и кой по-малко...

# 476
момичета помагайте,
от толкова  сериали които следя сега не помня след дългото прекъсване кой номер серия излезе  newsm78 ooooh! за да ги изтегля

# 477
  • somewhere over the rainbow
Излязоха 9 и 10, сега чакаме 11 Peace

# 478
много благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

# 479
Лично на мен Кейт повече ми подхожда със Сойер и това си е.

И на мен, въпреки че харесвам и Джак.

...последният епизод от 3-ти сезон беше,че Джак се беше пропил.Така,че това започва сега в тези епизоди-това негово пропиване-нали докторката му изписа хапчетата,дето ги изпи с толкова бири,които хапчета се търкаляха по мръстните маси в последната серия от 3-ти сезон.Няма да се съберат пак с Кейт за съжаление,работата пропадна,но ми е интересно за какво се чувства гузен...а според мен започва да полудява след думите на Хърли,защото в последният епизод на 3-ти сезон каза на Кейт,че не бива да живеят,а трябва да са мъртви.
И аз мисля за това откакто гледах последния епизод...И защо според Джак трябва да се върнат на острова...

Общи условия

Активация на акаунт