"Amrita"

• 79 185
  • 500
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Някой ползвал ли е подхранващата крем-маска с шоколад?

# 166
Vi4ito,видях че си от Русе,от къде намери ампулките на Амрита?
И аз се интересувам! Praynig  bouquet Hug

На Американското пазарче - има магазин за Диетични храни и кафе - там има голямо разнообразие на Амрита, също и на Глори.
В аптеката на П.Д.Петков - до м-на на Мадок - също има техни неща, но по-малко.

# 167
  • София
Изрових темичката, за да похваля почистващата маска на Амрита с морски соли от професионалната серия. Пише, че е за употреба в салони. МНого добре ми почисти лицето, просто светна. С друга маска не съм имала подобен ефект, махна ми черните точици, а ми се бяха появили доста в последно време. Пише, че е против акне, аз нямам такъв проблем, но все пак ми излизат от време на време разни пъпчици-особено лятото. 200 мл, 9 лв е. Peace

# 168
  • София
Изрових темичката, за да похваля почистващата маска на Амрита с морски соли от професионалната серия. Пише, че е за употреба в салони. МНого добре ми почисти лицето, просто светна. С друга маска не съм имала подобен ефект, махна ми черните точици, а ми се бяха появили доста в последно време. Пише, че е против акне, аз нямам такъв проблем, но все пак ми излизат от време на време разни пъпчици-особено лятото. 200 мл, 9 лв е. Peace
illy, много ти БЛАГОДАРЯ, че сподели за тази маска! Ще я пробвам и аз! Hug  bouquet

# 169
Уважаеми Мами, продукти на АМРИТА може да намерите винаги/ ако в момента няма си ги поръчайте за ден-два/, в аптека Домис, на ул. Л.Каравелов № 30, от Графа в посока НДК на 60 метра, E mail : domis@dbv.bg.В краен случай заповядайте в АМРИТА, ж.к. Дружба, разклона за аерогарата бул. Асен Йорданов № 14, етаж 5. Обаждане на тел. 979 12 04. Желаем Ви всичко най-хубаво. АМРИТА

# 170
  • Бургас
Пък ние от "провинцията" да си се спасяваме  Rolling Eyes

# 171
 Уважаеми Мами, в Пловдив нашите продукти може да намерите в Дрогерията на ул. Младост № 6, тел. 641 293, във  Варна нашият дистрибутор е Европа медикал, тел.721500 и Дини - тел. 506 156, попитайте къде са заредили наши продукти. В Бургас работим с фирма  Тема, тел.800 307, 308 и Добре - тел.845 849. В Русе Тодор Шишманов, тел 823 938, питайте тях къде зареждат наши стоки. Бъдете весели, АМРИТА.

# 172
  • Бургас
bradata, я кажи къде в Бургас има продуктите на Амрита!  Wink

# 173
  • Бургас
Това ирония ли е  Whistling Аз като търсих не намерих нищичко, освен коректор за пъпки с безобразно надута цена в една аптека до Краснодар и масажен крем с вино в  аптека "Кедър". Накрая се ядосах и си поръчах някои неща от сайта на Медеос (които пък ми объркаха поръчката, набутаха ме с експресна доставка, връщах нещата обратно, пак чаках и ги получих намачкани  до безобразие  ooooh! ). Иначе съм доволна от продуктите и като реша да си взимам отново ще звъня на Темата и Добрето, за да ги разпитам  Peace

Уважаеми Мами, в Пловдив нашите продукти може да намерите в Дрогерията на ул. Младост № 6, тел. 641 293, във  Варна нашият дистрибутор е Европа медикал, тел.721500 и Дини - тел. 506 156, попитайте къде са заредили наши продукти. В Бургас работим с фирма  Тема, тел.800 307, 308 и Добре - тел.845 849. В Русе Тодор Шишманов, тел 823 938, питайте тях къде зареждат наши стоки. Бъдете весели, АМРИТА.
Благодаря за информацията   bouquet

# 174
  • Бургас
Ирония ли? За моя пост ли става дума?  Thinking
И аз ще звънна на посочените тел. за Бургас, да видим какво ще ми кажат  Mr. Green

# 175
  • Бургас
По-напред в темата доста бях ревала за това, че в Бургас няма нищо и мислех, че ме базикаш нещо  Mr. Green , но явно не е било така. Като научиш нещо повече по въпроса вкарай малко инфо  Praynig

# 176
  • Бургас
Не, определено не съм си правила майтап. Аз си помислих, че вече знаеш къде се продават продуктите, затова попитах.
Като разбера нещо, ще пиша, обезателно!  Wink

П.П. Я дай тоя сайт на Медеос да разгледам!

# 177
  • Бургас
Няма проблеми  Peace Ето да разглеждаш

# 178
  • София
Уважаеми Мами, продукти на АМРИТА може да намерите винаги/ ако в момента няма си ги поръчайте за ден-два/, в аптека Домис, на ул. Л.Каравелов № 30, от Графа в посока НДК на 60 метра, E mail : domis@dbv.bg.В краен случай заповядайте в АМРИТА, ж.к. Дружба, разклона за аерогарата бул. Асен Йорданов № 14, етаж 5. Обаждане на тел. 979 12 04. Желаем Ви всичко най-хубаво. АМРИТА
Много БЛАГОДАРЯ за информацията!  bouquet Hug

# 179
  • София
illy, много ти БЛАГОДАРЯ, че сподели за тази маска! Ще я пробвам и аз! Hug  bouquet
И аз!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт