Мама чантата за болницата стяга, че АПРИЛчето си път проправя!

• 12 874
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро тумбачета Mr. Green

milenag аз имам Cangaroo-Vision,незнам колко точно тежи,но не е от най-тежките колички които съм виждала.Най-много ми харесва в нея това ,че предните гуми се въртят на 360 градуса и завиването е изключително лесно(няма нужда да се надига количката или нещо такова) Peace

galivo При следващия преглед поискай доктора ти да ти каже размерите на бебето и отговарят ли те на седмиците в които си Peace Ако не отиди при друг лекар,за да се успокоиш!Когато моята АГ ми каза,че бебето ми било с голяма глава (без да ми каже точни мерки) веднага отидох при друг АГ,който обстойно разгледа бебока и направи замерване!Оказа се,че си му е напълно нормална главата Peace

Момичета аз след малко отивам при моята АГ да си взема резултатите от последните изследвания,а от там право в кабинета на д.р. Скочев Peace По-късно ще се отчета как е минал прегледа и ще ми се размине ли секциото!!!

# 61
  • Варна
milenag, polinita Май станахме много мераклиите за 12-ти. И аз за тогава се глася, пък да видим  Wink

Miriel доколкото знам за отлепяне на плацентата слагат Метергин, а това "Oxyto..." ми прилича на Окситоцин, но не вярвам да го нямат в болницата, след като така щедро го прилагат на почти всички родилки.  newsm78

втвърдявания имам постоянно, вече и не ги броя. НО без болки. Ако имах болки, веднага щях да отида на лекар. Peace
Само ще кажа, че и предишните два пъти бях така, но си изкарах спокойно до 8 дни преди термин. А пък от тези подготвителни контракции раждането ми мина много бързо, даже ме похвалиха за "добра родилна дейност".  bowuu Та така си мислете, момичета, - всяко втвърдяване означава по-лесно раждане, аз поне така се успокоявам.  Hug

sisee Чакаме отчета за прегледа!

# 62
Добро утро и от мен на мамите и тумбачетата...

За спането вечер лоша работа - все по-трудно си намирам място,а когато си намеря бвбо почва да ме посритва и така докато умората надделее....

sisee ще видиш , че напразно се притесняваш и всичко ще е ОК .Да пишеш когато се върнеш !!!

Весел и успешен ден на всички и   love001 на тумбачетата !!!

# 63
Хей РУСЕ какво става давайте да се организираме за среща че време  не остана Simple Smile.Аз съм свободна по всяко време така че нямам претенции за време час и място.ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ

# 64
  • Разпиляна във въображението
milenag, polinita

Miriel доколкото знам за отлепяне на плацентата слагат Метергин, а това "Oxyto..." ми прилича на Окситоцин, но не вярвам да го нямат в болницата, след като така щедро го прилагат на почти всички родилки.  newsm78

Точно за Окситоцин става въпрос. Не знам, но АГ-то така ми каза - нямало в Родилно. Може би ще изчакам преди да си го закупя.

# 65
Ей Ясмина, ако нямах причина да раждам секцио слушайки те щях да реша че ще родя за пет минути  Mr. Green /за подготвителните контракции де/, аз от две-три седмици съм с постоянно втвърдяване  Rolling Eyes на всичкото отгоре от събота имам много силни болки ниско долу и док ми каза да увелича магнезия до 3*2 и папаверин 4*1, да видим днес какво ще каже и какво ще се покаже.  newsm78
Прошка днес ще ви поискам - ако има нещо ше ме прощавате  Joy

# 66
  • София
Здравейте ,момичета!
Темичката както винаги е на ниво!Поздравления на автора!
Явно ,вече всички ни удря хормона и започват да ни тормозят разни неприятни мисли.Аз също не съм изключение,но се старая да не им обръщам внимание!Остана още малко,ще търпим smile3521!
Някой знае ли нещо за Дарина и Сладка мама?И как е малката Рая?Момичета, драсвайте по някой ред да не се тревожим за малките душички!
Желая ви лек и приятен ден!

# 67
Добро утро  Hug
Ей много трудно това спане, ще стискаме още малко.

galivo, не се притеснявай. И на мен в началото не ми казваха размери, само че всичко е наред и това е. А момичетата тук след всеки преглед споделяха грамове, сантиметри... Но аз започнах да питам, колко тежи, на коя седмица отговаря. Всичко си беше ОК и нямаше място за притеснение. Ако искаш както са те посъветвали момичетата потърси и друго лекарско мнение, но да знаеш че всичко е наред. А големината на коремите няма значение.

sisee, успех на прегледа и после да докладваш.

Ясмина, дано да е вярно това което казваш. Аз по тази логика ще го родя за 5 мин с тези контракции от 6 месец още  Joy.
Аз докато бях в болницата в стаята имаше една мама, която преносваше вече 3-4 дни. Тя ми каза, че е била с контракции от 5тия месец още и през цялото време пиела магнерот и накрая като влязла в деветия и контракциите изведнъж спряли. Та преди да си тръгна от болницата в продължение да 2 дни пробваха да и предизвикат раждането с някакви таблетки, но безуспешно поне докато аз бях там.

Момичета, за по-ранното раждане, и аз имах такова предчувствие. Но откакто влязох в деветия нещо не ми се ражда още  Embarassed Ама то наистина не пита

# 68
Русенки, и аз имам желание за нова среща. Хайде наистина да се организираме Hug

# 69
Здравейте мамчета!
Не съм писала от известно време, но се опитах да ви изчета. Laughing
С малко закъснение: Честито на slonchetka! Да са живи и здрави бебоците и да растат сред много любов!
Аз в синхрон с темичката от събота реших, че вече е крайно време да си поприготвя багажа. Купих и някои много сладки неща за бебо.
Много ми се искаше да дойда на софийската среща утре и най-после да се запозная с вас, но точно по това време ще съм на лекар... Rolling Eyes Е, поне ще видя как върви бебока, че и аз като galivo нещо напоследък се притеснявам дали бебо върви добре, въпреки че си отговаря на седмиците.

Много хубав и слънчев ден ви пожелавам! Hug   bouquet

# 70
Здравейте, момичета!
Сисе, чакаме новини. Аз също ще ходя при док за резултатите от изследванията, да видим как е положението.
Днес свекър ми има рожден ден, много се надявах да го зарадвам с подарък днес, ама явно ще отложим. поне снощи най-накрая започнаха някакви контракции.
Целувки на коремите!

п.с. Аз имам Кенгуру Ексес и ми се струва достатъчно лека, щом и сега си я вдигам най-редовно.  Peace

# 71
Здравейте ,момичета!
Темичката както винаги е на ниво!Поздравления на автора!
Явно ,вече всички ни удря хормона и започват да ни тормозят разни неприятни мисли.Аз също не съм изключение,но се старая да не им обръщам внимание!Остана още малко,ще търпим smile3521!
Някой знае ли нещо за Дарина и Сладка мама?И как е малката Рая?Момичета, драсвайте по някой ред да не се тревожим за малките душички!
Желая ви лек и приятен ден!

Рая в петък беше 1150гр, но в събота и неделя не дават сведения , така че днес ще разберем повече.

# 72
Здравейте, момичета!
Сисе, чакаме новини. Аз също ще ходя при док за резултатите от изследванията, да видим как е положението.
Днес свекър ми има рожден ден, много се надявах да го зарадвам с подарък днес, ама явно ще отложим. поне снощи най-накрая започнаха някакви контракции.
Целувки на коремите!

п.с. Аз имам Кенгуру Ексес и ми се струва достатъчно лека, щом и сега си я вдигам най-редовно.  Peace

Тази количка я гледах и ми хареса .С кош за новородено е , нали ??

# 73
да, има и столче за кола, което не е на Кангуру, но е правено за тези колички. Много си я харесвам.

# 74
  • варна
Здравейте!
Честити ви покупки,подаръци и хубави новини!
Заглавието е страхотно-и аз имах намерения да стегна багажа,но мъжът ми не ми остави време от разходки и пикници Simple Smile
А ако това,че ще родиш 5м.след като усетиш бебо е вярно,аз трябва да родя след няколко дни-на 15.03  Shocked.Дано не е така!Завиждам малко (благородно)на тези,които скоро ще са на преглед,защото аз ще съм чак на 1 април-докторката ми е в Плевен Sad 
Надявам се,че Сладка мама не е писала,защото Дари си е вкъщи и няма време за форума.
Успешна седмица на всички!:bouquet:

Общи условия

Активация на акаунт