"Amrita"

• 79 088
  • 500
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Евтинка е.

Искам да попитам за ампулите за околоочния..какви са, що са?
      Ампулите за около очи на мен не ми допадат.Много омазняват и не попиват в кожата.Може би са за по-зряла кожа. Thinking  Grinning

# 61
  • София
От една аптека на пазар Димитър Петков, на кръстовището със Стамболийски.  Peace
1,55лв. има и доста други неща на Амрита.
      Вивиан, МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ! Ще отида до там, дори ми е близо! Grinning  bouquet Hug

# 62
  • София
Моля  Hug

# 63
Фирма Амрита има договор с английска фирма по пластична хирургия. Техните продукти са наистина добри! Аз съм ползвала няколко от маските им. Особено доволна съм от тази с активния въглен и нощната с водорасли! Дерзайте! Няма да сбъркате Wink

# 64
  • София
Фирма Амрита има договор с английска фирма по пластична хирургия. Техните продукти са наистина добри! Аз съм ползвала няколко от маските им. Особено доволна съм от тази с активния въглен и нощната с водорасли! Дерзайте! Няма да сбъркате Wink
      Аз също съм много доволна от всички маски, които съм пробвала на"Amrita". Flutter Peace

# 65
  • София
      Здравейте! Искам да попитам има ли доволни от почистващата, каолинова маска с розмарин? Hug
      Аз я ползвам и съм много доволна! Както и от почистващата маска с активен въглен! Flutter

# 66
  • София
Kато ви чета и аз ще си взема. Гледах ги на Арената на щанда им ама така и не си купих, защото не ми вдъхнаха доверие.
Дано ги има поне в повечето аптеки.

# 67
Много моля някой да ми каже как се употребяват ампулите хидратираща маска Dream skin, не взех цяла кутия, а само две ампули и забравих да поискам листовка.
Цялата ампула ли се нанася, колко време се седи с нея, измива ли се, ще съм благодарна на всякаква информация.

# 68
А някой знае ли дали имат щанд на "Произведено в България"?

# 69
  • София
Много моля някой да ми каже как се употребяват ампулите хидратираща маска Dream skin, не взех цяла кутия, а само две ампули и забравих да поискам листовка.
Цялата ампула ли се нанася, колко време се седи с нея, измива ли се, ще съм благодарна на всякаква информация.
      Орелия, тук http://www.jabse.com/cache.php?did=%AA%99%A3%9B%AA%9D%A2%A0%A6%9A%A3 пише за ампулите на"Amrita". За Dream skin е най-долу.Radinnna е дала адреса на 3-та страница, на тази тема.  bouquet Hug

# 70
Emi1000, благодаря.  bouquet Видях, след като писах, но пусто бързане.. Peace
Пък и ме подлъга наименованието маска, а то просто е нещо като серум.
Вече пробвах, доволна съм.

# 71
  • София
   Ако някоя мама е използвала "Есцин-крем-маска за укрепване на капилярите", моля да сподели дали е доволна!  bouquet Hug

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 12:59 от Radinnna

# 72
Някой да знае къде в центъра на София мога да си купя продуктите им?

# 73
  • София
Emi1000, благодаря.  bouquet Видях, след като писах, но пусто бързане.. Peace
Пък и ме подлъга наименованието маска, а то просто е нещо като серум.
Вече пробвах, доволна съм.
  bouquet

# 74
Някой да знае къде в центъра на София мога да си купя продуктите им?
В някоя по-заредена аптека Peace

Общи условия

Активация на акаунт