"Amrita"

• 79 270
  • 500
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Най-после и аз си купих коректора за пъпки! Довечера ще се намажа! Flutter

# 76
Аз си купих "Почистващ лосион с розмарин за мазна кожа"- ползва се всеки ден,регулира  мастната секреция и стяга порите. Ползвам също и "Дълбоко почистващ лосион за кожа, предразположена към акне с розмарин"- ползва се веднъж в седмицата, защото много изсушава кожата. Много съм доволна и от двата лосиона! Flutter Peace

# 77
  • София
Аз си купих "Почистващ лосион с розмарин за мазна кожа"- ползва се всеки ден,регулира  мастната секреция и стяга порите. Ползвам също и "Дълбоко почистващ лосион за кожа, предразположена към акне с розмарин"- ползва се веднъж в седмицата, защото много изсушава кожата. Много съм доволна и от двата лосиона! Flutter Peace
И аз съм доволна от лосионите с размарин! Също и от коректора за пъпки! Peace

# 78
# 79
Някой да знае къде в центъра на София мога да си купя продуктите им?
В някоя по-заредена аптека Peace
Попитах, защото "добре заредените аптеки" по Витошка например разполагат преимуществено с продукти на Виши, Лореал, Нивеа и др. Като ги попитам за българска козметика вдигат вежди и клатят глави. Оказва се проблем голям да си намериш нещо конкретно. Та затова зададох този въпрос, но нейсе.

# 80
  • София
eli6, продукти на"Амрита" със сигурност има в една аптека на Лъвов мост на бул."Сливница". Аптеката е след автобусната спирка, като вървиш към Лъвов мост.  Дано да ми разбереш обърканото обяснение. Blush

# 81
Радина, сърдечно благодаря, още на седми ще проверя Simple Smile

# 82
  • София
Моля! Hug

# 83
Радина, и аз много ти благодаря за адреса! Мисля да си купя от ампулите - "Анти Бръчки".  bouquet

# 84
На мен приятелят ми ми ги взима директно от фирмата Simple Smile,
сега ми е навзел около 15 + корктор. Много са добри наистина.
Който не е ползвал коректора може да го пробва. Това се
нарича наистина истински коректор Simple Smile. Изсушава мн добре
пъпките  Naughty.Има и една маска хипоалергенна - много
е добра Simple Smile  Blush Heart Eyes

# 85
  • София
Къде им е точно фирмата? По едно време беше в бившата Нипроруда (на кръстовището на Стамболийски и К. Величков). Още ли е там?

# 86
  • София
Радина, и аз много ти благодаря за адреса! Мисля да си купя от ампулите - "Анти Бръчки".  bouquet
Пиши, ако има ефект от тези ампули. Grinning

# 87
Пиши, ако има ефект от тези ампули. Grinning
Добре! Grinning

# 88
Ще си купя коректора за пъпки, щом толкова го хвалите! Grinning  bouquet

# 89
  • София
Ще си купя коректора за пъпки, щом толкова го хвалите! Grinning  bouquet
Искам и аз да си го взема.
В аптеките дали го продават?Ако не-къде да го намеря?

Общи условия

Активация на акаунт