"Amrita"

• 79 257
  • 500
  •   2
Отговори
# 105
  • София
Да не е тази с Активния въглен, за мазна кожа е превъзходна  Naughty bowuu

AМи мисля, че е различна. Никъде не пишеше нещо подобно на нея.

# 106
Ахъм. Има и една, която е много добра за суха кожа.Нощна е с водорасли  Peace.
Много добре овлажнява кожата, прави я много мекичка  Crazy Flutter

# 107
  • Бургас
А случайно някой да е виждал от тези продукти и в Бургас  newsm78

# 108
И аз се присъединявам към питането за продуктите им в Бургас! PeaceА от тази марка има ли почистващи гелове, тоници, кремове за лице, или само маски? Rolling Eyes

# 109
  • София
Имат тоници, но май са предназначени само за проблемна кожа, с акне и т.н. Кремове мисля, че нямат. Повечето им продукти са нещо като за козметични салони, т.е ампули, маски, и подобни.

# 110
А ВЪВ Пловдив някой да е  купувал тези продукти и откъде,искам маската с активния въглен,ще  е подходяща за моята кожа Rolling Eyes

# 111
  • София
Мисля, че "Глори" и "Амрита" са две различни фирми. Rolling Eyes Тук има подхранващи кремове на "Амрита".http://www.medeos.com/?81&02&96126  bouquet Heart Eyes

# 112
  • Прекрасна ВАРНА
мацки кажете във варна от къде да си купим,никъде не съм ги срещала тези продукти newsm78

# 113
Намерих в аптека Крес до кръглата банка на светофара на Макдоналдс; близо до Трета гимназия или Природоматематическата  Peace аптеката се намира на 1 ъгъл  Peace  Grinning
Аз си купих коректора за пъпки и ще видим дали върши работа  Grinning

# 114
Във Варна ги има и в дрогерията, която се намира между Червения площад и Чаталджа/ срещу Бинго Мустанг / и в дрогерията на уличката между Прокуратурата и Адвокатската градинка/ мисля че е ул" Драган Цанков" newsm78/ . Има и ампулите, и маските, и тониците.....почти всичко.

# 115
  • София
Мисля, че "Глори" и "Амрита" са две различни фирми. Rolling Eyes Тук има подхранващи кремове на "Амрита".http://www.medeos.com/?81&02&96126  bouquet Heart Eyes

А, това е добре, защото маските на Глори, които съм имала не ми харесаха и не ги използвах изобщо.

# 116
  • Прекрасна ВАРНА
Във Варна ги има и в дрогерията, която се намира между Червения площад и Чаталджа/ срещу Бинго Мустанг / и в дрогерията на уличката между Прокуратурата и Адвокатската градинка/ мисля че е ул" Драган Цанков" newsm78/ . Има и ампулите, и маските, и тониците.....почти всичко.

благодаря  bouquet,следобед ще прескоча до чаталджа

# 117
  • Бургас
За пореден път се убедих как ни цакат с цените по морето-нали сме по-богати  ooooh! В която и аптека да питам свиват рамене, но от скъпите марки са пльоснали едни пълни стелажи, а това нали е евтинко... Казаха ми за една, в която уж имало продукти на Амрита и аз, естествено, отивам ухилена и доволна:
-Имате ли продукти на Амрита?
-Даааа
-От кои маски за лице имате?
-Маски нямаме.
-Коректор за пъпки?
-Нямаме.
-Лосиони и тоници за лице?
-Тц
-А какво всъщност имате?
-Ми масажен крем за тяло.
-А друго нямате ли?
-Ми не.
Страааашен диалог, нали  Whistling Най-накрая в една аптечка успях да открия поне коректора за пъпки, който едно, че изглеждаше ужасно (беше текъл и етикета беше с големи кафяви петна, и второ-цената му не беше 1,55 или 1,70 както видях по-напред в темата, а 2,60-не че са много пари, но процента надценка е чувствително завишен  #Cussing out Отгоре на всичко пъпката, върху която го пробвам вече 2 вечери е адски упорита и не ще да съхне и това е  Crossing Arms Ама аз съм упорита и ще продължавам и с пъпкоморенето и с търсенето на други неща на фирмата!

# 118
Ха! Същата случка се разиграва в малка софийска аптечка, в крайно кварталче - наблъскана яко с всякаква медицинска козметика, питам имат ли козметика на Амрита - имат. Ама само масажен крем  hahaha
Това преди време. После заредиха само с хидратиращите ампули, които много харесвам, но исках да пробвам и тези, които се водят антибръчки. Питам може ли да  поръчат - нямало в склада. Теглих им една, но е факт, че не намирам никъде тези ампули Thinking

# 119
Абе нещо започвам да си мисля, че системата на дистрибуция им куца, защото и аз вчера попитах в софийска аптека, купувайки си др. неща за Амрита (а оттам съм вземала преди време препарати против акне) и ми отговориха, чеса имали само крем за крака, а сега нямат нищо от тях и не зареждат такава стока. Възможно ли е да не ги търсят, за да се купи скъпата и прескъпа вносна козметика?

Общи условия

Активация на акаунт