БУРГАЗлийче целувки и обич дарява, на мила мама цвете подарява - 47

• 16 742
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
  • На морето!
Бисера, добре дошла Hug
Мама21, какво направи ти?Какви са тези 30кг, които сваляш?Въобще не ти личаха лятото, сега като си свалила 20 ще мога ли да те видя, да не станеш като вица със слаботелесните и дърветата  hahaha
Аз имам 2-3 кг и затова ходя пеш от къщи до морската, но така си хапвам, че е абсурдно да ги сваля с толкова малко движение, но не ми и пука, аз си се харесвам, пък и така съм по-якичка и мога без проблем да нося Симеон. Mr. Green

# 136
  • Burgas, Bulgaria
Ох Райне де да беше така .Като родих сварлих 10 и постепенно още 10кг. но имам още поне 10 аз никога не съм била толкова слаба като теб например но поне да си върна старите кг. че да приличам на нещо пък и ми тежи гадно е да си дебел  Tired

# 137
 hahaha ооооооо ужас,къде ще се събира селянията на града  Mr. Green
Тази Вселена  Sick  2005-та 2006-та беше добре, но от тогава..... Да не говорим и какъв клип се появи в интернет  Sick

# 138
  • Burgas, Bulgaria
hahaha ооооооо ужас,къде ще се събира селянията на града  Mr. Green
Тази Вселена  Sick  2005-та 2006-та беше добре, но от тогава..... Да не говорим и какъв клип се появи в интернет  Sick

ооо да и аз съм съгласна ех как затваряхме дискотеката и отвмаряхме друга по два дни неспали.

Преди малко се прибрахме от центъра и по улуците видях разлепени плакати, че на 12, сряда, в дискотека Вселена ще е пее Ивана.Жалко за феновете.  Wink
харесва ми чувството ти за хумор  Sunglasses

# 139
# 140
  • На морето!
Да не говорим и какъв клип се появи в интернет  Sick
Аз така и не можах да го гледам въпросния клип  Crossing ArmsАко някой знае къде е ще съм му безкрайно благодарна да прати линк   bouquet  bouquet

# 141
 newsm78 аз пак нещо не съм разбрала  Rolling Eyes за какъв клип става въпрос

# 142
 Да бе, и аз, подскажете нещо.

# 143
имам въпрос може би не му е тук мястото,но незнам къде да го задам търся един вид бебефон Beatbox  с камера,някой може ли да ми даде идея как мога да се сдобия с такъв??????Благодаря предварително.

# 144
С камера бях видяла на тези немските магазинчета, по точно на едно дето е в началото на Богориди от дясната страна. Но това работа преди две години. Иначе нашия бейбифон, обикновен си го купихме от Слънчо.

# 145
да ама сега вече няма там и незнам простас къде да го намеря а много искам такъв?Някакви идеи?

# 146
  • Бургас
Тая Вселена е накрая на морската ,каква Ивана,тя зимата не работи  newsm78  Джи нещо си объркала   Mr. Green  ,да няма 2 Вселени  newsm78 .Нищо чудно ,то един бар за свяст няма ,ама 2 Вселени сигурно има в тоя Бургас   Sick
Да не говорим и какъв клип се появи в интернет  Sick

Дай го де,пусна мухата и изчезна  Simple Smile

# 147
  • Бургас
Amelia, как беше на Дилайт ? За срещата на 22 подходящо ли е ?

# 148
Привет на всички!
Ще помоля тези, които са ходили на преглед при д-р Христов /ортопед/ да споделят своето мнение, както и за координатите му и работно време.

# 149
Абе, Галка, пуу, че си изостанала, Вселена е бившето кино Септември.Май. newsm78
Иначе съм добре със зрението. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт